[F] Obľúbené seriály

Miesto na diskusie o filmoch a literatúre, ktoré nie sú zamerané na psy či iné zvieratá.
Pravidlá fóra
Tieto fóra slúžia na diskusiu o filmoch a literatúre, v žiadnom prípade tu neuverejňujte linky na nelegálny download týchto diel ani neveďte diskusiu smerom k získaniu týchto diel nelegálnymi cestami.

Re: [F] Obľúbené seriály

Poslaťod Mackie » Štv 14.11.2024 19:46

Tak toto neviem co chce byt, aj vazne veci sa deju, aj ludia umieraju, ale ten jej tim je pecka, aj tie vyjednavania, vo finale obcas pasivno agresivne, taku zabavu mozem. O chvilu koncim, tak pozriem toho diplomata, kde to je, ale ked to je in progress, bude musiet pockat. A prejdem k House of cards.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod clupko » Pia 15.11.2024 10:09

na netflixe to je cele.
house of cards ma zo zaciatku dost bavilo, potom to uz bolo trochu too much. dopozerala som aj tak, ale... prislo mi to uz znacne pritiahnute za vlasy.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Pia 15.11.2024 11:13

Netflix uz nemam, tak nic z toho.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod pigie » Sob 16.11.2024 5:06

Ja som pozrela Where are the wild men s Benom Foglom. Zvycajne take veci nepozeram, len ked chlap si pusti cestopis. Toto vsak bola moja iniciativa, zaujal ma nazov... A nemala som to pozerat :plac: Niektore epizody som musela preskocit, bo ma take krajiny nelakaju vobec, ale niektore... A niektore zivoty... Zit takym sposobom by som sla do hociktorej krajiny, ktora by vypadala tak ako moja predstava v hlave :joint: Na druhu stranu ma prekvapilo, ako lahkovazne niektori ludia robia rozhodnutia a este nemaju problem sa do telky k tomu priznat. Ako napr. ze neratali, ze sa im minu tak rychlo peniaze :pac:
Sa mi pacilo, ze proste nasurovo povedali aj financnu situaciu, aspon v tych prvych dieloch. Kto si co kupil za kolko, aky ma prijem a kolko minie rocne teraz na zivot.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Domca » Pon 25.11.2024 14:32

My sme dopozerali posledný diel From.

Ďalšia season až v 2026 :haha: jako ja neviem, čo je toto posledné roky za trend, čakať na ďalšie sezony tak dlho. Pamatám si, čo za psycho to bolo u Sherlocka ale to bola taká výnimka, na ktorej boli založené špecifické memečka :D Teraz je to ale pomaly už pravidlom (kým to nie sú nejaké "závodné" seriály na ABC, CW a podobne).

Za 2 roky už aj zabudnem o čom to bolo, zvlášť keď sledovať ten dej nebolo úplne easy a človek sa musel sústrediť aby mu neušla polka deja :ach:
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pon 25.11.2024 15:01

Vazne? Posledny? Kurna, tam som sa vzdy tesila na novy diel :heh: Jeden z mala novych, co ma zaujali. A este som zvedava a cakam na ten poondiaty Three body problem. Som si kupila knihy, precitala som prvu, druhu som zacala a musim povedat, ze toto je jeden z mala serialov, co sa im podarilo asi lepsie sfilmovat, lebo teda kniha si to rozvetvila dokonale, ale zase je fakt, ze ako vzdy, kniha prinesie lepsie vysvetlenie vsetkeho :yes:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Pon 25.11.2024 15:45

