Offtopic: To je tak, keď žijete s niekym, kto trpí nekontrolovatenymi záchvatmi nakupovania.
a keďže je to tak, tak ten mrazak je plný až po vrch. Takže to som zvedavá, ako si toto porieši
.
a keďže je to tak, tak ten mrazak je plný až po vrch. Takže to som zvedavá, ako si toto porieši
.
Ulf píše:som zvedavá, ako si toto porieši

takze ani ked jej nabalim potom do noveho domova tak to nestihne zozrat kym sa to nezacne kazit.

Tusim som niekomu nieco posuvala a nakoniec aj tak niekolko kil islo do kosa 

Domca píše:to s tym mrazenim je dobre vediet![]()
My sme kupili Donniemu 12kg Brit Fresh ale nesadli mu, tak ich teraz zerie docaska. Ale ta ma 6 kilotakze ani ked jej nabalim potom do noveho domova tak to nestihne zozrat kym sa to nezacne kazit.
A zaroven s nou doslo 12kg Eminentov ktore ale ona nechce zrat (preto zerie tie Brity a nastastie jej sedia)![]()
![]()
K tomu sme Donniemu objednali teda tie jeho povodne Brit Care 12kg.
Takze mam teraz doma 36 kg granul, kde s vacsinou nemam moc co spravit

v interieri. uz to vieme dobre odsledovat. kedze robime z domu, vidime na psa stale, a uz ako dviha chvost ho "vyhodime" rychlo na dvor, uspesnost 80% 

Mac Gie píše:Domca píše:to s tym mrazenim je dobre vediet![]()
My sme kupili Donniemu 12kg Brit Fresh ale nesadli mu, tak ich teraz zerie docaska. Ale ta ma 6 kilotakze ani ked jej nabalim potom do noveho domova tak to nestihne zozrat kym sa to nezacne kazit.
A zaroven s nou doslo 12kg Eminentov ktore ale ona nechce zrat (preto zerie tie Brity a nastastie jej sedia)![]()
![]()
K tomu sme Donniemu objednali teda tie jeho povodne Brit Care 12kg.
Takze mam teraz doma 36 kg granul, kde s vacsinou nemam moc co spravit
a nemôžeš to predať?
len nemam vobec cas sa tym zaoberat...alebo musime tocit rychlo docasky nech to stihnu pozrat
ale prinajhorsom jasne predam/darujem
Domca píše:alebo musime tocit rychlo docasky nech to stihnu pozrat![]()

.. 2,5kg, ktore sme prave skrmili, malo

on na tych BC prospieva krasne, len som chcela skusit nieco ine..ale odkedy je na liekoch tak ma trochu citlivejsie travenie, tak to nebudem uz pokusat zbytocne (alebo minimalne nekupovat hned 12 kg vrece, ze debil
)

mala už aj Wolf of the Wilderness , tam myslím, že sa jej tiež neplnili nejak extra a až také dobré to asi nebolo a hlavne stáli asi o 20€ viac, teraz váham či objednať tie isté alebo zmeniť príchuť. Je kačacie a rybacie ako pamlsky, majú to na zoohite za body.