Akými granulami kŕmite?? Hlasovanie

Sem píšte všetko ohľadne granúl.

Aku značku kupujete ??

Royal Canin
374
19%
Eukanuba
124
6%
Trainer (natural, fitness)
176
9%
Eagle Pack
7
0%
Puffins
17
1%
Nutra Gold
9
0%
Frist Mate
57
3%
Purina Pro Plan
268
14%
Acana
155
8%
Darling,Pedigree,Chappi
101
5%
Tesco,Hypernova,Jednota,Bila,Bala a pod.
36
2%
Iné
643
33%

Celkom hlasov : 1967

Re: Akými granulami kŕmite?? Hlasovanie

Poslaťod Ulf » Sob 31.01.2026 8:40

Ja práveže naopak, granule kupujem 1,5 kilové balenie a to zere aj vyše mesiaca, lebo to ma len ako doplnok. Takže 12 kilove vrece, to je úplne odveci u nás. S tým budem asi nenapadne ponúkať celú bytovku :pac:

Offtopic: To je tak, keď žijete s niekym, kto trpí nekontrolovatenymi záchvatmi nakupovania. :ach: a keďže je to tak, tak ten mrazak je plný až po vrch. Takže to som zvedavá, ako si toto porieši :prd: .
They say good-bye to their family, to supply the needs for your. Show some respect and thank to truck drivers.
Ulf
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Sob 31.01.2026 8:54

Ulf píše:som zvedavá, ako si toto porieši

nakupem dalsiho mrazaku :angel: :joint:
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Ulf » Sob 31.01.2026 9:09

Offtopic: nestras, dosť, že v 30m garsónke máme jeden z vrchu otváraci mrazak, to majú ľudia zväčša v garáži
:joint:
They say good-bye to their family, to supply the needs for your. Show some respect and thank to truck drivers.
Ulf
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Sob 31.01.2026 9:11

:ha: :ha:
me pak napadlo, ze jen misto ho bude omezovat, jinak uz by dalsi mrazak davno mel :lol:
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Ulf » Sob 31.01.2026 9:13

Offtopic: no, ten malý byt je pozehnanie, lebo už není kam dávať ďalšie veci :ach: :winner:
Ulf
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Domca » Uto 03.02.2026 12:39

to s tym mrazenim je dobre vediet :ha:

My sme kupili Donniemu 12kg Brit Fresh ale nesadli mu, tak ich teraz zerie docaska. Ale ta ma 6 kilo :heh: takze ani ked jej nabalim potom do noveho domova tak to nestihne zozrat kym sa to nezacne kazit.
A zaroven s nou doslo 12kg Eminentov ktore ale ona nechce zrat (preto zerie tie Brity a nastastie jej sedia) :haha: :haha:
K tomu sme Donniemu objednali teda tie jeho povodne Brit Care 12kg.

Takze mam teraz doma 36 kg granul, kde s vacsinou nemam moc co spravit :haha:
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Uto 03.02.2026 18:18

Ze mi to nenapadlo, ja som mala 12 kg vrece ako pamlsky :heh: Tusim som niekomu nieco posuvala a nakoniec aj tak niekolko kil islo do kosa :pac:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Mac Gie » Str 04.02.2026 14:51

Domca píše:to s tym mrazenim je dobre vediet :ha:

My sme kupili Donniemu 12kg Brit Fresh ale nesadli mu, tak ich teraz zerie docaska. Ale ta ma 6 kilo :heh: takze ani ked jej nabalim potom do noveho domova tak to nestihne zozrat kym sa to nezacne kazit.
A zaroven s nou doslo 12kg Eminentov ktore ale ona nechce zrat (preto zerie tie Brity a nastastie jej sedia) :haha: :haha:

a nemôžeš to predať?
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Str 04.02.2026 15:05

ja som tiez teraz omylom objednala ine granule. chcela som ND medium/maxi a sice spravnu prichut som zobrala, ale giant, a rovno dve 12kg vrecia. tak hadam to bude ok..

inak sme presli z Bodreeka na ND kvoli mnozstvu odpadu, a dost nam to pomohlo aj s manazovanim :kak: v interieri. uz to vieme dobre odsledovat. kedze robime z domu, vidime na psa stale, a uz ako dviha chvost ho "vyhodime" rychlo na dvor, uspesnost 80% :joint:
su sice viac nabusene, nez co mal predtym, tak som sa trochu obavala, ci z toho nebude srajda alebo priberanie. ale zatial (klop klop) dobre.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Domca » Str 04.02.2026 17:07

Mac Gie píše:
Domca píše:to s tym mrazenim je dobre vediet :ha:

a nemôžeš to predať?

Mam to ako moznost :heh: len nemam vobec cas sa tym zaoberat...alebo musime tocit rychlo docasky nech to stihnu pozrat :heh: ale prinajhorsom jasne predam/darujem
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Pia 06.02.2026 15:11

Domca píše:alebo musime tocit rychlo docasky nech to stihnu pozrat :heh:

myslím si, že toto je tá správna možnosť :lol:
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod hewča » Sob 07.02.2026 19:16

Vendo je po rokoch krmenia Brit Care od zaciatku roka na ND Ocean mini a zatial vyzera vsetko ok, fakt mozem povedat, ze mu chutia, travenie zatial v poriadku (klop klop)... a ten prechod na mensiu velkost granul bol tiez naozaj dobre rozhodnutie, mohla som to spravit uz skor..

ale co ma dnes prekvapilo, ze 7kg vrece nema ten "zips" :nwm: .. 2,5kg, ktore sme prave skrmili, malo

tak som tam nalepila dlhy pas klasickeho sucheho zipsu, pekne si to zrolujem a drzi perfektne :heh:
Dogs are like potato chips - one is never enough...
"Which of my photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow."
(Imogen Cunningham)
hewča
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Domca » Pon 09.02.2026 13:10

ja nechapem preco niektore znacky nerobia tie uzatvaratelne vrecia....napr Eminent tie velke to nemaju...takze my sme otvorili velke vrece co doslo z utulku, lebo sme boli v tom ze ich zere a nechceli sme jej davat nieco nove a riskovat nejake hnacky.....lenze zrat ich nechce, takze jedine co nam ostalo je to zalepit paskou, co nie je tiez ideal....

A u Donnieho so skoncila s nejakym testovanim zmeny :heh: on na tych BC prospieva krasne, len som chcela skusit nieco ine..ale odkedy je na liekoch tak ma trochu citlivejsie travenie, tak to nebudem uz pokusat zbytocne (alebo minimalne nekupovat hned 12 kg vrece, ze debil :haha: )
life is Rough
Domca
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Pon 09.02.2026 14:11

Dakde sa to rozoberalo, je to proste o kúsok drahšie per vreco, dat tam ten zips. Eminent je taky lowcost tak to asi drzia tak nizko ako vedia.
Mne to az tak nevadi, ja cely ten mech hodím do barelu aj s vrecom ktory tesni
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Uto 10.02.2026 10:39

Ja som nedávno objavila Purizon konské monoprotein (keď som naposledy hľadala, tieto som nestretla) a konečne Hoya nemá plné vačky :jupi: mala už aj Wolf of the Wilderness , tam myslím, že sa jej tiež neplnili nejak extra a až také dobré to asi nebolo a hlavne stáli asi o 20€ viac, teraz váham či objednať tie isté alebo zmeniť príchuť. Je kačacie a rybacie ako pamlsky, majú to na zoohite za body.
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Granule a konzervy