[F] Obľúbené seriály

Miesto na diskusie o filmoch a literatúre, ktoré nie sú zamerané na psy či iné zvieratá.
Pravidlá fóra
Tieto fóra slúžia na diskusiu o filmoch a literatúre, v žiadnom prípade tu neuverejňujte linky na nelegálny download týchto diel ani neveďte diskusiu smerom k získaniu týchto diel nelegálnymi cestami.

Re: [F] Obľúbené seriály

Poslaťod pigie » Str 09.07.2025 10:27

Resident alien nova seria. Bavia ma :heh: Som myslela, ze to bude degradovat ako serie 2 a 3, ale oni to celkovo opravili :haha: Ten herec je brutalny. Uplny chameleon v robeni debila zo seba :heh:
Ja sa strasne rada smejem, takychto serialov potrebujem viac :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Str 09.07.2025 13:05

Mne sa 4tá a 5ta časť až tak nepáčili, som normálne pri tom začala čítať niečo na mobile a počúvala len na pol ucha. som zvedavá na ďalšie časti.
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Str 09.07.2025 17:04

Ho moc poludstili, co? :haha: Ja som sa na to stazovala uz minule :heh: Je to taka totalna blbost cele :heh:
Mohli tam nechat modlivku dlhsie :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Štv 10.07.2025 7:48

Že? To bol tak super plot twist a oni to skoro vôbec nevyužili.
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 10.07.2025 7:53

Ja ked som to pisala, tak to bolo predtym, nez ju odstranili... a potom to uz slo do kytek :heh: Skoda toho, som bola nadsena :heh: Z toho sa dalo vytrieskat veeeeela, som sa tesila zbytocne :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Štv 10.07.2025 7:58

No ja som sa nevedela dočkať tej štvrtej série, práve kvôli tomu ako skončila tretia. Ale aspoň ten vzťah s Astou je stále platonický. Inak to, že nezistila že to nie je on mi prišlo až neuveriteľné.
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 10.07.2025 7:59

Hej, cele to pokaslali tam. To bilo do oci... Ja neviem na com tvorcovia zas ficali. Nastvali ma :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Štv 10.07.2025 9:31

ja som si myslela, ze ma ten serial bude velmi bavit, a pocas prveho - druheho dielu som sa fakt pobavila. a potom to zacalo byt nejake... repetitivne alebo neviem co mi vadilo. stale take iste scenare a vtipy. este tomu asi niekedy dam sancu, mozno som len na to nebola nastavena.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pia 11.07.2025 10:50

Juj, to ani druhy krat pozerat nemusis. Kvoli deju sa to fakt neoplati :heh: To ta bud pobavi alebo nie :heh: Moj chlap nad tym kruti hlavou ako to mozem pozerat :heh: Ale ja som prve serie bola velmi vcitena do hlavneho hrdinu :haha: Teraz uz ani nie :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Pia 11.07.2025 11:12

Nesuhlasim. Pamatate, ako som bola rozcarovana z Brooklyn 99? A potom ma to chytilo a musela som pozriet este raz od zaciatku, ze co mi uslo. Niekedy fakt clovek nie je pripraveny alebo nema naladu.
S Black Books som mala rovnaku skusenost, na prvy krat nic, potom pauza, potom uz ok, s takym odstupovym pohladom. Troska aj Modern family, taky cudny koncept.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Pia 11.07.2025 11:25

Mackie píše:a musela som pozriet este raz od zaciatku, ze co mi uslo

To ja pri kazdom diele hocicoho, aj toho rozpozeraneho :haha: Maloco pozriem na prvu supu :heh: Ale zrovna tohto mimozemstana prave ano, preto sa mi lubi :heh:
Ale napr. moj chlap sa malo k comu vrati. Zivot je kratky na to, aby pozeral sprostosti :heh: Ved hej, bo on vacsinu zivota prespi :heh:
Naposledy upravil pigie dňa Pia 11.07.2025 11:26, celkovo upravené 1
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Pia 11.07.2025 11:26

Mackie píše:Nesuhlasim. Pamatate, ako som bola rozcarovana z Brooklyn 99? A potom ma to chytilo a musela som pozriet este raz od zaciatku, ze co mi uslo. Niekedy fakt clovek nie je pripraveny alebo nema naladu.
S Black Books som mala rovnaku skusenost, na prvy krat nic, potom pauza, potom uz ok, s takym odstupovym pohladom. Troska aj Modern family, taky cudny koncept.

Ja som Modern family skončila na 5. sérii, lebo nie sú ďalšie časti (chybné videá - pozerám na piráta). Mne sa to strašne páčilo :yes: A vlastne aj všetky čo si vymenovala. Ja si obvykle vyberám seriály tak, že vidím na nete krátke video a buď mi to sadne alebo nie. Málokedy pozerám niečo na odporúčanie. A rôznym hodnoteniam absolútne neverím, lebo do môjho vkusu sa väčšinou netrafia :ha:
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Štv 11.09.2025 14:51

Disney+ zase za 3 eura na 3 mesiace. Este mam 2 tyzdne za plnu cenu, aby som dopozerala serial a x-menov, a uz som to isla zrusilt. Tak mozme pokracovat.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Predchádzajúci

Späť na Nesúvisiace so psou tematikou