[F] Filmové novinky

Miesto na diskusie o filmoch a literatúre, ktoré nie sú zamerané na psy či iné zvieratá.
Pravidlá fóra
Tieto fóra slúžia na diskusiu o filmoch a literatúre, v žiadnom prípade tu neuverejňujte linky na nelegálny download týchto diel ani neveďte diskusiu smerom k získaniu týchto diel nelegálnymi cestami.

Re: [F] Filmové novinky

Poslaťod Lindchen » Pon 12.02.2024 14:24

Urobila som si dnes radosť, vyskočila na mňa valentínska ponuka na všetky filmy z filmových festivalov, teda všetky asi nie, ale Cannes, Benátky, Berlín a Scandi. Celý rok mám čo pozerať. :lol:
"You never barked without reason, and now, you are silent."
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Pon 12.02.2024 17:32

to co? To je ktore?
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Lindchen » Pon 12.02.2024 20:11

Je to edisonline.sk, je to platforma Film Europe.
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Štv 15.02.2024 15:31

gut,take filmy rada, tiez som si kupila valentina...

A kukla som si film Bastard, velmi dobry film.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Str 01.05.2024 22:30

Arthur the king. Trochu to prehnali, ale nezaspala som :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Štv 14.11.2024 21:00

Kolko rokov "sme" cakali na Wicked film, a dostaneme toto :pac: a zase v dvoch dieloch s odstupom roka. Hnusne to vyzera. Trailer prezradza cely dej. Nie zeby sme ho nepoznali, ale kto nepozna, tak pride aj o tych par momentov prekvapenia. A nechapem, preco maju take velke hlavy. Ale pokusim sa ist do kina, ked uz nie na toto, tak neviem na co.
https://youtu.be/6COmYeLsz4c?si=nz1kCg8zfVQk9XLw
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Mac Gie » Ned 17.11.2024 18:53

Ja presne kvôli tomu trailery nepozerám :lol: Aj do kina nerada chodím, lebo mi to tam vnucujú (a všetko je moc nahlas). Filmy si vyberám podľa hercov, žánru a občas obrázku :heh:
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod dasken » Štv 10.07.2025 9:45

F1 s bradom pittom :jop: ten chlap je cim starsi, tym lepsi.. formule uz teraz nejak nesledujem, dakedy za cias schumachera este ano, ale spravili to tak, ako reklamu na f1, ze by si aj clovek kukol zase. Vymysleny pribeh, ale paradne to plynulo, ani chvilu sme sa nenudili, odporucam :jop:
dasken
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Str 16.07.2025 16:54

Mne kino na Wicked samozrejme nevyslo, tak az teraz v "telke". A dobre tak. Nebolo to az take hnusne ako trailer, mohlo byt kratsie, nemuseli tak pomenit aranzmany najdolezitejsich piesni (ale to sa vo filme priam ziada, tak ok), a tie herecky mi tam stale nesedia, a zrazu dzub wtf nova skladba, a cameo a dovi, najlepsia cast filmu, esteze som na ten spoiler nenarazila nikde. Tak suhrn, moze byt. Dufam, ze z druheho filmu uberu aspon pol hodinu a vojdu sa do tych 2 hodin, nech nie je roztahany a plny vaty. Divadlu sa to ale nevyrovna a pri tej dlzke sa vtipne sceny stratili.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod clupko » Štv 14.08.2025 7:30

Ma niekto predplatné Edisonline? Oplatí sa?
Vyzerá to fajn, a majú teraz akciu pri celoročnom, tak by som to asi aj skúsila, len rozmýšľam.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Štv 14.08.2025 18:40

Linda to spominala par prispevkov dozadu.
Co je dobra cena? Ja som pozerala zlavy na black friday a stale sa mi to zdalo byt drahe, zaplatila som si len dafilms, 20 eur na rok, a kedze som uz videla minimalne 20 filmov, tak to sa oplatilo. Ten edisonline mal ceny pomaly ako netflix, to sa mne zdalo privela, ale to som ja.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Lindchen » Štv 14.08.2025 19:03

clupko píše:Ma niekto predplatné Edisonline? Oplatí sa?
Vyzerá to fajn, a majú teraz akciu pri celoročnom, tak by som to asi aj skúsila, len rozmýšľam.

Oplatí sa. :yes: Mám už druhý rok.
Ale teda záleží. Pozerám hlavne severské, kvôli jazyku, takže pozerám viac. Ale mám aj Netflix, tam tiež niečo je dánske, ale zase také, čo ma moc nebaví.
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Pia 15.08.2025 10:42

Mackie píše:Linda to spominala par prispevkov dozadu.
Co je dobra cena? Ja som pozerala zlavy na black friday a stale sa mi to zdalo byt drahe, zaplatila som si len dafilms, 20 eur na rok, a kedze som uz videla minimalne 20 filmov, tak to sa oplatilo. Ten edisonline mal ceny pomaly ako netflix, to sa mne zdalo privela, ale to som ja.

viem, ale to nie je recenzia.
staci rozkliknut - teraz to je za 45 na rok, co je pre mna dobra cena. netflix povazujem za drahy, ale zas to vela pozeram, tak ten nezrusim.
zrusila som teraz disney, a chcela som skusit amazon prime, ale dpc oni maju tak dementny system, ze som to vzdala.

lindi, diky, to znie dobre!
tu ma odradza iba ze to je slovenske :lol: ale tak dufam bude vsetko aj v povodnom zneni. a inak hej, tie severske ma najviac zaujimaju. zvazujem toto alebo mubi.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Lindchen » Sob 16.08.2025 2:58

Dabované tam nie je skoro nič, aspoň ja som nenarazila. Funkčné to je, web aj appka na smart telku. Chýba mi možnosť zvoliť si titulky pôvodného znenia, ale tak prežijem aj bez toho. Pre mňa je Edisonline super vec, trháky moc nepozerám a na tom Netflixe niečo zaujímavé je, ale než sa dostanem k pozeraniu, tak to stiahnu. Tak som dopadla s Margaret. :ach: Takže to mám skôr na seriály.

Keď už som tu, tak odporučím dva pekné filmy, nie sú nové, ale asi to nevadí: Malé ženy a Úsmev Mony Lisy. :hi:
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Sob 29.11.2025 15:48

dafilms je zase za 20 eur na rok.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Predchádzajúci

Späť na Nesúvisiace so psou tematikou