Tipy na výlety a turistiku

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Re: Tipy na výlety a turistiku

Poslaťod pigie » Sob 07.06.2025 15:40

Wer, vy ste ako sli na tie prolesy? Z frein an der murz, ale ktorym smerom okruh?
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Sob 07.06.2025 16:45

Uz som nasla. Tak asi tak ako my. Vy ste mali preslapanu cestu nahor aspon trocha? Lebo to cista divocina na jar :pac: Tam chodnik proste nebol. Mne to doma naratalo 15km ci kolko a vo vysledku 21,5. Ma chlap skoro zabil.
Ale ta KVETENA!!! Som tam achkala kazdym krokom. Aj kvety co som nikdy predtym nevidela.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Sob 07.06.2025 16:59

Hej, nebola tam cesta hore, spominam si.. a my sme boli v oktobri. Ale hodnotim.ako.jednu z najkrajsich tras.. ale cez 20 sme asi nedali, mne to prisla taka kratsia, menej narocna trasa. Idem pohladat

Edit. 17.5 km a necelych 900 prevysenie

A nestretli ste nikoho?
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Sob 07.06.2025 17:09

Ano, toto aj mne vyplulo. Reku ok. Ale kedze sme nenasli cestu nahor, chlap odmietol ist tou zelinou, kde mi to ukazovalo, sme sa este presli tam a onam, ci nahodou nie tadeto, potom sme sa vracali, ked cesta skoncila a nakoniec aj tak tou burinou a mocarinou nahor :haha: cista tipovacka kade. Tak pre nas 8 hodinovka a nad 20km prave nie je kratsia trasa :heh: Len to ma zaujimalo, ci na jesen to bolo preslapane :yes:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Sob 07.06.2025 17:12

Ale teda najzaujimavejsi posed v zivote som tam videla! Len teda vyhlad z neho nic moc :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Sob 07.06.2025 17:15

No.mne sa mari, ze potom uz vyssie sme narazili na taku kvazi cesticku. Len ten zaciatok bol.taky, ze len podla mobilu sme sli

Tak hentade sme nesli. :ha:

My sme to mali za 6,5 hod
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Sob 07.06.2025 17:32

Stretli sme ako inak :heh: Ale az dolu. Pocasie nam prialo, bo to vypadalo, ze bude prsat, sa bojim, ze inak by sme stretli viac. Aj auto sme stretli :pac:
21,5 a 920 prevysenie. My sme sa tulali proste, hlavne kvoli chlapovi :heh: Ale teda tomu prospelo 2 mesiace nikam neist. Nebolela ho noha. My s deckom sme mu rano nestacili :haha: Som po nom kricala, pri tej odbocke, nech nas caka a dieta vyplestilo oci a hovori: “Mami, ty si take este nikdy nepovedala!” Hmm, asi fakt nie. Ale cestou dolu uz bol zas rozbity, sme ho cakali :ua: A ani na ten kleiner nevysiel, tam sme sli s dietatom len sami, nas cakal v sedle.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Ostatné