Lindchen píše:Keď už som tu, aspoň napíšem ako sa máme.
Búdku sme zrušili, spí už len na koberčeku s vankúšmi, nezdvihne nohy tak vysoko, aby prešiel prah kennelky. Po schodoch skladať a vykladať (má 3 malé schodíky pri vchode).Funkčná je len jedna nožička. Zatiaľ nejako chodí, ale zťažka, často padá a treba ho koordinovať. Strašne sa na to pozerá.Tiež silno dychčí, nikdy neviem, či mu je teplo, či má bolesti alebo stres alebo čo. Vonku to nerobí.
Ďalšia vec, venčenie.
Odmieta chodiť cik na podložku, resp. v úplnej núdzi ide, ale moc nechce alebo sa netrafí. Venčíme každú hodinu až dve, žiaľ aj v noci. Som totálne zničená, nespím v jednom kuse viac ako tri hodiny už týždne. Ale má náladu, strašne rád papá a teší sa z vecí.
Prechadzame si so Shivom niecim podobnym a to nocne vstavanie fakt dava brutalne zabrat, takze v poslednom case som skusila davat kazdy vecer tabletku valeriany a naozaj ma pokojnejsie noci, ako ju dostava pravidelne uz s nim musim chodit von len cca 2x za noc namiesto kazdu hodinu a pol, spominam len ak nahodou chces vyskusat, ci by vam nepomohlo tiez.