Tak uz som videla a bolo mi radene vselico
wer, samozrejme ze si nebudem do psa len tak palit a prvy raz dostane pri zdrhu, taka blba som neni
Inak asi som to sem nepisala, ona to ma dost akoby, viazane na prostresie? Jednak je ovela lepsia v meste alebo v civilizacii.
Boli sme na vychode, nepozna to tam. Na snure v lesiku nad dedinou uplne vypnuty pes, smatlajuci vpred a za nosom, kvikajuci, neschopna sa na mna poriadne ani pozriet, len ist vpred vpred vpred, nozky uplne strnule. V tomto stave na povel (sadnut alebo nieco) posluchne, ale je to prudko roboticke. Neprislo mi to ako lovenie, vtedy sa sprava este inak a to poznam. Na chvilu som ju odopla, behom pol minuty sa uvolnila, uplne sa z nej roztopilo take napatie, za ocami mozog, nie vakuum, ziadna strnulost, sledovala si ma, prisla sa na mna kuknut. Po pripnuti zasa spad do svojho sveta.
Toto iste mi robi aj na dedine, s tym, ze tam musi, aby sme sa vobec niekam dostali vencit, prejst na ulici okolo psov, co ju stale trochu irituje ale uz to zvlada bez cirkusu okolo. Ale scenar rovnaky, + maly bonus, tupe civenie do pola na "nic", resp hladanie niecoho v dialke, na co by vedela cumet (zeby bordera
)