No, sčasti. Ako prvé som zrušila toto jeho chodenie mi za riťou. Celkovo som robila capturing calmness alebo keď viem, že je to len jeho výmysel, zruším ho. Napríklad idem si do kuchyne po hrnček a on skáče z postele že on tiež, no tak ho na ňu vykažem späť. Veľmi pomohol gauč v tomto alebo vyvýšené miesto. Odmeňovala som kedykoľvek, ak ležal niekde v kľude. Veľmi pomaly, odmenou nízkej hodnoty aby som ho neprebrala. Hlavne večer to fungovalo zo začiatku.
Potom som ho začala dávať do kenelky, veľmi pomohlo vymeniť tmavú za svetlu, vzdušnú. Klasika, ma ju tam cely deň, kŕmi sa tam a tak. Zatvárala som ho tam najskôr keď som tam bola ja, potom keď som vyšla za dvere. To popiskoval keď ma nevidel ale počul, takže som to dávkovala. Teraz mi v pohode ostane v izbe zložený na koberci, nejde sám von.
Nechala som ho samého s kongom navolno, to vyzeralo fajn... A potom som ho dala do kenelky a vykusal sa mi. 3x. Takže potom som požičala od Shel klietku, dvakrát tam robil bordel podľa spolubývajúcich, tak som nosila batoh po byte alebo chodila len na ulicu a späť. Najviac ale mám pocit že pomohlo ziebať ho u našich a nechať vyhulakat.
Totiž, v robote koľkokrát musel ostať sám na pár minút alebo som si šla zapáliť a jeho nechala dnu (lebo sa zvonku pýtal dnu a ja mu vrátnika robiť nebudem, bravala som ho nasilu so sebou a sám zistil, že vnútri je teplo a vonku nuda

), našla som ho hore pupkom. Jasné, občas skúsil také že som ho našla na stole, na polici, občas niečo zožral, ale v podstate s tým nemá problém. Ale v byte bordel.
U našich som 100x za deň odišla a jak začal pískať vyrutila som sa jak stelesnenie diabla. Raz som už také nervy mala, že som ho normálne vysklbala za prašinu... Hrdá na to nie som, ale pomohlo. Ďalší deň som šla preč na 3h lebo som musela a došla som k rozospatemu psovi

Podľa mňa skúšal popiskovať ale zistil, že nič z toho.
Ale do toho tiež musel dospieť, nejaké dva mesiace predtým som bola robiť u nás na klubovke a to si vyvrieskal hlas na uvaze. A pritom ma videl...
Snažila som sa nechávať ho často s niekym iným, on mal tú separačku na mňa dosť.
Doteraz mu neverím, ale tak počuť ho nepočuje nikto. Ale ak mu nechám kong, nevyzerie ho :/