Dovolenka so psíkom

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Re: Dovolenka so psíkom

Poslaťod Silvuch » Pia 16.01.2026 11:46

Aris super ze az Sardinia, tam je aj moj plan. Len dialka nas odradza..
A suhlasim Taliani su dogfriendly, zrovna Toskansko je na tom este lepsie ako sever by som povedala.. Tam aj tie plaze boli spolocne. (isto nie vsade ale). Na severe su oddelene plaze.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Ulf » Sob 17.01.2026 6:27

No super, to mi odľahlo :jop:, mačky, no, to bude iná kapitola, ale tak voditko máme :joint:

Na normálnych trajektoch absolútne nie v aute, nikde, skrs bezpečnosť.
They say good-bye to their family, to supply the needs for your. Show some respect and thank to truck drivers.
Ulf
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Pon 19.01.2026 17:10

Ulf, my sme boli aj pri šikmej veže v Pise s Darkou :yes:
Silvuch, hej, tá dialka. Treba na to mať dlhšie voľno. My sme len do Livorna išli dva dni. Ja by som chcela ísť na Sicíliu, ale to je buď 19,5 hodín trajektom alebo ísť až do Neapola autom. Toľko by toho človek pocestoval keby sú peniaze a čas :heh: :ua:
Offtopic: pôvodne som plánovala Španielsko a som rada, že sme sa na to vykašlali nakoniec. To je už cez zimu maximálne preplnené :pac: všetci karavanisti tam idú. Treba rýchlo precestovať cez zimu tieto talianske ostrovy kým sa všetci nepresunú tam
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Ostatné