ta splachovacka na zachode je super
Ono je jasne ze psa ten "povel" alebo "zakaz" alebo ako si to nazveme treba naucit...no stacit by nato mohla prave ta stopovacka...ako anyaa pisala raz jej
skoro padla na lahvicku (btw. kolkokrat sa moj krpec skotulal s gauca a neutrpela ziadna cast jeho tela, mozno tak troska klesol IQ

) a mne to vyznelo ako by to pes na nu hral...toto robieval aj maco ked bol zasvineny a ja som ho z gauca vykazala...proste sa zvalil na chrbat a ani bohovy...ak by som ho bola tlakom zhodila dole tak rupne na ten chrbat a vyhodi si plotenku, ale dala som voditko, potiahla, a jak videla ze mu hlava couha s gauca tak uz sa prevracal a pace daval na zem...pejsa neny sebevrah...
Ale este by som chcela upozornit ze mi mame povel dole, lenze ja mavam psov aj na gauci...proste niekedy tam smu byt niekedy nie...ak by som chcela gauc uplne vynechat tak

ono to zalezi aj od psa, ale jak pise amaguk, vasej sa ten gauc proste paci...
Jooo este ma nieco napadlo...mi mame par tyzdnov novy gauc, a pred nasimi nanho psi nemozu vyliezat

tiez boli najprv pokusy, ze smutne oci, potom ja tam vyskocim a hotovo, ale mne pomohlo ze som im tam dala jeden taky paranny makucky peliesok co maju...oni proste chceli byt s nami ale nechceli byt na tej tvrdej zemi

boli uplne spokojny aj oni aj mi