Novofundlandský pes / Newfoundland (FCI)

Plemená psov uznané a provizórne uznané FCI a organizáciami oficiálne spolupracujúcimi s FCI

Re: Novofundlandský pes / Newfoundland (FCI)

Poslaťod pigie » Ned 24.09.2023 15:46

Nespolupracoval mimon, skoda. Som chcela ukazat, ze jak je podobny :heh: Ziadne zastavky, kratky chvost, papulu rovnaku, pisulaka vidno (za to osobne by som strielala, ked vidno fundlovi pipisa alebo gule, to je u mna no go :haha: ). Akurat moj ma chlpy na usoch a len o trochu vyraznejsi stop :heh: Nejak sa v tom slachteni nepokrocilo :haha: Aj tu rit by som mu vedela zdut spravnym povrchom :haha:

Do kelu, este ma aj na novu stranku hodilo. Pridam aj tu povodnu foto.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Sob 09.12.2023 20:59

Som nasla cast svojich detskych pokladov… srdce mi uz vtedy pistalo po NF ale mam tam aj briarda, koliu, pyrenejaka a neviem co vsetko. Poctivo som si vsetko vystrihla. Moja pamat uz na to zabudla. Dnes som ozila spomienkami. Nasla lubostne listy zo zakladky a jeden az teraz vo mne zarezonoval. Ja som bola vtedy vyspelostou uplne inde. Chudak chalan… :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Sob 09.12.2023 21:00

Fb mi tuto istu fotku skryl, lebo ze obsahuje nasilie :prd:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod kives » Štv 14.12.2023 8:19

Kde? :oo: :oo: :help:
kives
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Sob 08.06.2024 6:55

Zimne fuziky. Pozostatky. Uz len na jednom oku.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Sob 01.03.2025 8:07

Som dnes videla video, ktore ma normalne zarmutilo. By som to sem aj dala, ale nie je to verejne. 9.5 rocny fundlak, siel po lavicke uzkej, to bolo tazke pozerat, uz mal problem aj zadok zdvihnut, ked z nej padal (bolo to nizucko nad zemou, ale ja by som sa teda so psom v takom stave uz neriskovala, prasknu vazy aj pri takom polopade raz dva :ua: ), dal to, ale uz je to cloveku luto, lebo vidno uz len velmi stareho psa. Mi to pripomenulo Huga v tom veku :plac: Ved my sme zapichli v 8 vodnu zachranu, lebo proste uz to nedaval, si to odkrivkal pocas aj po vikendoch uz. Lyo bude mat 7 rokov tento rok. Ono je asi fakt jedno, ci ma ten pes chore alebo zdrave nohy, oni okolo tych 8-10 zacinaju odchadzat uplne vsetci s tym chodenim. Niekto trochu skor, niekto neskor. :plac: Prejdu, ale to je take smatlanie uz. Ma to normalne vzalo. Ja realne mam na normalnu aktivitu s nim este bez nejakych velkych obmedzovani tak 2 roky max :plac: A ja mam pocit, ze konecne sa s nim da. Az teraz. Bo doteraz mu hrabalo. Teraz je normalny. On nie je normalny, on fakt starne :plac: A hlavne mam pocit, ze to nejak sialene rychlo ubehlo. S Hugom to az take rychle nebolo. To iste kvoli tej sprostej robote, kde som 3 roky splachla :plac: Teraz mam naozaj pocit, ze to slo nejak skokom. Len posledne necele 3 roky boli take, ake som si spolocne predstavovala, co je teda dost malo :plac:
Sorry za vylev, ale to video mnou fakt uplne otriaslo. Je ine si povedat, sak ma 6, to ma snad este tak polku zivota pred sebou... Len oni odchadzaju kondicne ovela skor :plac:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Ulf » Sob 01.03.2025 19:04

7 rokov???? To prepanajana kedy sa stalo, ja ho mám za trojročného stale :ua:
They say good-bye to their family, to supply the needs for your. Show some respect and thank to truck drivers.
Ulf
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod kives » Pon 03.03.2025 7:32

7???? Som myslela tak 5.
kives
Šampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Plemená psov FCI