[F] Obľúbené seriály

Miesto na diskusie o filmoch a literatúre, ktoré nie sú zamerané na psy či iné zvieratá.
Pravidlá fóra
Tieto fóra slúžia na diskusiu o filmoch a literatúre, v žiadnom prípade tu neuverejňujte linky na nelegálny download týchto diel ani neveďte diskusiu smerom k získaniu týchto diel nelegálnymi cestami.

Re: [F] Obľúbené seriály

Poslaťod Mackie » Str 04.02.2026 20:26

Pozerat hlavny a spin off serial v spravnom poradi je narocne :heh: pre Grey's anatomy prikladam planik, samotnu Private practice neodporucam, stacia crossovery, v cervenom. Pozerala som to len kvoli Addison, ale taku tavu z nej spravili.. ostatne postavy a dej nezaujimave. Station 19 pridam, ked tam budem, mam pauzu, vela ludi odislo, umrelo, nemam rada tych novych :heh:

Medzitym Good wife, troska pravnikov zase. Prva seria zatial taka oddychovka.

A po GA drinking game odporucam vyskusat aj thajske GL serialy drinking game, moje guilty pleasure teraz :haha: skotulana slza ako hrach, pijes co mas, zufaly plac, pijes 3x alebo ostre. Po troch dieloch na srot, po siestich koma :haha: skuseni hraci mozu zapojit aj "dlhe pohlady", vyhrava kto vydrzi aspon do konca jedneho dielu.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Domca » Pon 09.02.2026 13:52

jezis Greys...milujem :haha:
Ale uz som nezvladala sa drzat tych novych sezon....ani neviem ktora teraz je...50ta? :haha:

My sme sa teraz dali na Bates Motel, bavi ma to :ha:
A totalne letim na Dunaj, k Vasim sluzbam. A clekovo poslednou dobou ma bavia slovenske serialy, uz su robene lepsie ako kedysi.....vidno ze herci nabrali skill a uz to nema taky ten pocit ze dosli hrat rovno z nejakej cinohry :heh:

A pigie tu uz nechodi? :plac: za chvilu nam zacne From :heh: :winner:
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Str 11.02.2026 18:20

som si kupila HBO kvoli sportu, ze sa zveziem a kuknem aj nejaky serial, ktory odporucate?
mam rada skor oddychovky, alebo nejake psychologicke. Ziadne scifi
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Str 11.02.2026 20:55

Musela som sa pozriet co tam vlastne je, mimo klasik ako Friends, ER, TBBT a DC :pac:
Big Little Lies
Cernobyl
Biely Lotos, co sme tu aj spominali
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod clupko » Štv 12.02.2026 9:50

mna bavilo aj Gilded Age a nehanbim sa za to :ha: Big Little Lies je ale fakt skvely, jeden z mojich oblubenych. oproti tomu velmi popularny Lotus ma moc nebavil.
je tam aj vela "klasik" a starsich serialov, ako Band of Brothers, Last of Us, Boardwalk Empire, Rome, Handmaid's Tale, Game of Thrones.
este mi napada Rogue Heroes, Flight Attendant, Watchmen, Babylon Berlin
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Štv 12.02.2026 14:53

Musela som si k tomu historickemu najst info, ze co by na tom malo byt take zahanbujuce :heh: som na tom teraz ovela horsie :heh: aj take treba. Nemozeme vsetci pozerat len Stranger Things.
Este okolo Heated rivalry je teraz take halo, tiez vlastne cervena kniznica.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod clupko » Štv 12.02.2026 15:07

tak je to v podstate telenovela, no :ha: ked ja mam rada historicke dramy, ked su tam pekne kostymy a sceny.
stranger things ta nova seria.... normalne som to musela vypnut. strasne zle mi to prislo. tie posledne serie sa mi uz zdali take menej zabavne, ale aspon som ich dopozerala, ale tentokrat som to nedala. aj som zrusila netflix teraz, zobrala som edison namiesto toho. uvidim este, rozmyslam ze skusim apple tv alebo prime.
heated rivalry asi tiez skusim, aj ked tusim, ze to nebude moja salka kavy :lol:
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Štv 12.02.2026 18:02

