[F] Filmové novinky

Miesto na diskusie o filmoch a literatúre, ktoré nie sú zamerané na psy či iné zvieratá.
Pravidlá fóra
Tieto fóra slúžia na diskusiu o filmoch a literatúre, v žiadnom prípade tu neuverejňujte linky na nelegálny download týchto diel ani neveďte diskusiu smerom k získaniu týchto diel nelegálnymi cestami.

Re: [F] Filmové novinky

Poslaťod Silvuch » Pia 22.12.2023 22:54

Nie nová ale duša si videla?
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pia 22.12.2023 23:00

Netusim, ale idem si to pustit. Diky :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Sob 30.12.2023 22:11

Tri zlate dukaty ste videli? Pigie? Nova rozpravka. Mne sa lubila :hi:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Sob 30.12.2023 22:19

Videla :yes: V premiere pri cakani na chlapa, kym dorazi na stedry den. Aj skoncila a on furt nebol doma :haha: A "videla" som aj Klic Svateho Petra a ta sa mi nepacila. Nedopozerala som.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Ned 31.12.2023 21:56

O vanocni hvezde je vraj dobre. Osobnu skusenost nemam, ja take nepozeram.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Lindchen » Pia 19.01.2024 17:25

Na Scandi sa niekto chystáte? Koncom januára, pozrela som trailery a naozaj zaujímavé veci. Rada by som šla aj na vyše polku, uvidím, ako zoženiem stráženie.
https://scandifest.sk/#filmy
"You never barked without reason, and now, you are silent."
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Pia 19.01.2024 18:00

ja urcite.
dokelu to uz je? som nedavno pozerala, ze mam na ne chut, ale boli az v roku 2024.. teraz som v soku, ze nejak rychlo ten cas ubehol.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Sob 20.01.2024 8:45

Aj ja sa hlasim. Aj ked niektore som uz videla.

Pomimo - vcera som videla Snezne bratstvo. Zaujimave, mozem odporucit.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Pia 26.01.2024 13:12

scandi - boli sme uz na Bastardovi a Na ceste s mamou. oba filmy skvele!
Na ceste s mamou je vizualne pekny, tragikomicky ciernobiely film, miestami surrealisticke prvky, skandinavsky humor. pacilo sa mi velmi.
Bastard ma super kostymy a scenu, a Mads Mikkelsen je top, ako vzdy. je to pekny pribeh, ale zas v ramci historickych filmov nic prevratne. skor komorna atmosfera.

a rozhodne NEodporucam kino film europe. neviem ci druha "kinosala" je lepsia, ale bola to katastrofa, v zivote som v horsom kine nebola a to ratam aj to, co mam doma v obyvacke. obycajne tvrde plastove stolicky, vsetci sedia v jednej rovine, takze pravdepodobne na titulky (v horsom pripade ani na zvysok obrazu) neuvidite moc dobre - mimo prvej rady samozrejme. zvuk z 2 velkych reprakov vpredu, tie repraky asi zobrali od nejakeho svadobneho dja alebo neviem, ale uplne plechovy zvuk. premietali to nakrivo, obraz bol s ohladom na dlzku miestnosti dost maly, a fakt neviem ci tam vobec bolo platno alebo to slo rovno na stenu. keby to bolo za symbolicke 2 eura, tak dobre, ale 5 eur za listok do takehoto "kina" :au: nikdy uz tam nepachnem. este teraz ma boli zadok po 2 hodinach na studenej tvrdej stolicke, a samozrejme hmyrit sa clovek moc nechce, lebo ti za nim by to asi moc neocenili. eurovea ma listky len o 2 eura drahsie... nie je o com.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Lindchen » Pia 26.01.2024 13:59

Dík za info, chystala som sa práve tam. Inak na Scandi chodím do Auparku.
Zatiaľ som videla Elviru Madigan. Zaujímavý film o akrobatke na lane a dôjstojníkovi, ktorý ušiel z armády a od manželky a ich dvoch detí. Končí tragicky, film z roku 1967, takže starý feeling zaručený. :lol: Zdal sa mi krátky, aj keď ma jeden a pol hodinu. Rovno pozriem, čo dávajú zajtra.
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Pia 26.01.2024 15:17

ja som bola v europe a bolo to normalne kino, ale asi ta druha miestnost.
Videla som film s Vierou o tom Norsku, pekny dokument, ale taky, že ak si unavený, máš problém udržať bdelosť..Chcela som aj tu babku vidiet.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Pia 26.01.2024 15:55

pozeram, ze maju listky za 5 aj 6 eur - tak asi to 1 euro je priplatok za normalne kino :heh: :pac: tak jo, ale neberte tie 5-eurove listky, vobec sa to neoplati.

na ten o norsku som tiez pozerala, ale to mi prislo z popisu a trailerov, ze to bude skor taky lyricky dokument. akoze krasne, urcite ano, ale nejak to nepotrebujem vidiet v kine.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pia 26.01.2024 16:18

Ja som sa prave tesila na tie zabery prirody.. ale teda - nechodte na to po prebdenej noci :heh: mala som co robit, aby som.nezaspala.. dlllhe zabery na detail ladu, ladu, ladu. To bola zima. Potom dllllhe zabery na detail vody, vody, vody - to bola jar.. a tak :heh:

Inak bastarda a oveho som videla doma. To bolo fajn.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Lindchen » Pia 26.01.2024 16:45

wer, pls, Bastarda a Oveho si kde našla? Na Netflixe to nevidím, ani na HBO Max, neviem, či som slepá. Chcela by som toho pozrieť viac, ale od Arisiaka sa nedostanem toľko ako minulý rok.
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Lindchen » Ned 28.01.2024 9:30

Včera sme boli na Muž menom Ove, pekný, zaujímavý film, odporúčam pozrieť.
Na Piesne zeme ideme dnes, chcem ešte stihnúť Bastarda a Raz to bude všetko tvoje. Na ceste s mamou mi asi už nevyjde čas, je to vždy hrozne neskoro. Jedine dnes že by sme šli a Nórsko s Bastardom iné dní. Alchýmia. :heh:
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Nesúvisiace so psou tematikou