lulu939075 píše:Ahoj, všimla som si že vela z vás sa venuje viac aktivitám, a preto sa mi v hlave zrodila myšlienka, čo usporiadať trojdňové neoficiálne psie preteky? Moja čisto hrubá predstava je jeden deň dog trekking, dalši deň natural agility a posledný deň výstava alebo dogdencing, podla toho ktorá skupina či začiatočník, pokročilý atď. Nad miestom som uvažovala, len nikdy som nič také neorganizovala, takže ani neviem aké všelijaké potvrdenia by k tomu mali byť. Pre mňa v uvahu pripadá, les dlhé diely, les koliba alebo železná alebo vinohrady nad račou(kde sa ale moc neorientujem) Keďže som ale rodáčka z Dlhých dielov najradšej by som bola za dlhe diely kde je aj možnosť stanovania pre mimo BA

Čo na to poviete? Nejake rady skúsenosti ohlasy????
Ja by som sa chcela spýtať, že čo je to "natural agility"?
A aká výstava, orieškiáda, či?
A ešte sa chcem spýtať, že súťažiaci by sa museli zúčastniť všetkých troch dní či je to dobrovoľné? Lebo by napr. agility nerobíme, čiže pre nás by bola zaujímavá orieškiáda (výstava) a dogtrekking. Ten deň, kedy by bolo agility, by pre nás nemal moc zmysel.
Keď sme z BA alebo z okolia, tak by sme tam nemuseli spať, ale mohli by sme prísť každý deň tam priamo na miesto, že?
A inak super nápad, a keďže som vyrastala v Karlovke, tak ja som za

. Alebo aj za iné samozrejme. Napr. nejaký Kačín alebo nejaká lúka či pláň v Devínskej alebo tak?