Stopy, stopičky...

Pravidlá fóra
Táto časť fóra je "vo výstavbe". Témy sem budú presunuté zo starého subfóra Výchova a výcvik. Bude to trvať nejaký čas, preto si prosím pred založením novej témy najprv pozrite, či už neexistuje v starej časti.

Zoznam tém vo fóre nájdete >> TU <<

Re: Stopy, stopičky...

Poslaťod Elis » Ned 27.10.2024 18:59

:pac: :lol: :lol: :lol:
o metr jsem se neprekrizila :ha: :ha:
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod kives » Pon 28.10.2024 9:52

Pekne :jop: . A dal to?
kives
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Uto 29.10.2024 7:11

Dal :yes:
Bude dobry na stopach - jednou :hi:
me se ted obecne dari - vcera zase Vencovi sezrali - vrany, havrani? buhvi, co to bylo? zradlo ze stopy a zmizely mi dva predmety :pac: To se mi jeste asi nestalo, ze 2 z jedne stopy. Ale hledaly jsme to dve a nikde nic.
Nebo uz jsem to zapomnela, ze se to deje. Na tech kratkych stopach pro trioddilovky to neni takove dobrodruzstvi :lol:
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Uto 29.10.2024 7:44

Ja som si uz aj prekrizila stopu :ach: tak som sa na to sustredila, ze som sa spamatala, ked uz bolo neskoro...

Inak teraz mame paradne tereniky, tak sa mozem vyblaznit, sa vytesujem :hi:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Uto 29.10.2024 7:58

wer píše:som si uz aj prekrizila stopu

tak ja taky zahlidla slapotu, jinak jsem sla dal :ha: a to zrovna byl teren, kde toho moc videt nebylo :ha:
jj. tohle obdobi mam rada - ted se daji ti psi posunout na stopach skokem.
jen ta tma me stve. potrebuju stare stopy ...
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pia 01.11.2024 9:26

Hej, ta tma je naprd. Ja chodim rano pred pracou, to je tak max 1 - 1,5 hod, co viem dat. Som sa pohravala s myslienkou na tu fh2, ale nedam to. Otazka znie, ze kedy ano :heh: v lete sa zas moc cuchat neda :pac:

Dnes som si dala 2 hodinovku aspon, ale cele zle - vsetko mi vrany vyzrali :hmm: chudak pes. Odcuchal sice paradne, ale stve ma to, lebo clovek nieco naplanuje, duma nad rozmiestnenim pamlskov a takto to dopadne :ach:
Dufam, ze si nezvyknu, lebo sem chodim casto
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Ned 03.11.2024 17:33

Tie stopy su ozaj za trest.
Som sla na travu a len pri aute som bola, chystala som si psa na stopu a siel akurat na aute okolo vraj jeden z mnohych vlastnikov a ze ci mam povolenie... nebol problem pes, nebolo problem auto, ani ta kopa ludi, co sa so psami vedla prechadzali hore-dolu, problemom bola moja naslapovka.. :prd: vadi, ze tam idem VYKONAVAT CINNOST. mozem sa so psom krizom prechadzat, ale stopovat nemozem.. mne toto rozum nepobera. Dufam, ze pan mal lepsi den..
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Ned 03.11.2024 18:57

:prd:
hezky...
tak jen doufam, ze tohle se nedojde... louky mi jeste nikdo nevycital a zacinat s tim opravdu nemusi
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod kives » Pon 04.11.2024 12:46

Mne pomohlo takému navrhnúť, že zavoláme hliadku a ja počkám, čo oni na to.... neuveriteľné, ako si niekto potrebuje dvíhať sebavedomie.....
kives
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pon 04.11.2024 20:36

Tak zas je to sukromny pozemom, ze ano..
Ale napisala som mail na sekretariat, tak som zvedava, ci dostanem povolenie :heh:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod kives » Uto 05.11.2024 13:13

A je to súkromné súkromné alebo urbariát? Len zvedavosť.
Lebo u mňa to bolo, že som bola na pozemku futbalového štadióna a urbariát bol hodne za nami. A ten pán určite nebol majiteľ, konateľ, čokoľvek čo súvisí s FK.
kives
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Str 06.11.2024 12:19

wer píše:Ale napisala som mail na sekretariat, tak som zvedava, ci dostanem povolenie :heh:

na jaky sekretariat?? :nwm:
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Str 06.11.2024 12:36

Podla katastra to ma vela vlastnikov - henten typek mal byt jeden z nich. No a ten ma odkazal na jednu eserocku, ktora to ma v najme / to spravuje / cojaviemco a tam som teda pisala. Bez odozvy, takze to maju na haku.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Str 06.11.2024 13:02

ahaaaa!
tak priste reknes, ze to to s.r.o. povolilo :-) protoze se nevyjadruji, tak jim to nevadi :ha:
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Str 06.11.2024 14:48

Nabuduce si nepytaj povolenie, ale ci maju namietky :heh:
No a toto je ta sranda, ak to ma v najme nejaka firma, nema vlastnicke prava, cize nemoze rozhodovat o tom, ci to mozes na nieco pouzivat alebo nie, resp. "vykonavat cinnost". Nema taku pravomoc. To ma len majitel. Kazdopadne, vzdy ked niekto pride, treba sa spytat, aky konkretne paragraf porusujes. A ak nevie, kludne volat hliadku. A ak povie, ze nejako narusujes jeho vlastnicke prava, spytaj sa opat, ako. Plati prezumpcia neviny, tebe musia dokazat, ze robis nieco protipravne, nie ty mas dokazovat opak.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

PredchádzajúciĎalší

Späť na Športová a služobná kynológia