jedine co, tak ma silny lovecky pud 

je to taky mojkacik, k cudzim sice rezervovana, ale blizkym strasne dava najavo naklonnost
ked ju mam doma, staci, ze na chvilu ma strati z oci a sa objavim, tak hned sa tesi, toci celym psom, skace na mna, oblizuje - a toto robi aj Nyxovi..
A potom ma svoju tulacku stranku, kedy by najradsej bola nonstop na zahrade
vylety zboznuje - to.asi kazdy pes, ale tak Nyx skor z titulu nejakej spolocnej aktivity, ona skor chce objavovat, sliedit... uplne su rozdielny.

Taký spokojný psík. 

v utulkoch je tolko psikov, vsetkych moznych farieb, velkosti, povahy od vymyslu sveta a kazdy je original...
aj u veterinara je rada na rukach - tak sa tlaci na mna
a ked dostala nieco vacsie na chrumkanie, tak si to vzdy odniesla co najdalej, ale uz nie, uz si to zje pekne na mieste.
(aj tu na fotke inak
)

wer píše:Som este neprispela do tejto temy a to uz to male ciganca budeme mat skoro rok...![]()
Skoda, ze uz tu asi moc nechodia ludia "zvonku", by som odporucala - nekupuj, adoptuj![]()
Strasne dobry psik to je. Slovo tul(k)acik by ju uplne vystihoval (aj ked nie je odtial)je to taky mojkacik, k cudzim sice rezervovana, ale blizkym strasne dava najavo naklonnost
ked ju mam doma, staci, ze na chvilu ma strati z oci a sa objavim, tak hned sa tesi, toci celym psom, skace na mna, oblizuje - a toto robi aj Nyxovi..
A potom ma svoju tulacku stranku, kedy by najradsej bola nonstop na zahrade
vylety zboznuje - to.asi kazdy pes, ale tak Nyx skor z titulu nejakej spolocnej aktivity, ona skor chce objavovat, sliedit... uplne su rozdielny.

taka vtierkovita, pusinkuje, hmyri sa, hladkat sa chce stale no proste uplny pes co miluje na plno. Urobila mega pokroky za 2 dni (co Donnie ani za 4 roky nie
), krasne sa od prveho dna venci vonku, ani o nej nevieme doma....
konecne pochopila ze on nie je hrozba ale kopa chlpov za ktoru sa vonku moze skryt
a natlacit sa na gauci