Tak vid par prispevkov vyssie, mlada na zaciatku hltala a musela som ju drzat od druhej misky, teraz bud sa naucila, ze jej nikto nezje, alebo fakt je prezrata, najprv sa obzera a kym zacne jest, Zeky ma uz prazdno. Potom ona doje ako dama a 5 minut vylizuje prazdne misky. Pamlsky kebyze nedostane on, ona ma na haku, ona len opakuje po nom. Par krat som rano vynechala ranajky, ona v pohode ale on uz bol nepokojny. A on holt 30 kg ma a ked nema aspon kilo tak chudne, a nema nejak extra pohyb, ale asi ma rychle spalovanie a aj to crevo mozno nie je ok. A vonku na pamlsky on tiez nie je, ale na jedlo sa tak tesi, ze ani pazravi predchodcovia toto nerobili.
Dnes som prisla poobede az domov, on ostal doma bez ranajok, dostal pol kila a sleduje tu kazdy suchot co presuvam mlsky a granule. A nebol taky. Mlada dostala 200g vypila pol misky vody a odpadla. Vonku sme boli 2 hodiny a vypluvala mi pamlsky, pritom akoze cvicenie sme mali, isla pri nohe ale odmena jej nevonala, nie diki ja pocvicim ale toto mi nemusis davat

cize ked ich dvoch porovnam, on naozaj vyzera hladny.