Ja: Happy že bežíme v daždi
Vuk: Šibe ti?!

Našťastie už to zarastá

Shel-chan píše:fujka, to co ste mali za granule?
strasne krasna je!!!
ani faktúru z objednávky neviem nájsť, takže sa vyhýbam všetkému lososovému... Ale možno to bol Profine? Keď sme prešli späť na Brit, tak sa to vrátilo do normálu, len teda fakt ich už nechce. Ale zase nechcem skákať z jedných granúl na druhé, tak zatiaľ zostávame pri týchto a potom uvidím. Mac Gie píše:Ja ju chcem stretnúť!
Ale to ona ľúbi, štipnúť do zadku a utekať a potom doletieť ako raketa naspäť. Som si vravela, že dosť nevyhovujúci spôsob hry pre Maňa, ale aj on zvykne začať. Minule ho odignorovala a išla sa hrať s druhým psom a ako sa váľali spolu po zemi, tak chudák Maníček nad nimi celý čas stál a volal ju do hry. 

taka princeznicka 

hewča píše:ta je krasnataka princeznicka
a to jej nacucávanie na človeka ostalo - šla do rodiny s deťmi. ale prišla po ňu len manželka - doteraz je na nej nalepená najviac 

ale som si spomenula na to, žeby som sa v tom období asi obesila ak by sme si ju mali nechať, tak to bolo dobré rozhodnutie ju adoptovať
) - tam som fakt lepší domov ani nemohla predstaviť....robí canicross, bikejoring, obrany...na to, že je to (neprekvapivo) reaktivec sa už zúčastnili minulý rok prvých canicrossových, oficiálnych závodov
to fakt poteší, keď sa takýto pes dostane do tých správnych rúk

veď si s ňou aj užili svoje
ale ja som im to hovorila vopred, že to nebude easy s takým psom, zvlášť ešte, keď oni mali fakt nie dobrý štart do života...nepochybovala som ale, že to zvládnu lebo aj prvý pes ktorého majú nebol jednoduchý zrovna