Zdravíčko.
Máme doma sučku kríženca Vlčiaka a Shar-Pei-a a potreboval by som trochu informácií a rady. Nášmu psíkovi sa strašne zhoršil stav z ubehaného a v pohode psa na kôpku nešťastia a začínam stresovať aj ja. Psík začal tak od decembra piť viac vody, najprv som sa len smial že či prehýrila noc že má sušáky ale postupom dní to začalo viac a viac. Prešiel týždeň a psík prišiel zo záhrady do domu a začal sa klepať. Potom si lahla na pelech čo má v obývačke (nenechávam psov vonku aj keď mám záhradu to sú fajnové cecky čo musia byť v dome ) a vôbec nič, zaspala, šťekala zo sna atď. Posledný týždeň som si začal všímať že sa jej ťažko stavia na nohy a trochu pochudla na panve. A teraz behom dvoch dní to prišlo do takého stavu že sa strašne silne musí snažiť aby sa postavila, niekedy aj minútu a potom v pohode, všetko rozchodí a potom behá. Bol som včera u zverolekára a robil testov a testov a našiel jej tumor pri konečníku. Myslel som že odpadnem. Nieje veľký ani nič ale spôsobuje jej to že kvôli tomu tumoru má strašne veľké (u neho až nemerateľné) hodnoty vápniku čo spôsobuje ochabnutie svalov a hlavne tých na zadných nožkách. Dostal som tip na pána Škora tak som mu dnes napísal nech sa to čím skôr nejako posunie ale potom som pozeral na internete že on je fakt jeden z tých top onkológov. Preto mi tu naskytá otázka. Keďže je len jeden nebude mať totálnu plnku ? Lebo ako vidím môjho psíka a jak sa to zo dňa na deň zhoršuje tak mi trošku tikajú hodiny a nechcem aby to došlo do nejakého fakt zlého stavu. Nikdy by ma nenapadlo že fakt behom dvoch/troch týždňov sa takáto vec môže stať. Mal som predtým psíka ktorý sa dožil 17 rokov a tam to bolo vidieť že starne ale to sa bavíme o mesiacoch až štvrťroku a to bol starý a nie dva týždne. Ďakujem za rady a dúfam že som vás neuspal.