Och Milli Vanilli, polovica komedia, polovica smutna, taka blbost a ako to dopadlo. A nevedela som, ze aj Bonie M boli tak trocha fake.
A skrtam si nejake filmy a serialy, ktore uz si nepozriem, neviem odpojit cloveka od jeho tvorby.

take o medzilusdkych vztahoch a vlastnom prezivani, ale zakompomovane do dovolenkovych rezortov 

druhu seriu som myslela, ze nedopozeram, hlavne ked som si po dvoch dnoch a troch inych serialoch spomenula, ze aha to este neskoncilo
keby aspon Jennifer na Globusoch neprezradila koniec. O tyzden bude tretia seria.

(Z cisteho zufalstva po asi 6 nacatych serialoch, ktore nikdy nedopozeram
) A uvedomila som si, ze v zavere ti herci maju tak 60+
A ako krytonovi menili vizaz
Ale stale ma to bavilo viac ako vacsina novodobych serialov
Ja vacsinu rozpozeram a nedopozeram
Ale uz sa neondejem, ked zaspim pocas prveho dielu, nie je to hodne mojich oci 

toto sme ako deti nemali sancu ocenit.

Hlavne to uz clovek pozera z nostalgie. Som bola este na vyske, ked sme si to pustili, urobili si k tomu speci jedlo a aj v kanade to bola jedna z veci, co ma drzala v dusevnej pohode. Streamovanie nebolo. Clovek nemohol potahat hocico, hocikde. To bola jedina vec, co som potom aj chlapovi zakupila. S tymi dvd spime doteraz nad hlavou.
Tie nik nevyhodi 

A ano, ak ta to nechyti hned na zaciatku, tak to pokracovat fakt nema cenu.
Som to aj tu spominala
Jakmile nadobuda tie ludske vlastnosti, tak uz ma to tak nebavi
Ale pozriem si urcite 

hewča píše:vysla nova seria Severance
toto je negativna stranka tych sucasnych miniserii resp. kratkych serii, daju to vonku naraz alebo na 2-3 mesiace po dieli, a potom cakas dva tri roky na dalsiu seriu. Uz si spominam, ze to bolo super, ale uplne som na to zabudla. Ako Stranger things, v deji ubehlo kolko, 3-4 roky teraz, a herci zostarli o 10