Určite to neni "pracak". Teda vo význame psa čo chce makať aj cez mrtvoly, chce sa zavďačiť za každú cenu, bezhlavo lebo vidí loptu. Nie je drilovací, ani trochu. Narozdiel od Sur, ktorá maká lebo sa pri tom môže nažrať, on potrebuje veľa veľa podpory a málo opakovaní. Pritom sa ale učí rýchlo, len mu to treba "opatrne" dávkovať.
Sur sa zapne behom mikrosekundy.
On je kľudný jak angličan, jemu trvá sa naštartovať a málokedy mu to dlho vydrží. Trochu motivačná výzva. Pritom je ale slušne žravý, na hračky už menej, musí mať náladu. Najvyššie je pre neho voda. Alebo pieskovisko.
Toto teda skrz poslušnosť, čo sa štekania týka, tam ide koľkokrát po zadných
Ma 14 mesiacov, teda mentálne tak 10, šije ním puberta, práve je v stave, že nič nemusí, Já sám já sám
Narozdiel od Sur, na ktorú stačí pozrieť je ale on ten typ, ktorého môžeš v bežnom živote učápať jak hada, on na teba pozrie že haha, nebolí.
Mimo to ale fajn, bez problémov funguje v meste, psy čo ho neriešia nerieši tiež
Suma sumarum, do života zlaty, na robotu čo ho baví super (štekanie, ťahanie...), ale poslušnosť s ním je zatiaľ pre mňa pomerne náročná, to je úplne úplne iné ako som zvyknutá