od Mackie » Pon 05.05.2025 22:31
Update, co som spominala 2 stranky a pol roka dozadu.
Dierkovane koleno sa mu nie a nie zahojit (vlastne uz rok vkuse), tak popri ockovani sa mu spravil ster (celu spajlu mu strcil do tej dierky a vytrel to vnutro pod kozou, blee), nasli sa tam dve rezistentne bakterie, nasadili sa na nich spravne atb a viditelne sa to zacalo hojit. Mesiac na atb a aj cele brucho ma krasne ciste ake nemal hadam nikdy. Takze si to asi roznasal pravidelne skriabanim.
To koleno sa sice zlepsilo, aj rana sa zavrela, na par dni, a zase dierka, tak uz isiel pod noz, zase ma rozrezanu polovicu nohy, ze to mal vnutri poprerastane niecim, vycistil to az na kost, no dalsie blee. Nakazala som to poslat tiez na histologiu, nech vieme co sa mu tam deje. Skoda toho mesiaca, uz ma zaludok rozbabrany z atb, len vtedy tam boli len mlade veterinarky, mozno keby to videl uz vtedy ake to je, pojde hned pod noz. Tak zase zaciname mesacne kolecko kludovy rezim, golier..
Medzitym mu spravil aj rtg zase na tie titanove srubky, ci tam nerobia sarapatu, to bolo ok, bez prispatia 2 snimky, joj zlaty psik, necha spravit co treba.
ta tu je tota tuja