Edit: tak pani rozhodkyna povedala, ze to bude cca hodina

DOGFESTIVAL PUPPY WINNER
Titul sa udeľuje jedincovi, ktorý na ktorejkoľvek výstave DOGFESTIVAL obdrží 3x VN1 v triede mladšieho dorastu alebo dorastu.

kto je ešte v ide?

Dnes nas posudzovala poradkyna chovu, odvazne kazdemu pchala prsty medzi zuby, to som myslela, ze sa rovno otocim a idem domov
vybrali sme si zase dobru chvilku, nechala si pozriet co treba aj dasna vzadu premasirovat ci co to tam hladala
dostali sme pochvalu za najlepsie predvedenie a povahu (tie zuby) a VN 4
tak sme predychali, a potom dosla vysvetlit, ze nie ze sa jej nepaci, ze pekna kostra aj pohyb aj vsetko, slabsia maska, ale holt "hacik" na chvoste v pohybe. Posudok poctivy, velmi slusny, ze uz je krajsia ako v Lucenci, dokonca aj farbu oka ma v norme
tak som asi spokojna, mam psa akeho potrebujem. Este zajtra tu istu stvoricu posudi treti rozhodca, som nadmieru zvedava.
tak pre chovatelku..?

pridem najskor o 11tej.
zatajuju sa ludia, tse.

marketingovy tah.
napr. v Lucenci oba dni malo VN1 to iste stena (neboli sme este konkurencia
a druhy den tretia fenka nenastupila). Ked to aj tam bude platit, uz by mala titul. Za 3 VN1 hocikde je puppy sampion. Ak inde nebola, chyba jej jeden, zajtra to bude boj

Mna ak dakto spozna tak iba podla sury, ona je celkom vyrazna
A je vtipne ked ta dakto uplne nahodou pozdravi a ty rozmyslas. Alebo ako nejak v zime v Nitre, mala som psa so sebou a dajaka baba ze Jee, cau Sura. Fakt neviem kto to bol, podla mna dakto z nejakych zavodov, ale netusim 

teraz musim hladat, kde sa da zohnat tretie VN1 na sampiona steniat
alebo ist do mladych nahanat CAJCa. Co to vravela Linda o zavislosti?
Mackie píše:Co to vravela Linda o zavislosti?
Takto sa to robí. Už ťa majú.