Sak kolki ju chcu a ty nechces dat :D
Ja som si tiez v zaciatkoch vravela, ze dalsi pes nie. Dnes uz ani neviem preco, sakk je dokonala :D
hruska píše:U imana mam toho dost zadarmo, ake u foxe ani omylom. Tiez som sa cosi nafnukala A narevala. Doslova. Ani vencit som ju nechcela chodit, zaludok stiahnuty, krce, co zas bude. A dnes fajne.
hruska píše:Sak kolki ju chcu a ty nechces dat :D
Ja som si tiez v zaciatkoch vravela, ze dalsi pes nie. Dnes uz ani neviem preco, sakk je dokonala :D
pigie píše:elfinka píše:Elis píše:ani zakladni věci nejsou často zadarmo. ono to jen tak vypada
Proste nie a nie a nie. Ked si zoberie clovek zrave hrave stena, ktore hlada u svojho cloveka utechu od chovatela tak ma proste milion veci zadarmo oproti stenatu ktore je frfna, o hracky moc zaujem nejavi a uz od malicka cloveka nepotrebuje.
Nezrave a nehrave ako Hugo? A aky skvely pes z neho vyrastol. Najsamlepsi
hisham píše:Elis, ty nechces byt vycvikarka? Ja viem, asi si si na to neveris, ale... Vies dobre vysvetlit veci :ano:
usagi píše:Ale proste ak si zmysli,že je čas na slobodu a ona nemá na sebe retiazku dovi,dopo.
usagi píše:Podotýkam,že sa s tým stretáva denne a vie ze po povele voľno už nič nebude ani keď bude po predných chodiť.
usagi píše:V tom význame, čo popisujes - to je asi naše "dobrá" konci cvik,nasleduje odmena.