Dovolenka so psíkom

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Re: Dovolenka so psíkom

Poslaťod Aris » Uto 12.08.2025 12:14

Ja by som si bola istá, že som odpísala prečo Čierna hora nie :heh: presne viem čo som písala. Juh nie skrz teplo, aj pre psa aj pre nás by to bolo trápenie.
Ale teda nejaké moje postrehy. Zvolila som zle lokalitu a nepáčilo sa mi, že poliaci nedodržiavajú pravidlá v kempe. Boli sme v dedine Debki, čo je dosť turistická lokalita (preto hovorím, že zle zvolená). Nemci tam neboli vôbec :heh: Na druhú stranu, stačilo sa prejsť 20 - 30 minút od hlavnej pláže cez úžasné borovicové lesy plné čučoriedok a našli sme takmer prázdne pláže. Museli sme si kúpiť paraván, pár cm nad zemou nonstop fúkalo piesok. Darke sa veľmi páčilo :heh: Nikdy inde sme neboli, s Darkou bol boj prejsť cez hlavné promenády v Debkách, čo ešte v nejakom väčšom meste :ach: ak budeme mať zase takto povinne voľno cez letné mesiace aj budúci rok tak chceme ísť znovu, ale bližšie k nemeckým hraniciam. Voda bola ok, kúpať by sa dalo, len človek musel ísť ďaleko od brehu. My sme sa skôr paddleboardovali
13d209f7-5227-44d9-9fad-a01460167b60.JPEG
560465b2-6f05-4afd-a0cc-74e657076deb.JPEG
IMG_7492.JPEG
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Uto 30.09.2025 8:24

Dasken, prosím kade ste išli do Grecka? Normálne cez Srbsko a Severne Macedónsko? Nebol nejaký problém so psom? Riešila si pred cestou nejaké speci očkovanie alebo pipetu? Čítam že treba titer na protilátky proti besnote a z Macedonska ísť len cez hraničné veterinárne prechody. Alebo ste išli inou trasou?
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod dasken » Uto 30.09.2025 8:46

ano normálne, srbsko, macedónsko po diaľnici, nikde psa neriešili, buď ani nevedeli že ho máme, alebo ich to nezaujímalo aj keď som im chcela dávať očkovák.
najhoršie obavy máme vždy na maďarsko-srbskoj cez Roszke, tú niekedy obchádzame takým bočným prechodom mimo diaľnice, lebo tam sa niekedy brutal dlho čaká na tom hlavnom. a tam nám vtedy pozerali aj očkovák, ale zaškoľovali sa tam nejakí noví colníci tak asi aj zato.
inak nikto nikde psa neriešil, ani som nedávala nič navyše očkovať :nwm:
dasken
Hafan
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Ostatné