jj, pocura sa aj vyvencena. nechcem to tu spamovat, kedze to nie je moj pes, a ja to realne ani nebudem riesit - v podstate len rozmyslam, co by som s takym psom robila. alebo ako sa k nej spravat tych par dni, ked ju strazime. my sa ju snazime ignorovat vacsinu casu, lebo to je jedine, cim si vieme ochranit podlahy a nabytok
ona vyzera, ze hrozne chce kontakt, uplne sa podlizuje, chodi za nami nonstop. ale staci ocny kontakt, alebo ze sa k nej clovek zohne, a uz sa pocura. vyzera to ako strachova reakcia. aj u nej doma - prideme na navstevu, vyzera, ze sa nam tesi, donesie nam lopticku - zohnem sa pre lopticku a uz sa pocura.
je to pes z osady, zobrali ju ako male stena, aj s matkou a bratom tusim. pokial viem, tak tam zili tie psy "same", neboli tyrane ludmi. vie byt aj dost majetnicka a ziarliva, po nasom psovi nema problem sa ohnat, ked sa jej nieco zazda.
na cudzich steka, boji sa.
hewca, tych som im uz spominala, nech za nimi idu. Desensky bol ich napad, tam by som ich neposlala... ale su tusim vylieceni z iluzie

It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.