Všeobecne o výstavách na SK

Sem píšte všetko ohľadne výstav.

Re: Všeobecne o výstavách na SK

Poslaťod Silvuch » Pon 13.01.2025 13:41

uplne zanedbavam. Nemam cas, ale minuly rok mi pribudli 3ja az.. Extrem, ale tak to vyslo.. V roku 2023 som mala zaujem o taku krasnu ciernu fenku miniausika z Ameriky, len bol o nu velky zaujem a som to uzavrela, ze ta asi mne nepojde...
Tak som si kupila psa z Francuzska, fotka hore.. A este som mala dalsi sen, ze ked umrie Kiro, kupim si polskeho chrta...
(Lebo Kiro mi aj farebne pripominal poliaka).. Mala som zajednaneho v rovnakej farbe v Polsku, uz som ho isla kuknut do GDANSK a den pred odchodom mi tuto Janajka a Wer odtialto z dogfora na vianocnych trhoch v roku 2023 prehovorili do duse, ci chcem ozaj polskeho chrta.... Som sa sama seba spytala, ci ozaj chcem velkeho psa, ked maly je tak prakticky.. Panovi chovatelovi som slusne napisala, ze nepridem, aj s vysvetlenim, (sme priatelia doteraz), a pozerala po tych silkenoch, druha varianta (mensia, lepsia, ale aj nedostupnejsia)... Usmialo sa na mna stastie a jeden z Francuzska sa mi usiel... Cize som v rovnakej dobe ziskala dvoch francuzov, dokonca zo susednych dedin..

a potom sa ozve Americanka, ze si vybrala mna pre tu jej ciernu fenku. Som ju odmietla, ze uz mam psa kupeneho a nemam ani peniaze.. A ze pocka na mna, jej to neponahla... :prd: Chrobak v hlave.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Str 26.02.2025 22:11

S 15-18 mesacnym psom ostat este v mladych, alebo uz ist do strednej triedy? Neocakavam, ze spravi nejaky vietor v ani jednej z nich :ha:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Slausa » Str 26.02.2025 22:19

podla konkurencie :angel:
Podla toho ako moc je dorobena viac menej. Je to na tebe, ale mam dojem ze v mladých sa celkovo ešte odpúšťa viac chybiciek.

Aa mne tento chrček začal púšťať chlpy. Do Európy bude krátkosrstý :prd:
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Str 26.02.2025 22:47

Hej aj tu to pusta, ale uz ma nejake tvary, tak hadam to nebude taka katastrofa ako na jesen :heh:
No konkurencia, v podstate ona bola uprostred kategorie, boli o mesiac starsie aj mladsie, cize len si vybrat, ci ist k starsim a tam uz budu aj ti, co sme sa s nimi nestretli, mozno jeden dva kusy, alebo skusit zase to, ze bude v hornej hranici kategorie a mladsi mozu byt este neforemni. Csv pri harani raz rocne su vsetky vrhy v zime max. na jar, tam ked nepride niekto zo zahranicia, tak nema kto prekvapit, stale ti isti sme sa stretavali v tom vekovom rozmedzi.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Silvuch » Štv 27.02.2025 2:51

Ja volím mladú, ale to len kvôli šampionátu.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Vikiki22 » Sob 01.03.2025 7:19

Na JCH môžeš mať jedno CAC do 24 mesiacov namiesto CAJC. :smile:
Ja by som tiež volila triedu podľa konkurencie. Ta stredná trieda na iné v podstate ani nie je dobrá. To je trieda pre odrastené mladé psy, ktoré ešte nevedia konkurovať dospelým v otvorenej triede.
Vikiki22
V.I.P.
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Sob 01.03.2025 13:04

Ale dopredu nevies, kto sa prihlasil, a ked chces usetrit a prihlasis sa v prvej uzavierke, tiez nevies kolko ich tam nakoniec bude.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Vikiki22 » Uto 04.03.2025 9:14

To je pravda. Ale väčšina, ak sa môže rozhodnúť, radšej vôli ešte junior triedu. V strednej býva málo psov prihlásených.
Vikiki22
V.I.P.
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Výstavy