AndreaT píše:Ja sa idem len pozrieť a prípadne budem vystavovať veľkú bradu, ale nie moju. Tiež som pozerala na tie ceny.
jakut píše:AndreaT píše:Ja sa idem len pozrieť a prípadne budem vystavovať veľkú bradu, ale nie moju. Tiež som pozerala na tie ceny.
ja som o brade ani nerozmýšlala, Lilka nemá CRT srst a to vie málokto oceniť. Chalana mladého som chcela, ale asi viem kto tam bude a asi to nemá cenu. Keby za tie peniaze aspoň písany posudok bol, ale to nebude
Domca píše:Mňa zaujíma aj kolko bude stáť vstupné pre návštevníkov na svetovke to bolo myslím okolo 200kč. Mi to príde clekom uletené za to tolko platiť, keďže výstavy nie sú zoo a konajú sa vlastne len kvoli chovateľom
Slausa píše:Na SK sú výstavy (minimálne NR) už roky zdarma,raz sa myslím platilo keď to bolo na agraci súbežne s nejakou inou
Slausa píše:Tiež úplne nechápem to vyberanie vstupného. OK, nejakých 50 korún ako filter dajme tomu ale na duocacib chcú tiež asi 150 korún. Za čo?? Na SK sú výstavy (minimálne NR) už roky zdarma,raz sa myslím platilo keď to bolo na agraci súbežne s nejakou inou