no hned posielam obratom
tak uz ma netrapi, ze som si to nedala zapisat. Akurat som si ista, ze mi povedala znamku V, aj hodnotenie mala pozitivne. Nic to, len som za debila, ked jedno hovorim, a realita je ina.
aby vyhral pes s chvostom na bruchu. A keď sa pozriem na niektorých slovenských chovateľov a ľudí rozhodujúcich o plemene tak to je živá tragédia
Hrozne smutné a veľká hanba ako sa im podarilo
toto pre mňa nádherné plemeno.
Rozprávala som sa s tými co och mali v kruhu, že tam všade gorily pri kruhu. On tam potom ešte sedel na zavereckach medzi rozhodcami a rozhodol sa odísť akurát vtedy keď šiel dorast so zaverečkového predkruhu (tým čo nevedia, dorastu je vždy mrte, plný kruh). Takže pred kruhom tak 70 šteniec na malom priestore, do toho ľudia zložení s klietkami, ta hala veľká nie je. A zrazí tam začnú gorily dobre že nie rozkopávať všetko okolo seba. No diki, toto k životu nepotrebuje ani stendo ani ja

či nejakú handlerku mal? dajte pikošky 

Ale aspoň by človek videl konečne niečo na pobavenie (čím nemyslím, že by to bolo na smiech, skôr ako niečo netradičné). Psíka má tuším ale dosť pekného, len tak od oka posudzujem. 

https://www.instagram.com/reel/DEQAej-q ... Z3eXc4Nmk3

trochu radosti v tomto smutnom obdobi.
to sa len v nejakej random teme zjavi nejaka fotka, vzdy to je prekvapenie, a ked sa niekto spyta, tak povies nieco ako ze toho psa uz mas pol roka. zanedbavas df