od plus2 » Str 22.01.2025 10:23
Hm, vie mi niekto poradit prosim, ohladne konzerv. doteraz som krmil mrazenym masom, ale uvarenym, pretoze surove sa nepodarilo presadit. varene maso mu chuti. zvacsa hovadzie, obcas bravcove. je dooost vyberavy, 14 rocny, dnes uz kastrovany pes.
Ide totiz o to, ze je to nesierne narocne mu varit maso kazdy den, pripadne kazdy druhy, kedze hoivadzina vydrzi dlho v chladnicke. A bude musiet ist na strazenie, on takto navstevy neuveritelne rad, ale nemozem od ineho chciet, aby mu varit znacne aromaticke hovadzie maso III. kategorie... To fakt nie.
To bude za par tyzdnov, cize mam cas ho navyknut na nejaku konzervu, aby to navsteva zvladla..
Viete prosim poradit, kde zacat? Zas nehladam najluxusnejiu znacku, ale nechcem mu dat ani tesco konzervy, kedze etam je podiel masa blizky k nule. Viem ale, ze ked som hladal info o barfe, a zvazoval medzi konzervou a mletym masom mrazenym, ktore rozvazaju rozne firmy, tak som nasiel 100% podiel masa podobne, ale tu ked to citam, hodiny a hodiny, somz toho jelen :D
Dik za kazdu radu, cenim si to.
Jaj a pes ma 5kg, cize .. hm, no aj ked.. onno toho masa zje 200-300g denne, podla obsahu, a kedze konzerva vydrzi v chladnicke 2 dni, asi aj velke by boli OK, len on je taky, raz papa raz nepapa, no neviem.. "zazracny" perpetum mobile :D