co mnam robit

co mnam robit

to som ešte nevidela... čítala som ten link, čo tu bol, čo treba pridať, čo odobrať...že vraj výsledky bude vidno po presrstení o niekoľko mesiacov
pomoooooc
však teraz je výstava každé dva týždne. a niektoré výstavy vonku, tam na tom slnku to bude krásne
už len dúfať, že bude pršať.
Tá moja potvorka začala najprv šedivieť na chvoste a zadku... a ešte k tomu aj zhnedol a poriadne. Takže momentálne mám viac hnedého ako čierneho psa so šedinami
Ale neviem.... Plznutie, respektíve zmena srsti to nevyriešila a potom som to už nejako ani neriešila, proste je aký je. Ale dnes ako som sa dostala k tejto téme tak musím vyskúšať zmenu stravy, preštudovať granulky a zrejme kúpiť nejaký doplnok stravy...
shirae píše:Mne nejak začal ryšavieť dobermanto som ešte nevidela... čítala som ten link, čo tu bol, čo treba pridať, čo odobrať...že vraj výsledky bude vidno po presrstení o niekoľko mesiacov
pomoooooc
však teraz je výstava každé dva týždne. a niektoré výstavy vonku, tam na tom slnku to bude krásne
![]()
už len dúfať, že bude pršať.

chcem mat psa rysaveho a nejak podozrivo mi mala tmavla, takze podla rad ideme zajtra kupit Nutrimix ,paradajky a som zvedava 
a pritom ona sa za nimi tak trha ... 

ja som si to pravdaze neoverila
ale teraz ked viem, ze ich moze, tak jej ich dam aj do papania