Akými granulami kŕmite?? Hlasovanie

Sem píšte všetko ohľadne granúl.

Aku značku kupujete ??

Royal Canin
374
19%
Eukanuba
124
6%
Trainer (natural, fitness)
176
9%
Eagle Pack
7
0%
Puffins
17
1%
Nutra Gold
9
0%
Frist Mate
57
3%
Purina Pro Plan
268
14%
Acana
155
8%
Darling,Pedigree,Chappi
101
5%
Tesco,Hypernova,Jednota,Bila,Bala a pod.
36
2%
Iné
643
33%

Celkom hlasov : 1967

Re: Akými granulami kŕmite?? Hlasovanie

Poslaťod Aris » Uto 10.02.2026 10:51

Darke vôbec nesedia ND. Už som volala aj s tou ich poradkynou a stále má mäkké :kak: . Nemá hnačku, ale nie je to v poriadku. Keď dostane mäso tak má ukážkové. Takže ideme hľadať nejakú alternatívu. Kúpila som 3 kg Brit care sensitive so zverinou, tak dúúfam, že sadnú.
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Domca » Uto 10.02.2026 11:35

Donnie je prave na Brit care a rotujeme prichute Venison a Salmon (pripadne Champion) a tie mu sedia len proste sem tam sa stava ze doma vypusta vacky, tak som chcela skusit nieco s tekvicou, tak sme testli Brit fresh pumpkin....ale tie mu vobec nesadli, mal strasne makke :kak: a celkom ho prehanalo. Vypustanie vackov size zmizlo ale vstavat o 1 v noci lebo mu treba von fakt nedavam :heh: tak sme sa vratili na BC a okamzite pekne bobky.

Ten Purizon vyzera dost dobre ale asi mi ostane zatial len na radare do buducna pre nejakeho dalsieho psa :lol:
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Uto 10.02.2026 11:48

Bajka ma Primordial. hladala som nieco oka a cenovo dostupne. :lol:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Uto 10.02.2026 12:52

Purizon mal strašne vysoko bielkoviny. A ND majú dosť tiež, keď ma riedke, tak skús niečo menej nadupane možno. Bežný pes nepotrebuje granule jak maratonec si myslím. Keď sedia ok, ale keď nie, načo ho nasilu držať na tom čo sa tvári ako top, keď sa z toho beztak len posere
Ja som teraz objavila tie ibero, heliovi celkom sedia. Ešte mu sedeli fitminy, brit fresh moc nie. Celkovo čisto kuracie granule mu sedia menej, nekadi riedke, ale proste veľa. Pritom kura ako surové bez problémov
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Uto 10.02.2026 15:57

Tak u Hoyi je problém, že ak tam nie je kura, je tam kurací tuk. Tiež bola v podstate skoro celý život na BC. Cenovo vychádzali najlepšie. Len tie vačky to je des, odmala ich bolo cítiť (fyzicky), čo ja som ani nevedela pri Maxovi, že to psy majú kým som to niekde nečítala. A to náhodné vyprázdňovanie, ešte doma by som že budiš ale skoro každý víkend niekam chodíme a vozíme sa cudzími autami a to je proste nepríjemné keď sa jej to stane. Ale to mala od chovateľky granule s kuracinou. Divinu sa jej kus tiež bojím dať, lebo nemôže ani hovädzie.
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Uto 10.02.2026 17:35

Offtopic: Ale ved tomu nahodnemu vyprazdnovaniu sa da predist vytlacanim :nwm: vsetky moje psy s tym mali problem, niektore viac niektore menej, a stacilo raz, aby mi to doma vystrelila :prd: by mi ani nenapadlo vkuse cakat a spoliehat sa na stravu, ci sa budu velmi plnit alebo nie, pravidelne vyprazdnim a problem neexistuje :nwm:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Mac Gie » Str 11.02.2026 9:47

Offtopic: Problém je, že sa vôbec plnia. Ja keď som to prvý krát konzultovala s vet, tam mi vravela, že môže to mať rôzne dôvody aj ich zlé umiestnenie. Ak by to bolo tým riešim to inak, ale keďže viem, že je to stravou, hľadám riešenia aby sa to nedialo. Nebudem jej dávať niečo, čo jej nerobí dobre a keby som ich začala vytláčať, tak už musím (to mám z viacerých zdrojov). Toto je pre mňa dobrý ukazovateľ, či jej strava sedí. :nwm: Ono sa to samo deje minimálne teraz už (a pri týchto granuliach vôbec). Len ja mám z toho blbý pocit. Hľadám najmenej nepríjemné riešenie pre ňu, aj pre mňa.
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Granule a konzervy