Stráženie psov

Pravidlá inzercie pre Ponúkam
Pravidlá fóra
Pred odoslaním inzerátu si prečítajte pravidlá pre zadávanie inzercie. Vložením inzerátu s týmito pravidlami súhlasíte a zároveň akceptujete, že ak ich nebude spĺňať, bude bez upozornenia vymazaný.

Pre celú inzerciu platí zákaz obchodovania so psami bez preukazu pôvodu a zákaz komerčnej inzercie súvisiacej s pravidelnou a opakovanou zárobkovou činnosťou a podnikateľskou činnosťou.

Pravidlá inzercie pre Predám

Pravidlá inzercie pre Kúpim

Pravidlá inzercie pre Darujem

Pravidlá inzercie pre Ponúkam

Pravidlá inzercie pre Hľadám

Na vloženie obrázkov použite DF galériu alebo externý server.

Moderátori a administrátori DogFóra nezodpovedajú za pravdivosť obsahu inzerátov a nenesú žiadnu zodpovednosť za možné vzniknuté škody. Za obsah inzerátu je plne zodpovedný zadávateľ.

Svoj inzerát si sledujte a aktualizujte.
Nekopírujte inzeráty z inzertných portálov.
Neuverejňujte inzeráty z mailov od ľudí, ktorých nepoznáte.
Všetky údaje si pred uverejnením inzerátu overte.

Stráženie psov

Poslaťod Megi Ďuris » Ned 05.11.2023 15:24

Zdravím,
Som tu nová a touto cestou sa vám chcem predstaviť a zároveň Vám aj niečo priniesť :)
Volám sa Megi a majitelkou [youtube][/youtube] mojho prvého psa som sa stala v roku 2018. Je to už 5 ročný kríženec československého vlciaka a nemeckeho ovciaka. Neskor prisla Kira-HOxNO a nás najmladsí je Brook Wektor Artikau NO s PP.
Kedže som vždy milovala psov,neskôr si založila túto malú svorku, napadla mi myšlienka STRÁŽENIE PSOV. V júny tohto roku sme preto spravili u nás doma 3 možné miesta na strazenie a to:vonkjašia voliera samozrejme s vybehom a dve rozne izby-vnútorné.
Preto vás srdecne pozývam na našu webovú stránku www.wildog.sk kde sa dozviete o našich službách ešte viac. Rada u nas privítam vašho psíka na strážení. Nie sme klasicky psí hotel - preferujeme domáce prostredie kde bude na strážení iba váš psík vo vybranom prostredí(vnútri/vonka). Nachádzame sa blízko Trnavy, v malej dedine Dlhá.
Teším sa na vašich havkáčov a ak máte otázky kludne sa pytajte,rada zodpoviem. Okrem webu máme samozrejme aj Instragram kde nas najdete pod menom wildog_pettaxi_straž&venč.
Megi Ďuris
Okoloidúci

Re: Stráženie psov

Poslaťod wer » Ned 05.11.2023 17:04

Musis hned napisat, ze si od silvuch :lol: a ze aj elfinkin fido poda recenziu.. :heh:
Vitaj! :ahoj:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Späť na Ponúkam