Zdravím,
Som tu nová a touto cestou sa vám chcem predstaviť a zároveň Vám aj niečo priniesť :)
Volám sa Megi a majitelkou [youtube][/youtube] mojho prvého psa som sa stala v roku 2018. Je to už 5 ročný kríženec československého vlciaka a nemeckeho ovciaka. Neskor prisla Kira-HOxNO a nás najmladsí je Brook Wektor Artikau NO s PP.
Kedže som vždy milovala psov,neskôr si založila túto malú svorku, napadla mi myšlienka STRÁŽENIE PSOV. V júny tohto roku sme preto spravili u nás doma 3 možné miesta na strazenie a to:vonkjašia voliera samozrejme s vybehom a dve rozne izby-vnútorné.
Preto vás srdecne pozývam na našu webovú stránku www.wildog.sk kde sa dozviete o našich službách ešte viac. Rada u nas privítam vašho psíka na strážení. Nie sme klasicky psí hotel - preferujeme domáce prostredie kde bude na strážení iba váš psík vo vybranom prostredí(vnútri/vonka). Nachádzame sa blízko Trnavy, v malej dedine Dlhá.
Teším sa na vašich havkáčov a ak máte otázky kludne sa pytajte,rada zodpoviem. Okrem webu máme samozrejme aj Instragram kde nas najdete pod menom wildog_pettaxi_straž&venč.