Stopy, stopičky...

Pravidlá fóra
Táto časť fóra je "vo výstavbe". Témy sem budú presunuté zo starého subfóra Výchova a výcvik. Bude to trvať nejaký čas, preto si prosím pred založením novej témy najprv pozrite, či už neexistuje v starej časti.

Zoznam tém vo fóre nájdete >> TU <<

Re: Stopy, stopičky...

Poslaťod Elis » Ned 28.09.2025 21:36

bude hlina :jop:
to pujde....
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod dasken » Pon 29.09.2025 10:54

55 minút :oo: aj tých 35 je brutál.. teraz som prvýkrát na skúškach pozerala na tie dlhé fh3 a to už je ozaj štreka :ach:
už chápem že sa to robí hlavne na jar a na jeseň, to v horúčave si neviem predstaviť..
dasken
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod kives » Pon 29.09.2025 11:13

Gratulujem všetkým. Krásne výsledky dievčatá :yes: :jop: :aplause: :aplause: :klobuk:.
kives
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pon 29.09.2025 11:22

Ja ani nemam obet, ktora by mi to.aspon obcas naslapala... :ha:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Pon 29.09.2025 12:30

dasken píše:55 minút :oo: aj tých 35 je brutál.. teraz som prvýkrát na skúškach pozerala na tie dlhé fh3 a to už je ozaj štreka :ach:
už chápem že sa to robí hlavne na jar a na jeseň, to v horúčave si neviem predstaviť..

tak hlavne tereny moc v lete nejsou, nejen pocasi. A clovek si nechce toho psa odpalit a znechutit na spatnem terenu :lol:

Obecne k tem minutam stravenym na stope - ono je to soucast pripravy. To neni nahoda, ze znam casy, jak dlouho cuchaji :hi:
Dulezitejsi nez delka stopy je prave to, jak dlouho vydrzi pes pracovat v plnem soustredeni. Zvysuje se tak vydrz psa pokracovat a resit problem na stope spravne - kdyz ma casove natrenovano na vic, nez je pak pozadavek na akci.
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Pon 29.09.2025 13:13

wer píše:Ja ani nemam obet, ktora by mi to.aspon obcas naslapala... :ha:

:lol: znam... bych i mela lidi, co mi to naslapnou, ale neverim jim :ha:
radsi sama na sebe nez na spatne naslapanou cizi stopu :angel:
Jenze ja porad moc nechodim a nezvladam slapat oboum dlouhe stopy jeden den :pac: a navic ta tma brzka uz - tak to trochu odnesl Hari.
Ze jde Venca na trojku jsem se dozvedela 3 tydny pred zkouskou - takže opravdu nebylo moc času na to, přehodit ho z IGP3 stop na specialku a zaroven ho uplne neotravit.
Ale potrebovali jsme naplnit zkousky, Venca tu trojku potreboval splnit letos, na tu vyjimku, aby nemusel opakovat celou postupku - a tereny i pocasi jsou naprosto idealni, dalsi pokus by mel az v listopadu. Tak OK.
Slibila jsem ze to zkusim, ale ze kdyby to neslo - tak muze jit Harinek misto nej, ze si aspon odkrouti tu posledni vlastni stopu a uz bude chodit jen cizi pak. Tak to byla chyba - a uz byly na soupisce oba.

Makal teda hlavne Venca a asi 10 dni pred zkouskou hrde hlasim trenerce, ze uz zase pochopil tvar a ze muzu zacit delat i s Harim :lol: a co na to ona? ze jestli jsem zkusila krizeni :pac: tak to mi zase hodila hracky do kanalu :ha: :ha: Na to jsem uplne zapomnela - tak musel cuchat dal hlavne Venca a Hari se jen tak vezl.
Oba se mi teda nakonec uplne poladit nepodarilo, Harimu chybeli 2-3 treninky a bylo by lepe :angel:
Vcera nemel den lomu :no:
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pon 29.09.2025 13:58

No len ked pes pozna cudzie len na ostrych akciach, tak je to problem... plus psy a ludia okolo, pobyt v aute - hned si zrata dve a dve...

Na 1 je krizenie? Ja ze to zrusili
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod dasken » Pon 29.09.2025 14:14

na 1 neni, to myslela elis vencu na fh3

elis ale keď 94 a 97 máš za nepoladené výsledky tak dobre no :heh: ty tuším trénuješ aj stopy na 110 :lol:
dasken
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Pon 29.09.2025 14:47

wer píše:No len ked pes pozna cudzie len na ostrych akciach, tak je to problem... plus psy a ludia okolo, pobyt v aute - hned si zrata dve a dve...

ani behem roku nemas kde?
na tohle vyuzivam hlavne tabory.

jj. Venca mel krizeni, Hari jen trenoval malo
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod kives » Pon 29.09.2025 14:56

dasken píše:na 1 neni, to myslela elis vencu na fh3

elis ale keď 94 a 97 máš za nepoladené výsledky tak dobre no :heh: ty tuším trénuješ aj stopy na 110 :lol:

Elis má iné limity :smile: . Sú to skvelé výsledky.
kives
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Pon 29.09.2025 15:50

Ale houby, nemam jine naroky :lol:
Z Venci jsem nadsena - z neho vice nevymacknu, on sel svoji zivotni stopu :lol: ano, za idealniho pocasi i terenu, ale chybu neudelal. srazky dostal za lehkou zmenu intenzity a vychazeni od predmetu - necuchal od prvni slapoty, az od druhe :lol: resila jsem, aby vubec vysel 6x od neodmeneho predmetu -tak to si nestezuju. kdyz opravim tohle, rozbiju ho jinak, to uz znam :ha:

Harinek udelal chybu na 2 lomech a to on nedelava, kdyz je nachystany -tady prostor pro zlepseni je. Na IGP3 mel za 99 stopu :lol:
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pon 29.09.2025 21:08

Ze viac nevymacknes.. tie 3 body ti chybaju, hej? :heh:

A tabory - vlastne som.bola len na predlzenych vikendoch a to sme moc nepostihali. :ua: Ma za tento rok asi 4 cudzie stopy, ak neratam pretekove, tak snad mu to bude stacit :lol:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod ivanpa » Pon 02.02.2026 12:54

Stopársky seminár so Zbynkom Novákom.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
ivanpa
Hafan
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Športová a služobná kynológia