Všeobecne o výstavách na SK

Sem píšte všetko ohľadne výstav.

Re: Všeobecne o výstavách na SK

Poslaťod Mackie » Pia 05.07.2024 12:45

No prave o to ide, ze chcem prist neskor. Ale maju primerane mnozstvo psov, diktuju posudky, mohlo by to trvat dlhsie.
Edit: tak pani rozhodkyna povedala, ze to bude cca hodina :no:
Naposledy upravil Mackie dňa Sob 06.07.2024 0:30, celkovo upravené 1
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Mackie » Sob 06.07.2024 0:29

Zase otravujem.
Je to len blba formulacia skopirovana z dospelackych titulov, alebo? "Na ktorejkolvek vystave" - Dogfestival je len tento vo Velkej Ide, 3 dni raz rocne. Stena tazko absolvuje v prislusnych triedach 2 rocniky. Cize musi mat VN1 kazdy z tychto 3 dni, inac sa ten titul neda ziskat?
DOGFESTIVAL PUPPY WINNER
Titul sa udeľuje jedincovi, ktorý na ktorejkoľvek výstave DOGFESTIVAL obdrží 3x VN1 v triede mladšieho dorastu alebo dorastu.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Lindchen » Sob 06.07.2024 13:41

Chápem to tak, ako píšeš - šteňa má z každého dňa VN1 na danej výstave. Teda vychádzam len z textu, nemám viac info.
"You never barked without reason, and now, you are silent."
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Shel-chan » Sob 06.07.2024 14:25

tiež si tak myslím.

ako ste inak dopadli? :love: kto je ešte v ide?
Offtopic: ja strážim clupko mačky :heh:
only expect the worst, and you'll always be either right or nicely surprised
(and they say i'm not an optimist!)
-----------------------------------------------------
http://www.sheimi.sk
Shel-chan
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Sob 06.07.2024 15:14

Uz sa asi nepodarilo, tak dam sem :lol: Dnes nas posudzovala poradkyna chovu, odvazne kazdemu pchala prsty medzi zuby, to som myslela, ze sa rovno otocim a idem domov :heh: vybrali sme si zase dobru chvilku, nechala si pozriet co treba aj dasna vzadu premasirovat ci co to tam hladala :lol: dostali sme pochvalu za najlepsie predvedenie a povahu (tie zuby) a VN 4 :haha: tak sme predychali, a potom dosla vysvetlit, ze nie ze sa jej nepaci, ze pekna kostra aj pohyb aj vsetko, slabsia maska, ale holt "hacik" na chvoste v pohybe. Posudok poctivy, velmi slusny, ze uz je krajsia ako v Lucenci, dokonca aj farbu oka ma v norme :heh: tak som asi spokojna, mam psa akeho potrebujem. Este zajtra tu istu stvoricu posudi treti rozhodca, som nadmieru zvedava.

Inac stretla som par ludi z DF, asi tu uz ani nie su, ale netvarili sa, ze ma spoznali, tak som sa nevnucovala. Zato mna spoznala "nejaka pani" a az podla cisla kruhu som si doplnila, ze aha, suseda so SAO. Ta zatial pobrala co sa dalo u nich.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod wer » Sob 06.07.2024 18:10

A ja sa tak sprosto opytam, aky vyznam ma titul "puppy winner"? Do chovu to asi nepomoze.. :heh: tak pre chovatelku..?
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod dasken » Sob 06.07.2024 18:19

my sme tam zajtra :ahoj:
mackie máme tuším aj rovnaký kruh. aké máte číslo? že aspoň podľa neho ťa spoznám :heh:
my máme 50, ideme hneď ráno, no to som fakt zvedava, som nebola na výstave asi 10 rokov :heh:
dasken
Junior
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Sob 06.07.2024 19:51