Na tu temu som citala take zamyslenie, ze zmizli serialy, kde tretina serie bola dejova linia, tretina individualne epizody a tretina uplna vata, lebo ludia nemaju trpezlivost to pozerat. Namiesto toho su tu miniserie (8-10-12 dielne), resp. nieco co by mohlo byt 2 hodinovy film roztiahnute do 10 dielov, rychly dej, zrozumitelny, "zaujimavy", a je toho vela a je velka konkurencia, plus "vsetko tu uz bolo", cize uz sa neda vymyslat a tocit ako na beziacom pase, ak to ma prezit viac ako sezonu.
A este je take ze Netflix, ktory na rozdiel od ostatnych to hodi cele a pozerajte si (dvojrocnu robotu pozries za dva vecery :heh: ) a tak uz su (sme) ludia nervozni, ked sa pridava jeden diel za tyzden. Taky Yelowstone uz asi nedopozeram, tiez netusim, kde sa to skoncilo, a na repete to u mna nie je, mozno v nejakej slabej chvili :heh: takze po dvoch rokoch pridavaju tych poslednych par dielov po jednom, a ako dlho sme cakali, tak uz nam to je aj jedno. Nie vsetko moze byt taky kult ako Stranger Things, pritom aj to islo kazdou seriou kvalitou o hviezdicku dole :heh:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Domca » Uto 26.11.2024 10:54

Ja mám práve tie minisérie rada - radšej si pozriem 10 kvalitných dielov ako 20 a z toho polka výplňovky :heh: Len keby proste medzi tými sezónami neboli 2 roky pauza. To mi už je potom fakt aj jedno čo sa stane ďalej. Ako na tých Boys si počkám, ale toto From ma vyslovene že nasralo :haha: zmatenost level 10 a v 2026 budem už úplne mimo
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Uto 26.11.2024 11:10

Mne sa prave preto paci ten serial. S tym tak zatocia vzdy, ze ked uz si clovek mysli, ze mozno aj co to chape. Tak zrazu zisti, ze bol mimo :haha:
A co sa tyka pamatania si. Ja si pamatam, ze nic... Ja si to vzdy predtym musim zas pozriet cele. Aj keby medzitym bolo pol roka, takze mne je to sumak :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Domca » Uto 26.11.2024 11:21

Hej veď práve :heh: my sme vkuse vymýšlali doma teórie :heh: a toto je zvlášť taký seriál kde je najlepšie podla mňa to pozrieť celé naraz, resp s malými pauzami. Ja už som videla rozdiel keď sme túto sériu pozerali zarovno jak vychádzala teda 1x do týždňa - som bola viac stratená :haha: ale hej no možem si to za 2 roky pozrieť znova od začiatku :haha:
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Uto 26.11.2024 11:26

Domca píše:a toto je zvlášť taký seriál kde je najlepšie podla mňa to pozrieť celé naraz, resp s malými pauzami.

Naprosto suhlasim :heh: Ale kedze sa mi tak lubi, tiez som nevydrzala a pozerala som kazdy tyzden. Tusim len prve 2-3 som dala po sebe :heh: Ale tak, kedysi (pre mna tak 30 rokov dozadu) to bolo normalne, ze si to clovek musel drzat v pamati tyzden :heh: Ale teraz to robim uz nerada, radsej si pockam, az je to cele. Ale zjavne existuju vynimky :joint:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Uto 26.11.2024 11:37

A hlavne! Na rozdiel od inych serialov, tento graduje... Bavi ma coraz viac :heh: Ale bojim sa zaveru, ze to pokaslu :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Domca » Uto 26.11.2024 12:17

Mám úplne rovnaké obavy pigie...že to bude nejaká blbosť na koniec a poviem si, že na toto som čakala?? :haha:
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Uto 26.11.2024 12:39

Suhlasim, suhlasim a suhlasim :heh: Tiez mi tie miniserie sadli, a aj rewatch je rychly, nie ako 12 serii po 22 dielov. Ale nove beziace veci pozeram len zriedka, mam dost nazbieranych tych uz ukoncenych, "novych". A v napati ocakavam, ako sa to skonci (lo). A ano, kedysi nebol problem cakat na diel tyzden, ale pozerali sme to v telke a dokopy kolko takych serialov islo naraz, dva? Aj clovek diskutoval o tom s niekym, aj nebol zahlteny tolkymi serialmi. Teraz to je taky konzum, ze sa to pozrie naraz a o mesiac uz nepamatas.
Tak vam drzim palce, nech vam to nepokazia :heh:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Predchádzajúci

Späť na Nesúvisiace so psou tematikou