Mlieko a mliečne výrobky

Sem píšte všetko ohľadne doplnkov čo pridávate do stravy.

Re: Mlieko a mliečne výrobky

Poslaťod MisheliQ » Uto 13.12.2011 23:41

Lindchen píše:Kde sa dá zohnať ovčie alebo kozie mlieko? V obchode som nevidela, salaš tiež nemám po ruke... Pomohlo by mi, vyzerá to tak, že malý nemôže už ani to :ua: .

Tiež sa pýtam. Má niekto tip, kde by som v Prešovskom kraji zohnala kozie/ovčie mlieko? Ďakujem!
grace over perfection
MisheliQ
Multišampión

Poslaťod Lindchen » Str 14.12.2011 0:05

zara píše:V Dubravke tuna (48.179862,17.044183; zelena sipka ked to das do google maps) zvykli mavat take veci. Ale uz som tam velmi davno nebol, neviem ci to este funguje.

Vďaka, skúsim pozrieť :smile: .
"You never barked without reason, and now, you are silent."
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Dana D » Str 14.12.2011 9:54

Síce to nie je priamo v BA, ale keď máš k dispozícii auto, tak aj na salaši za Stupavou by mali predávať.
http://www.biofarma.sk/index.php?id=10& ... nky&mode=6
Dana D
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod weron » Str 14.12.2011 9:57

aj fotrovci pri tt maju doma kozenku, tak mavame syr a predavame mliecko :jazyk: minule som jedla syr a ked mi povedali ze je z nasej kozy ze fuuuuj :heh: prislo mi to divne jest ked to je z tej kozy ktoru poznam :heh: :heh: :heh: som divna noaco ... :heh:
"if we wait until we´re ready, we´ll be waiting for the rest of our lives."
weron
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Marian134 » Sob 14.01.2012 20:55

Ja dávam svojmu psíkovi mlieko spolu s granulami a veľmi jej to chutí a všetko je v poriadku žiadne hnačky nič :smile:
Ale chcem sa opýtať teraz som kúpil granule ktoré sa majú podávať s mliekom sú značky pedigree je to dobra voľba čo si otom myslíte ?
Marian134
Nováčik
Obrázok užívateľa

Poslaťod casira » Sob 14.01.2012 21:02

teraz som kúpil granule ktoré sa majú podávať s mliekom sú značky pedigree je to dobra voľba

Niektoré psy dobre znášajú mlieko,nerobí im problém s trávením,tak bud rád.
Granule Pedigree nie je dobrá volba.Chod do témy granule a konzervy,tam sa dozvieš viac.Je vela kvelitných granulí,no tieto k nim isto nepatria. :no:
casira
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Marian134 » Sob 14.01.2012 21:07

Ja viem ale prihlásil som sa tu ešte len pred par dnami a už som si preštudoval že pedigree niesu najlepšia ale tie granule som si kúpil už predtým lebo som to ešte nevedel a ako laik som si myslel že som kúpil to najlepšie pre môjho psíka ale už mám naštudované že to tak nieje =) ale už ich nemám veľa tak dokrmím a prejdem na niečo iné =) čo by ste tak odporúčili aké granule ?
Marian134
Nováčik
Obrázok užívateľa

Poslaťod Lindchen » Sob 14.01.2012 23:36

Marián, prejdi si príslušné témy a podľa nich si vyber.
"You never barked without reason, and now, you are silent."
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Frankie » Pia 09.03.2012 14:43

od akeho veku moze psik konzumovat tvaroh? chcela by som svojej 10 - tyzdnovej mopsici skusit dat tvaroh zmiesany so surovym vajickom a ryzou, len neviem ci je to uz vhodne. vedel by mi prosim niekto poradit?
dakujem :smile:
Frankie
Nováčik
Obrázok užívateľa

Poslaťod MontyTheDog » Sob 21.04.2012 10:31

Naši raz dali nášmu psovi cereálie s mliekom a nič mu nebolo aj :kak: bolo OK...
coming soon...
MontyTheDog
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Whip it » Sob 21.04.2012 11:55

MontyTheDog píše:Naši raz dali nášmu psovi cereálie s mliekom a nič mu nebolo aj :kak: bolo OK...

Nemusí sa z toho pokakať po jednej porcii, ak mu chcete dávať mliečne produkty, tak skúste skôr biely jogurt, tvaroh, syry...je to menej zaťažujúce :no: .
Whip it
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Niqi & Kora » Ned 22.04.2012 2:11

Z mliecnych vyrobkov svojmu psovi najcastejsie davam kozi yogurt, maslo, tvaroh a vselijake syry. Sem tam smotanu. Z kravskeho mlieka mavala hnacky tak jej nedavam vobec. Vacsinou sa snazim kupovat tie kozie. Ovcie sme este neskusali. Myslite si, ze bezlaktozove kravske mlieko bude tolerovat? Mne je tiez zle z kravskeho mlieka, ale kozie mi nechuti. Ked som pila bezlaktozove tak uplne v pohode nic mi nebolo..ale pes ma samozrejme ine travenie, snad niekto bude vediet poradit. A este jedna- je nejaky mliecny produkt, ktory nedavat psovi?
Niqi & Kora
Junior
Obrázok užívateľa

Poslaťod Gaštanko » Uto 21.08.2012 21:38

Ja svojmu psovi davam od mlieka, cez smotanu,biely jogurt, syr a je v pohode..ale nedavam mu to moc casto, tak 2x za tyzden zalejem granule..a ked mame na ranajky ovsenu kasu, tak mu aj z toho dam pomixovane, su tam vlocky, acidko,med, mandle, vlasske orechy, susene slivky, jablcka, sezamove a lanove semienka a vselico mozme ine, co je poruke:)
Gaštanko
Šteniatko
Obrázok užívateľa

Poslaťod kaciatko2121 » Sob 08.09.2012 11:05

zdravim, chcem sa spytat taku mozno blbosticku:D Mam steniatko maltezacika (9tyznove) a nikdy nezobronila o jedlo, co sme jedli my doma. Ale minule som otvorila jogurt (biely sladku activiu - snad poznate) a to ste ju mali vidiet ako jej zavonala a ako si ju ziadala :D ale bala som sa jej ju dat. Tak sa chcem spytat, ci mozem jej dat troska tej bielej sladkej activie alebo radsej obycajny biely jogurt? dakujem za nazory:)
''Jeho srdce bije za dvoch. Najprv za svojho pána a až potom za seba.''
''Dejiny sú naplnené príkladmi o vernosti psov viac, ako o vernosti priateľov.''
kaciatko2121
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod casira » Sob 08.09.2012 15:00

kaciatko2121
Najlepší pre psov je čistý biely jogurt.Neviem,možno by jej ani tá biela sladká activia neuškodila,ale načo jej zatažovat zbytočne žalúdok cukrom.Moji psi milujú čisté biele jogurty.Kedže je to malé šteniatko,zo začiatku jej daj trošku,lyžičku. :smile:
casira
Šampión
Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Doplnky Stravy