[F] Obľúbené seriály

Miesto na diskusie o filmoch a literatúre, ktoré nie sú zamerané na psy či iné zvieratá.
Pravidlá fóra
Tieto fóra slúžia na diskusiu o filmoch a literatúre, v žiadnom prípade tu neuverejňujte linky na nelegálny download týchto diel ani neveďte diskusiu smerom k získaniu týchto diel nelegálnymi cestami.

Re: [F] Obľúbené seriály

Poslaťod Silvuch » Sob 14.02.2026 14:43

som to zacala pozerat a zakusla sa tam stara babka do krku svojmu zatovi a dcere, tak som to vypla a uz asi nechcem pokracovat. :ha: To na nebude bavit, i ked Pascala milujem.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Sob 14.02.2026 18:07

To je podla hry, "zombikovia". Bud ten zaner clovek pozera, alebo nie, ze to tiez bola taka tlacenka nepomoze, aby sa to nefanusikom pacilo.
Ten sport super ze je tam, komentar, ak nejaky je, je sice hrozny, ale aspon sa da pozriet co inde nie je. Ale som zistila, ze pri tom neviem dlho vydrzat ako kedysi, stale to iste dookola.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Silvuch » Sob 14.02.2026 19:37

nie som fanusik zombie, strasne ma to nebavi. Psycho mam rada, ale skor skutocne. Ani cary mary ma nebavia. Harryho Potera mam aktualne za trest, ale co clovek nespravi pre svoje deti..
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Ned 15.02.2026 3:59

Este mi napadlo jedno psycho, ale uz ho stiahli, tak jedine pomimo niekde pozriet. Butterfly effect. Ja som sa tomu neumyselne vyhybala, ma to uz cez 20 rokov ten film, a ani som poriadne nevedela, o com to je. Slovo co mi napada ako to na mna posobilo, disturbing, ale v dobrom zmysle, ak sa to da.
A ked chces skutocne psycho, HBO ma slusne krimi dokumenty.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Silvuch » Ned 15.02.2026 10:33

Film som videla. Nie je odtiaľ ta legendárna scéna, ktorá spôsobila doživotnú nočnú moru, to drevo naložené na nákladiaku?

Na netflixe som kukala dokumenty o socialnych sietach, noc nic moc veru, ked to niekomu udrie na hlavu.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Ned 15.02.2026 15:30

Drevo je Nezvratny osud, to je uplne iny zaner. Hento je taky psycho film, ziadne zbytocne nasilie. A ked sa nad tym zamyslim, ma presne opacnu pointu :lol:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Silvuch » Ned 15.02.2026 17:35

aha fakt, videla som oba, len si ich vobec nepamatam. :lol: nezvratny osud, ze nevies ovplyvnit osud a Butterfly presne naopak?
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Ned 15.02.2026 17:55

Ano tak. Ze zmenis maly detail, nejake rozhodnutie, a vsetko sa zmeni. Alebo len nieco. Tie rozdiely tam boli obrovske, casto kvoli malej blbosti. Len ako bol ten film robeny bolo take, ze mi nebolo uplne prijemne :heh:
Zo serialov, sice je to trocha scifi, mi to pripomina Fringe. Je to ako paralelne svety, kazdy sa vyvija inac, podla tychto rozhodnuti.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Predchádzajúci

Späť na Nesúvisiace so psou tematikou