Som dnes videla video, ktore ma normalne zarmutilo. By som to sem aj dala, ale nie je to verejne. 9.5 rocny fundlak, siel po lavicke uzkej, to bolo tazke pozerat, uz mal problem aj zadok zdvihnut, ked z nej padal (bolo to nizucko nad zemou, ale ja by som sa teda so psom v takom stave uz neriskovala, prasknu vazy aj pri takom polopade raz dva

), dal to, ale uz je to cloveku luto, lebo vidno uz len velmi stareho psa. Mi to pripomenulo Huga v tom veku

Ved my sme zapichli v 8 vodnu zachranu, lebo proste uz to nedaval, si to odkrivkal pocas aj po vikendoch uz. Lyo bude mat 7 rokov tento rok. Ono je asi fakt jedno, ci ma ten pes chore alebo zdrave nohy, oni okolo tych 8-10 zacinaju odchadzat uplne vsetci s tym chodenim. Niekto trochu skor, niekto neskor.

Prejdu, ale to je take smatlanie uz. Ma to normalne vzalo. Ja realne mam na normalnu aktivitu s nim este bez nejakych velkych obmedzovani tak 2 roky max

A ja mam pocit, ze konecne sa s nim da. Az teraz. Bo doteraz mu hrabalo. Teraz je normalny. On nie je normalny, on fakt starne

A hlavne mam pocit, ze to nejak sialene rychlo ubehlo. S Hugom to az take rychle nebolo. To iste kvoli tej sprostej robote, kde som 3 roky splachla

Teraz mam naozaj pocit, ze to slo nejak skokom. Len posledne necele 3 roky boli take, ake som si spolocne predstavovala, co je teda dost malo
Sorry za vylev, ale to video mnou fakt uplne otriaslo. Je ine si povedat, sak ma 6, to ma snad este tak polku zivota pred sebou... Len oni odchadzaju kondicne ovela skor