Ja to asi ani skusat nebudem, moju IRL podporu to ma, ale pozerat sa mi na to vobec nechce. Stranger things som nevidela tu poslednu seriu, a zatial sa mi dari vyhybat spoilerom. A ani sa svet nezruti, ked to neuvidim. Tie serialy z Maxu co si dala, nic z toho som nevidela, DC tam tiez raz je raz nie je nieco, ani neviem naco to mam, ked skoro nic nepozeram, ale stale radsej dam pravidelne par eur mesacne tu a tam, ako jednorazovo ovela viac. S tymi historickymi to mam presne naopak, aj ked to dejovo vyzera zaujimavo, ale ta vyprava ma odradza. Disney este 2 mesiace za 5 eur a ked dalsie predlzenie neponukne nizku cenu, tiez sa rozlucim. Ostava Skyshowtime, tam mam toho asi najviac v poradi. DAfilms za 20ku rocne nech nezerem, a teraz som si aj thajsku telku zaplatila kvoli par serialom :heh:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod bibika » Pia 13.02.2026 1:06

Daj last of us Silvuch! To sa u nás točilo :hi: ale je to mierne sci-fi teda.
White lotus sme doma akože reálne zhltli :heh: keby netrebalo chodiť to práce, tak by sme to dali ešte rýchlejšie. Mega napätie a mierne psycho, moc nás to bavilo.
bibika
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Pia 13.02.2026 8:57

Mackie píše:Ja to asi ani skusat nebudem, moju IRL podporu to ma, ale pozerat sa mi na to vobec nechce.

jaj, tak o to mi nejde vobec (ak som dobre pochopila ako to myslis), co mna odradza a preco si myslim, ze sa mi to nebude pacit, je prostredie :lol: sucasnost a hokej, to znie ako opak toho co sa mi bezne paci :lol:
clupko
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Pia 13.02.2026 11:13

Dakujem, musim zistit, co je to ER a DC :ha:

a kto z vas sleduje olympiadu? Strasne rada pozeram rychlokorculovanie, a fakt bolo zaujimave, aj zeny 1000m,aj muzi.
Co mate radi vy?
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod dasken » Pia 13.02.2026 14:41

ja sledujem po veceroch :yes: vcera sme pozerali to rychlo, to bolo napinave riadne a najprv to vyzeralo ako nuda.
pozerame aj hokej, dokonca aj cudzie zapasy ale nie nejako poctivo, skor tak pre atmosferu a rozoberame pritom sportove temy
a teraz som mala stastie hlavne na sanky vecer a to ma nebavilo lebo nemam rada sporty, kde neviem posudit, ako im to ide :heh:
a ked sa mi podari tak beh na lyziach a biatlon no a som zvedava na skialp
dasken
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Pia 13.02.2026 18:53

tiez cakam na skialp... Este ma celkom chytil ten snowboardig Big Air. U rampa ma moc nebavila a este nechapem, kto robi akrobaticke lyzovanie Moguls, nohy ma boleli aj cez obrazovku. :ha:

rychlokorculovanie - zeny 1000m mega napinave. A som zvedava ako dopadne Leerdamova v nedelu.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Pia 13.02.2026 20:26

Ja som pozerala krasokorčuľovanie, som doma tak to vyuzivam, inak nemám tv. To v akejkoľvek forme môžem, ešte celkom také tie veci ako to akrobatické lyžovanie/snowboard...
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Sob 14.02.2026 9:48

bibika píše:Daj last of us Silvuch! To sa u nás točilo :hi: ale je to mierne sci-fi teda.
White lotus sme doma akože reálne zhltli :heh: keby netrebalo chodiť to práce, tak by sme to dali ešte rýchlejšie. Mega napätie a mierne psycho, moc nás to bavilo.

Ja som začala prvú sériu, videla som asi 4 časti a mňa to starašne nebavilo :nwm: Viem, že v druhej sérii je Theo James tak som to kvôli nemu zapla, lebo neviem či to nadväzuje. Ale to strašná nuda podľa mňa.

Mám fakt rada krasokorčuľovanie a skoky na lyžiach. Ž je olympiáda som sa dozvedela niekedy v stredu od kolegyne :heh: ja žijem bez telky, rádia a reklám
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Nesúvisiace so psou tematikou