ESVet klinika Galanta

Zoznam veterinárnych ambulancií so základnými informáciami a skúsenosťami užívateľov dogfóra
Pravidlá fóra
Kategórie Choroby a Úrazy slúžia na zdieľanie skúseností užívateľov DogFóra, prípadne na získanie doplňujúcich informácií o chorobe či úraze a spôsoboch ich prevencie, liečby, rekonvalescencie.
V žiadnom prípade nenahrádzajú odborné veterinárne ošetrenie.

Ak má vaše zvieratko zdravotné problémy, s ktorými si neviete poradit a vážne sa obávate o jeho zdravie či život, bezodkladne kontaktujte a navštívte veterinárneho lekára.

ESVet klinika Galanta

Poslaťod Crossa » Uto 03.12.2013 12:11

Asi najnovšia veterinárna klinika v Galante.

Poskytované služby a vyšetrenia :

Vakcinácia ( ošetrenie proti vonkajším a vnútorným parazitom, čipovanie , vystavovanie Petpasov)
RTG vyšetrenie ( hrudnej a brušnej dutiny , kĺbov , kostí)
Sonografické vyšetrenie (gravidity , orgánov )
Otoskopické vyšetrenie ( diagnostika a terapia ochorení uší)
Endoskopické vyšetrenie
Laboratórna diagnostika (biochemické , hematologické, endokrinologické vyšetrenie krvi, vyšetrenie trusu , moču,cytologické a histologické vyšetrenie, genetické vyšetrenia)
Interná medicína ( diagnostika a liečba vnútrných chorôb)
Stomatólogia ( ošetrenie zubného kameňa , endodoncia/záchovné ošetrenia chrupu/ , ortodoncia /korekcie chrupu/ , stomatologická chirurgia)
Gynekológia a pôrodníctvo (USG, cytologia, progesterónový test,cisársky rez, gynekologická chirurgia)
Andrológia ( vyšetrenie spermiogramu a umelá inseminácia )
Dermatológia (klinické vyšetrenie , mikroskopické vyšetrenie , alergenodiagnostika , histopatológia)
Ortopédia (diagnostika a liečba ortopedických problémov , terapia /aj chirurgická/ zlomenín a chorôb kĺbov
Chirurgia ( preventívna chirurgia -kastrácie , sterilizácie , špecializovaná chirurgia -chirurgia mäkkých tkanív , onkológia )

Viac tu: http://www.veterina-esvet.sk
Ja som bola veľmi spokojná, vyšetrenie robil pán MVDR. Kálmán. Spolu s jeho manželkou, MVDr. Kálmánovou ich poznám z výstav, venujú sa chovu BSP a jedná sa o veľmi milých, ústretových ľudí :smile:
Crossa
Junior

Re: ESVet klinika Galanta

Poslaťod lara » Pia 28.02.2014 16:19

Noo aj my sme k nim prešli, v Ga nemajú konkurenciu. pani doktorka je teraz na materskej, tesne predtým mi vytiahla psice z plesňového ochorenia. Veľmi šikovná. Aj doktor. :smile:
If it's not a Doberman it's just a dog.
lara
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Nagy Beata » Uto 29.10.2024 14:38

Vrelo odporúčam! Vyliečili my vlčiaka ktorému už aj veľká časť srsti vypadala! Pán doktor prišiel najprv ku nám aby mohli zvážiť možnosti čo to môže byť.boli ochotný a milí aj sestričky! Prístup na ⭐ po diagnostikovaní pes bo l operovaný a teraz je zase zdravý, hravý! Srsť mu krásne rastie a som celému tímu veľmi vdačna!! Ďakujem ❣️
Nagy Beata
Okoloidúci

Poslaťod pigie » Str 30.10.2024 15:58

A co mu operovali, ak mal vypadanu srst?
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Späť na Veterinárne ambulancie