Wer, co som si tu prebehla temy (vramci predpripravy), uz davno sa spominalo, ze ludia chodia menej na vystavy, lebo 1. je to drahe 2. maju uz vsetky tituly vybehane a nemaju co nove ziskat 3. vyhravaju stale ti isti, tak naco. Plus stenata su "do poctu", este to nic neznamena, naco sa prihlasovat na 3 vystavy, staci jedna na skusku. Kopa novych "titulov" sa vymyslela, aby prilakali ludi, tak vyuzili aj tu stenaciu kategoriu, aby islo o nieco. Ale jasne, prakticky vyznam asi ziadny. A som zvedava, komu sa toto podari. Inac dnes na zavereckach presne toto hovorili a vysvetlovali, to su nove tituly teraz prvy krat, vacsinou dlhodobe, tento stenaci jednorazovka. A mozno si viac ludi povie, ze ved vyskusaju.

Dasken, no veru. 95 mam, ale davam si az ked idem dnu. Ale kludne sa poobzeraj po odrastenom stenati, co sa hadze na krk 3x vacsim psom, to budeme my. Vas asi nestihnem, sice mame cas necelu hodinu po vas, ale pred nami este 30 inych psov, po dnesku viem, ze to moze byt aj na 2 hodiny robota :heh: pridem najskor o 11tej.

Jaj a dnes nakoniec ked som uz treti krat isla kolo Wewe, tak uz som sa ozvala, a kotuha dobre vedela kto som :heh: zatajuju sa ludia, tse.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Slausa » Sob 06.07.2024 21:54

sakris, ja by som ta vobec nespoznala :D Ale tak ja nie som z tej "starej" df partie :D
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Sob 06.07.2024 22:17

No tak.hej, to dava zmysel - prihlaste sa vsade, zaplatte viac... :heh: marketingovy tah.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Sob 06.07.2024 23:08

Ono sa to aj pekne vynima na plagatikoch ohladom prezentacie spojenia, tituly na 10 riadkov :lol: napr. v Lucenci oba dni malo VN1 to iste stena (neboli sme este konkurencia :heh: a druhy den tretia fenka nenastupila). Ked to aj tam bude platit, uz by mala titul. Za 3 VN1 hocikde je puppy sampion. Ak inde nebola, chyba jej jeden, zajtra to bude boj :heh:

Slausa a my sme sa videli nazivo niekedy? Lebo ja z tych neuplnych fotiek, co sa tu obcas mihnu, by som cloveka nespoznala. Mozno psa, ale uz ani to si nie som ista.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Slausa » Ned 07.07.2024 9:55

Offtopic: nemyslim si, ja som v dobe najvacsieho rozkvetu df bola decko :ha: Mna ak dakto spozna tak iba podla sury, ona je celkom vyrazna :heh:

A mimo df, my sme sa prave na poslednej vystave rozpravali, ze dokelu, robim tam uz 10 rokov a poznam tooolko ludi, jak z personalu tak uz pomaly aj daktorych vystavovatelov co chodia na kazdu jednu :D Akurat po mene tak 10 ludi mozno, ale podla ksichtu to uz su "stari znami" :heh: A je vtipne ked ta dakto uplne nahodou pozdravi a ty rozmyslas. Alebo ako nejak v zime v Nitre, mala som psa so sebou a dajaka baba ze Jee, cau Sura. Fakt neviem kto to bol, podla mna dakto z nejakych zavodov, ale netusim :ha:
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Ned 07.07.2024 14:38

Uz ostanem v tejto teme.
Co mi to spravila :pac: teraz musim hladat, kde sa da zohnat tretie VN1 na sampiona steniat :haha: alebo ist do mladych nahanat CAJCa. Co to vravela Linda o zavislosti?
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Lindchen » Ned 07.07.2024 14:41

Mackie píše:Co to vravela Linda o zavislosti?

Ja som to cítila už ako si prvýkrát písala. :heh: Takto sa to robí. Už ťa majú. :heh:
"You never barked without reason, and now, you are silent."
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Ned 07.07.2024 15:52

A este aj top6 v zavereckach.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

PredchádzajúciĎalší

Späť na Výstavy