[F] Obľúbené seriály

Miesto na diskusie o filmoch a literatúre, ktoré nie sú zamerané na psy či iné zvieratá.
Pravidlá fóra
Tieto fóra slúžia na diskusiu o filmoch a literatúre, v žiadnom prípade tu neuverejňujte linky na nelegálny download týchto diel ani neveďte diskusiu smerom k získaniu týchto diel nelegálnymi cestami.

Re: [F] Obľúbené seriály

Poslaťod Mackie » Sob 18.01.2025 20:49

Och Milli Vanilli, polovica komedia, polovica smutna, taka blbost a ako to dopadlo. A nevedela som, ze aj Bonie M boli tak trocha fake.
A skrtam si nejake filmy a serialy, ktore uz si nepozriem, neviem odpojit cloveka od jeho tvorby.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod hewča » Sob 25.01.2025 7:32

vcera som dopozerala White Lotus a akoze pecka :heh: take o medzilusdkych vztahoch a vlastnom prezivani, ale zakompomovane do dovolenkovych rezortov :lol:

na zaciatku oboch serii je scena, ktora sa vysvetli az mozno v poslednych 3 minutach zaverecnej casti serie :lol:
cele sa to dost toci ak okolo sexualnych vztahov, by som povedala, ze je to taky podton toho celeho, takze neodporucam sledovat napr. v autobuse, lebo asi v kazdej casti vybehla nejaka az prilis konkretna scena :heh:
Dogs are like potato chips - one is never enough...
"Which of my photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow."
(Imogen Cunningham)
hewča
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod hewča » Pia 31.01.2025 12:31

vysla nova seria Severance :aaa:
Dogs are like potato chips - one is never enough...
"Which of my photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow."
(Imogen Cunningham)
hewča
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Sob 08.02.2025 20:58

Lotos pretrpeny :heh: druhu seriu som myslela, ze nedopozeram, hlavne ked som si po dvoch dnoch a troch inych serialoch spomenula, ze aha to este neskoncilo :heh: keby aspon Jennifer na Globusoch neprezradila koniec. O tyzden bude tretia seria.

Medzitym Avenue 5, uplna ptakovina ale zasmiala som sa na tych absurditach; Lioness, babenky nadsene, ale ta pomotana politika, polovicu som nepochopila, a pekna ukazka, ze vsetci ti tajni agenti nie su supermani, az na zaver druhej serie, idea ok, prevedenie blee; Intergalactic, jedna seria s umelo domotanym zaverom, nikdy nedokoncenym, zaujimava idea, scenar a postavy nula bodov, ani nepozerajte :heh:

Vsimla som si, ze Dexter uz ma dalsi spin off.

Z archivu IT crowd a idem na "nove" startreky, trocha si oddychnut, zbavit sa snov po tych strielackach.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Ned 09.02.2025 4:58

Ja som z archivu nedavno dala celeho trpaslika :aaa: (Z cisteho zufalstva po asi 6 nacatych serialoch, ktore nikdy nedopozeram :haha: ) A uvedomila som si, ze v zavere ti herci maju tak 60+ :heh: A ako krytonovi menili vizaz :heh: Ale stale ma to bavilo viac ako vacsina novodobych serialov :heh: Ja vacsinu rozpozeram a nedopozeram :heh: Ale uz sa neondejem, ked zaspim pocas prveho dielu, nie je to hodne mojich oci :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Pon 10.02.2025 23:31

Stryko Drzgros, si v pohyblivych pieskoch.
Ako dobre, uz som sa bal, ze slabnem.

Nestalo sa ti nic?
Nastastie som pristal na penazenke.

Lupici! Zlodeji! Politici!

:haha: toto sme ako deti nemali sancu ocenit.

A vidis Trpaslika pridam do zoznamu. To ma tiez na prvy krat nebralo, musi mat clovek naladu na take. A tie nove som nevidela vobec. Na pracovnom vecierku so scifi tematikou som isla za Rimmera :heh:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Pon 10.02.2025 23:44

Tie posledne dogabali. Vobec si nedali namahu s nejakou nadvaznostou. Skoda. Ista seria odohravajuca sa na zemi ma ani moc nebavila. Ale celkovo som bola spokojna sama so sebou, ze som aspon nieco rozpozerala zas a aj dopozerala :heh: Hlavne to uz clovek pozera z nostalgie. Som bola este na vyske, ked sme si to pustili, urobili si k tomu speci jedlo a aj v kanade to bola jedna z veci, co ma drzala v dusevnej pohode. Streamovanie nebolo. Clovek nemohol potahat hocico, hocikde. To bola jedina vec, co som potom aj chlapovi zakupila. S tymi dvd spime doteraz nad hlavou. :ha: Tie nik nevyhodi :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Uto 11.02.2025 1:31

Na mna este cakaju knihy, tak zase neviem s cim zacat.
A citam prave, ze tvorcovia sa pohadali a nasledne "udobrili" a kazdy moze robit s pribehom co chce a chysta sa zatial prequel. Nijee..

Tie dvd mas tiez ako nostalgiu, alebo to mas na com pustat? Dnes sice sa streamuje vselico, ale ja na co si spomeniem, tak bud to nie je nikde alebo je tam, co si neplatim.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Mac Gie » Uto 11.02.2025 7:55

Ja som toho trpaslíka začala, lebo to kamoši ospevovali a podľa toho čo hovorili, to znelo fajn. Ale pre mňa to bolo jak za trest pozerať, som myslela či to nie je ako niektoré seriály, že sa začiatkom musíš prehrýzť, ale nie. A to som tomu dávala veľkú nádej, lebo je to z UK.

Ale objavila som miniseriál Hlava XXII, to bolo veľmi dobré, aj keď nie úplne podľa knihy.

A teraz netrpezlivo čakám na ďalšiu sériu Resident Alien, jedna z najlepších komédií posledných rokov akú som videla. :yes:
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Uto 11.02.2025 8:02

To mladsie rocniky ten serial nedaju :heh: A ano, ak ta to nechyti hned na zaciatku, tak to pokracovat fakt nema cenu.
A resident alien je nieco, co som adorovala prvu seriu. Akoze lepsie ako mne sa do vkusu trafit nemohli. Este aj ten herec jak rit na serbel mi tam zapadol :haha: Som to aj tu spominala :heh: Jakmile nadobuda tie ludske vlastnosti, tak uz ma to tak nebavi :heh: Ale pozriem si urcite :yes:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Uto 11.02.2025 9:47

No mne to odporučila kamoška čo má 27 tak si nemyslím, len ten mačkočlovek mi prišiel strašne divný, ja nemám rada také postavy. Pripomína mi postavy Jima Carreyho a toho nemám rada.

Mne sa páči jeho vzťah s Astou, že medzi nimi nie je žiadny romantický vzťah, len priateľstvo. A celkovo tie absurdné situácie aj neskôr. Ja som to dopozerala a nemohla nič nájsť, tak o 2 týždne som to začala pozerať znova :haha:
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Nesúvisiace so psou tematikou