Všeobecne o výstavách na SK

Sem píšte všetko ohľadne výstav.

Re: Všeobecne o výstavách na SK

Poslaťod Mackie » Str 06.11.2024 14:43

Existuje hodnotenie VD3, VD1 resp. VD s poradim? Ja co som nasla, tak to je bez poradia.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod clupko » Str 06.11.2024 15:04

ja som bola v tom, ze vsetky znamky maju aj poradie, lebo to su vlastne 2 typy hodnotenia spojene do jedneho zapisu.
znamka (pismeno) je ohodnotenie psa vzhladom na standard, a cislo je jeho poradie v danej skupine a znamke.
isto mame niekde v posudku vd2, tusim raz v senci sme dostali.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Str 06.11.2024 15:47

Číslom sa hodnotia prvé 4 psy kt dostali známku V alebo VD. Koľko z nich bolo V a koľko VD je jedno. Proste sa zoradia 1 až 4.
Psy ktoré majú iba známku (V, VD) boli v poradí piate a ďalšie (ak ich vôbec bolo toľko v triede). Známka D sa už nečísluje.
Takže môžeš mať dajme tomu pri 6 psoch v triede scenáre ako:
V1, V2, V3, V4, V, VD
V1, VD2, VD3, D, D, D
VD1, VD 2, VD 3, VD 4, VD, VD
V1, V2, V3, VD4, VD, D
Atď
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Str 06.11.2024 16:51

Oukej :jop:
Ja co som citala, tak ze poradie sa dava len pri V. Ani som tie ostatne nevidela doteraz v katalogoch. Az teraz pri poslednej vystave ich je hojne. A pytam sa preto, lebo na papieri mam V3 a online mi prislo VD3. Dala som to opravit, a odpisali mi, ze sorry, ale podla rozhodcovskej knihy to je VD3. Tak som ostala zmatena kusok. Mam im poslat doporucene ten papier, prerobia mi to, a aj PP, ak som si dala zapisat :heh: no hned posielam obratom :heh: tak uz ma netrapi, ze som si to nedala zapisat. Akurat som si ista, ze mi povedala znamku V, aj hodnotenie mala pozitivne. Nic to, len som za debila, ked jedno hovorim, a realita je ina.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod AndreaT » Pon 23.12.2024 9:16

Bola som sa pozrieť na výstavu v Nitre. Zrazu taký rozruch, policajné autá a čierne veľké auto a to sa len vystavoval pes pána prezidenta a ten sa prišiel na ňho pozrieť. Pekný pes to je. Tuším, že aj vyhral.

Ale teda smutno mi je z "môjho" plemena :ua: aby vyhral pes s chvostom na bruchu. A keď sa pozriem na niektorých slovenských chovateľov a ľudí rozhodujúcich o plemene tak to je živá tragédia :au: Hrozne smutné a veľká hanba ako sa im podarilo :censored: toto pre mňa nádherné plemeno.
Naposledy upravil AndreaT dňa Pon 23.12.2024 10:41, celkovo upravené 2
Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.
Bradáč je láska na celý život!
In my heart and in my home Schnauzers rule!
AndreaT
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Pon 23.12.2024 10:23

Jo, vládne limuziny všade :ach: Rozprávala som sa s tými co och mali v kruhu, že tam všade gorily pri kruhu. On tam potom ešte sedel na zavereckach medzi rozhodcami a rozhodol sa odísť akurát vtedy keď šiel dorast so zaverečkového predkruhu (tým čo nevedia, dorastu je vždy mrte, plný kruh). Takže pred kruhom tak 70 šteniec na malom priestore, do toho ľudia zložení s klietkami, ta hala veľká nie je. A zrazí tam začnú gorily dobre že nie rozkopávať všetko okolo seba. No diki, toto k životu nepotrebuje ani stendo ani ja
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod jakut » Str 25.12.2024 9:50

Bol už aj na poslednej Inchebe v sobotu a teda tiež cirkus , zaobišlo sa to bez neho.
16 labiek, 8 ušiek a 4 ňufáčiky....
jakut
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod wewerica » Štv 09.01.2025 15:48

videla som ho tam, ale teda nevedela som že vystavuje svojho psa :joint: či nejakú handlerku mal? dajte pikošky :joint:
wewerica
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Štv 09.01.2025 18:09

Ti co robili v kruhu vraveli ze asi chovatel(ka), že nie on
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Lindchen » Štv 09.01.2025 19:05

To by sa asi úplne nehodilo, aby ho vystavoval priamo on, či? :ha: Ale aspoň by človek videl konečne niečo na pobavenie (čím nemyslím, že by to bolo na smiech, skôr ako niečo netradičné). Psíka má tuším ale dosť pekného, len tak od oka posudzujem. :yes:
"You never barked without reason, and now, you are silent."
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Pia 10.01.2025 8:14

Offtopic: Kto nezachytil, môžete si pozrieť ako sa mal Larry v roku 2024 :heh: https://www.instagram.com/reel/DEQAej-q ... Z3eXc4Nmk3
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Sob 11.01.2025 10:17

Zis, on sa volá ako moj pes. Nemal aj Fico Larryho?
Videla som ho, vystavoval vedľa v kruhu. Som rozmýšľala či chcem druhu fotku svojho psa s prezidentom.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Sob 11.01.2025 11:10

Aaa teraz to pozerám a áno, Ficov je Larry a Pellegrini ma Geryho :yes:
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Ned 12.01.2025 17:58

odhodlala som sa na vystavu, 3 dni za sebou a od cistej katastrofy som to dobojovala do BOJa :smile: trochu radosti v tomto smutnom obdobi.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Pon 13.01.2025 10:17

Offtopic: silvuch ja uz vobec netusim, ake psy mas :lol: to sa len v nejakej random teme zjavi nejaka fotka, vzdy to je prekvapenie, a ked sa niekto spyta, tak povies nieco ako ze toho psa uz mas pol roka. zanedbavas df :heh:
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Výstavy