to pujde....
aj tých 35 je brutál.. teraz som prvýkrát na skúškach pozerala na tie dlhé fh3 a to už je ozaj štreka 

.

dasken píše:55 minútaj tých 35 je brutál.. teraz som prvýkrát na skúškach pozerala na tie dlhé fh3 a to už je ozaj štreka
už chápem že sa to robí hlavne na jar a na jeseň, to v horúčave si neviem predstaviť..

wer píše:Ja ani nemam obet, ktora by mi to.aspon obcas naslapala...
znam... bych i mela lidi, co mi to naslapnou, ale neverim jim
a navic ta tma brzka uz - tak to trochu odnesl Hari.
a co na to ona? ze jestli jsem zkusila krizeni
tak to mi zase hodila hracky do kanalu
Na to jsem uplne zapomnela - tak musel cuchat dal hlavne Venca a Hari se jen tak vezl.

ty tuším trénuješ aj stopy na 110 

wer píše:No len ked pes pozna cudzie len na ostrych akciach, tak je to problem... plus psy a ludia okolo, pobyt v aute - hned si zrata dve a dve...

dasken píše:na 1 neni, to myslela elis vencu na fh3
elis ale keď 94 a 97 máš za nepoladené výsledky tak dobre noty tuším trénuješ aj stopy na 110
. Sú to skvelé výsledky.
ano, za idealniho pocasi i terenu, ale chybu neudelal. srazky dostal za lehkou zmenu intenzity a vychazeni od predmetu - necuchal od prvni slapoty, az od druhe
resila jsem, aby vubec vysel 6x od neodmeneho predmetu -tak to si nestezuju. kdyz opravim tohle, rozbiju ho jinak, to uz znam

Ma za tento rok asi 4 cudzie stopy, ak neratam pretekove, tak snad mu to bude stacit