Krizence a bastardiky

Re: Krizence a bastardiky

Poslaťod Mac Gie » Ned 05.01.2025 16:33

A povahovo ti pripomína niektoré z tých plemien? Resp. tipovala si niektoré z tých čo tam sú, vopred? :lol:
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod hewča » Pon 06.01.2025 14:09

vopred urcite nie a neviem ani takto povedat, kedze ani jedno z nich povahovo nepoznam tak dobre :lol: jedine co, tak ma silny lovecky pud :lol:
Dogs are like potato chips - one is never enough...
"Which of my photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow."
(Imogen Cunningham)
hewča
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod janas » Štv 08.01.2026 10:18

Dok1.jpg
1690278821732.jpg

Tinka123 neviem sa vynadívať
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok
janas
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Štv 15.01.2026 12:55

Som este neprispela do tejto temy a to uz to male ciganca budeme mat skoro rok... :hi:
Skoda, ze uz tu asi moc nechodia ludia "zvonku", by som odporucala - nekupuj, adoptuj :ha:
Strasne dobry psik to je. Slovo tul(k)acik by ju uplne vystihoval (aj ked nie je odtial) :heh: je to taky mojkacik, k cudzim sice rezervovana, ale blizkym strasne dava najavo naklonnost :lol: ked ju mam doma, staci, ze na chvilu ma strati z oci a sa objavim, tak hned sa tesi, toci celym psom, skace na mna, oblizuje - a toto robi aj Nyxovi.. :ha: A potom ma svoju tulacku stranku, kedy by najradsej bola nonstop na zahrade :heh: vylety zboznuje - to.asi kazdy pes, ale tak Nyx skor z titulu nejakej spolocnej aktivity, ona skor chce objavovat, sliedit... uplne su rozdielny.
PSX_20260115_103701.jpg
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Ulf » Štv 15.01.2026 16:30

Zlatíčko, super, ze to takto vyšlo :dancing: :jop:
They say good-bye to their family, to supply the needs for your. Show some respect and thank to truck drivers.
Ulf
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod hewča » Štv 15.01.2026 18:31

velmi zlate havko uz na pohlad :lol:
Dogs are like potato chips - one is never enough...
"Which of my photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow."
(Imogen Cunningham)
hewča
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Štv 15.01.2026 21:31

tady se fakt to hledani vyplatilo!
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Lindchen » Pia 16.01.2026 9:16

Super, že to takto vyšlo. A fešanda je v tej bundičke. :hi: Taký spokojný psík. :yes:
"You never barked without reason, and now, you are silent."
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Pia 16.01.2026 11:50

one je este aj krasna.. Ked som hladala male plemeno, tak nieco na styl takej krasnej listicky, ale take neexistuje. Male su len yorky, maltezaky a civky. Preto som chcela portugalskeho podenga, co sice nevyslo, ale stale obdivujem krizence im podobnym.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pia 16.01.2026 13:39

presne som na to myslela, ze z akeho popudu si vsetci kupuju tych bezpapierovych yorkumtov a podporuju mnozitelsku masineriu... :ach: v utulkoch je tolko psikov, vsetkych moznych farieb, velkosti, povahy od vymyslu sveta a kazdy je original...

Bajka je taky vdacny psik. Zo zaciatku bola este taka nedoverciva - nemala rada zvihanie na ruky, ale uz objavila vyhody - na ture sa necha pekne nosit, aj v ruksaku vydrzala spokojna :lol: aj u veterinara je rada na rukach - tak sa tlaci na mna :heh: a ked dostala nieco vacsie na chrumkanie, tak si to vzdy odniesla co najdalej, ale uz nie, uz si to zje pekne na mieste. :hi:

musim s nou zacat cvicit nieco, lebo to by ju bavilo a nech ma nieco na praci. este na zaciatku mala 2 treningy "lahni" a teraz zakazdym sa hadze o zem a pritom som to s nou uz necvicila min. pol roka. :pac: (aj tu na fotke inak :ha: )
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Pia 16.01.2026 19:15

Presne, taketo male nerozbitne a "normalne" plemeno moc neni. Teda, ta sipera mozno, ale inak to su bud rozne extremy alebo tak vzacne ze dovi. Taky suroid (alebo mensi suroid) v cistokrvnej verzii by bolo treba :lol:
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod janas » Uto 27.01.2026 19:06

wer píše:Som este neprispela do tejto temy a to uz to male ciganca budeme mat skoro rok... :hi:
Skoda, ze uz tu asi moc nechodia ludia "zvonku", by som odporucala - nekupuj, adoptuj :ha:
Strasne dobry psik to je. Slovo tul(k)acik by ju uplne vystihoval (aj ked nie je odtial) :heh: je to taky mojkacik, k cudzim sice rezervovana, ale blizkym strasne dava najavo naklonnost :lol: ked ju mam doma, staci, ze na chvilu ma strati z oci a sa objavim, tak hned sa tesi, toci celym psom, skace na mna, oblizuje - a toto robi aj Nyxovi.. :ha: A potom ma svoju tulacku stranku, kedy by najradsej bola nonstop na zahrade :heh: vylety zboznuje - to.asi kazdy pes, ale tak Nyx skor z titulu nejakej spolocnej aktivity, ona skor chce objavovat, sliedit... uplne su rozdielny.
PSX_20260115_103701.jpg

:aplause: :jop:

Veľmi rozmýšľam nad havkáčom z útulku, snáď príde už čoskoro ten správny čas :no:
Obrázok
janas
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Domca » Pon 02.02.2026 16:33

Po nejakej dobe zas docaska :lol:

Toto zviera je tak uzasne ze nemat Donnieho, tak neviem neviem :joint:

Absolutne zboznuje ludi....keby slovo mazleni malo byt pes tak je to ona :heh: taka vtierkovita, pusinkuje, hmyri sa, hladkat sa chce stale no proste uplny pes co miluje na plno. Urobila mega pokroky za 2 dni (co Donnie ani za 4 roky nie :heh: ), krasne sa od prveho dna venci vonku, ani o nej nevieme doma....

Donnieho sa najprv bala a taka bola na neho hnusna, strazila si nas velmi...teraz je to uz lepsie, tesi sa mu, uz ho olizovala, hrat by sa s nim chcela (vonku). Prvu noc sme ich oddelili - ona ostala sama v obyvacke, cakala som ci nebude saliet ale lahla si na gauc a proste spala.

Je este taka bojazliva, krci sa ked clovek cokolvek vezme do ruky....ani krik neznesie hned sa uteka skryt.

Inak sa ale javi ako uplne bezproblemove, cca 6-7kg psica, ktore potrebuje len cas.
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pon 02.02.2026 16:46

A vsak to skoro Bajka :lol:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Domca » Str 04.02.2026 17:11

vies ze mi to napadlo ked som to sem davala :ha:

Je uplne milionova fakt. Uz aj s Donniem je dobre, dnes sa dnu okusovali a hrali :hi: konecne pochopila ze on nie je hrozba ale kopa chlpov za ktoru sa vonku moze skryt :ha: a natlacit sa na gauci :heh:
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Krížence