Novohraddog Lučenec - 17. 18. 05. 2025

Sem píšte všetko ohľadne výstav.

Re: Novohraddog Lučenec - 17. 18. 05. 2025

Poslaťod jakut » Pia 16.05.2025 21:05

Mackie píše:Tu nie je vratnica ani slecna :dancing: tak je to ok.
Kto vie co za mafia si ta tam vyhliadla :heh:

Našla som a v 2019 to bolo :heh:
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
16 labiek, 8 ušiek a 4 ňufáčiky....
jakut
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Sob 17.05.2025 11:49

Z dneska mame CAJC. Ak tomu rozumiem spravne, mali sme ist o BOJ, stala som pri kruhu cely cas, nikto nas na nic take nevolal :nwm: Nejak nechapem. Takze asi mozme ist prec.
Edit: tak mi to vysvetlili, ze BOJ sa vybera len z CACIBOV. To nedostala. Tak ok.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod jakut » Sob 17.05.2025 18:05

Ja som šla tiež o 11 domov , cesta s5 úplná pohoda, zbehlo to ani neviem ako. My sme mali CAJC, J CACIB a Bos. Som sa tešila , lebo bol tam aj šampiónovy pes, aj keď Boja mala mladá sučka, ale tá je vydarená, takže všetko ok a mohli sme ísť domov a nemuseli čakať. Mackie ja som ťa vyzerala, videla som kopec ľudí s CSV, teba myslím si, z nie.
16 labiek, 8 ušiek a 4 ňufáčiky....
jakut
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Sob 17.05.2025 23:23

Nas rozhodca s titulmi setril, tak mozem byt vdacna aj za toto. Pes junior mal VD, cize mohlo to byt celkom zaujimave pre nas, ale s plnym mocakom sa neda behat na medzinarodnej urovni, tak co uz :heh: a este ma dorast do hlavy :haha:
Ja som sa motkala hladala, ale ako sme skoncili isla som k autu nakrmit ju, tak sme sa mozno tesne minuli. Bola som v ciernom. Zajtra ked nebude prsat, budem ladena do modrosiva :joint:
Ale zato pri stankoch som stala 5 minut v zornom uhle pani v cervenom, nechcela som rusit, aj ma videla a nic, tak som sa spratala prec :haha:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Mackie » Ned 18.05.2025 18:26

Dnes vymenene pozicie, V2. A s titulmi nesetril. Sranda ako v priebehu jedneho tyzdna od troch ludi dostane pes 3 rozne posudenia jednej veci :heh:
A pamatate si nase hnede stenacie oko? Co vraj uz velmi nevybledne? Uz ma "krasne jantarove" :haha: urcite pomaha aj neslnko, menej roztiahnuta zrenica, ale aj tak no..
Pozerala som rozhodcov vo Velkej Ide, ti isti, jeden do tretice, co sa mu zjavne nepaci, druha viacmenej to iste, tretia hlavna poradkyna chovu, co holt viem, ze jej neda prve miesto ani keby bola sama :ua: chcela som vyskusat dospelacku kategoriu, ale..

A najhorsie je aj tak, ze dosli nejaki robosi na ubytovnu, hluk, smrad z cigariet, ani vyspat som sa nestihla, mam chut sa zbalit a ist domov, ale tu cestu nedam. Aspon keby ten pes zacal na oplatku hulakat, ale ju vyplo a vobec ich neriesi :heh:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Predchádzajúci

Späť na Výstavy