Moj dedinsky cokel pisti na kazdeho psa, ci sa chce hrat, ho zabit alebo len prejst okolo

Ale kedze pritom vypada dost napichane a este stale si obcas vyskoci, tak to povazujem za dobre prave
Ja som vcera a dnes bola dat vycurat psov do pola... Mne normalne doslo uzko z tej rozslapanej kravej cesty... Teda niezeby ju tu kravy rozslapali, ale tolko ludi tu chodi po tom poli, co hentam hore oviec a krav... Ja sa chcem prestahovat

Tam to bolo fakt na nezaplatenie. Clovek cloveka ani v dialke nevidel. Maximalne v aute

A hoc ma aj polovnici obisli, tak mi nic na psa navolno nepovedali, bo som si ho stiahla ako vzdy. Chcem take, chcem a chcem
Oh a este co nas fascinovalo. Ja uz chapem, preco si robia rit z Bratislavcanov a snehu. Tam proste tie cesty boli ciste furt. Tam dedina a ten stroj im tam bzukal ci bol den, ci noc. Vzdy odhrnute... Vzdy posypane. Ci padalo cez den, ci v noci, ci obcas. Proste tam nebolo co vytknut

A dokonca v den, ked som bola prec, tak akurat vynasali smeti, vyrazala som skoro, na ceste neboli sudaky, takze som to nemala ako vediet. Prisla som pred chalupu a uz mi nieco nesedelo, kedze bolo rano cerstvo nasnezene, akosi moc noh pred brankou, otvorim branku a poslapany sneh cez dvor, bolo vidno, ako niekto siel klopat na dvere a potom siel k sudaku, vybral ho von a potom zase dal spat vysypany. Uplne iny typ obsluhy

Tu si to neviem predstavit, tu ani z vyklenku nevezmu.
A Lyovi prospelo chodenie cez dedinu, pre neho to bol psychicky atak

Ktory mu neublizil, skor naopak

Ja som bola v strese len navolno pobehujucich psov. Lebo tych tam teda bolo dost.