Silwuska píše:No to by bol u nas uz vopred naplanovana navsteva zverolekara, pretoze by sa do 10 min. prizabil...ja vam poviem jedno...samozrejme ze aj ja by som bola rada keby mal tu privolacku aspon 90%(ako sme sa zhodli mi- necvicitelia tak 100% neexistuje za kazdych okolnosti), ale nerobim pre to nejake strasne stresy..ze boze neposluchol na prvy povel, tak je to nevychovanec...proste ked viem ze cudzom prostredi a medzi ludmi posluchne, ale na poli nie(ale pride) tak to neny az taky horor...hlavne je ze sa lubite,a ze sa ani jednemu nic nestane...
no nemsyslím vodítko zavesiť
len také niečo do čoho sa nezamotá a aby mal pocit,že má vodítko na sebe..
mne by to nevadilo..je to predsa len na poli..ale ja tam s ním chodím často..chcem aby sa vybehal..lenže on vždy vbehne na pole a tam je až kým ho to neomrzí..žiadn behanie
ale rozmýšlam ,že mu budem dávať aj hodiny hrabania..zoberem psa,nejaký zošit a ide sa na pole..peso si bude hrabať a ja využijem čas učením..a možno potom nebude pri každej príležitosti utekať hrabať,lebo sa tomu bude aktívne venovať pravidelne
toto mi on nikdy nerobil že by bol taký žhavý do hrabania..ale tak čo už..uňho sa všeličo nové prejaví..tak nebudeme potláčať jeho pudy