Tipy na výlety a turistiku

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Re: Tipy na výlety a turistiku

Poslaťod pigie » Ned 02.02.2025 16:54

Bremstein a Mitterkogel, cca 6,5 hodiny, cca 13km nenarocny zimny vylet. Celodenna inverzia.
Snehu tak akurat, wer :heh: nebola suvisla snehova vrstva, ale potom, cim sme chodili predtym, toto bola prave kvoli tomu selanka :heh: Sneh najma dole. Preslapane 2 parmi noh. Vcera. Dosnezeny novy sneh asi 5cm, celkovo tak 20-30cm bezne. Clovek obcas hukol aj mimo, ale chodnik drzal pomerne pekne. Ziaden masaker, dokonca ani pre mojho chlapa. Ludisme pri aute videli 3 odchadzat priamo od auta v snezniciach, tie svahy,kde sme sa chystali vypadali bez snehu… oni mierili na seckauer zinken, tam by som bez sneznic nesla, tam bol suvisly sneh. Ale nepodcenovat. Sneh je a v akuratnej vyske a tvrdosti, aby clovek mal radost a nenadaval. Hore vyfukane s obr prevismi cez hreben niekde… Dolu sme sli radsej po trave. Bola som rada, ze som nedala topanky, ale snehule. Aj dieta. Chlap nemal a bol najviac mokry. Pocasie super. Priamo od auta bola pod nami inverzia. Slnko presvitalo. Cim vyssie, tym teplejsie. Na psa az moc… Ale aspon krpaty pes nezmrzol :heh:
Odmenujuca tura. Cim clovek vyssie siel, tym viac videl :heh: napriek tomu, ze v danej oblasti nenapadne kopce.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 02.02.2025 16:57

Este par. Zle sa fotilo. Ostre slnko.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 02.02.2025 16:58

Rano a poobede. Tie rana sa oplatia :joint:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Ned 02.02.2025 21:51

Dik za tip. Vyzera to pohodovo. Seckauer Zinken sme sli z druhej strany. Tam je na co pozerat veru. Len neviem, ci este sa nam podari tuto zimu...
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pon 03.02.2025 2:03

Jj, ani dieta neremcalo. Ziaden narocny stupak, akurat ked clovek so snehom bojuje, mu take netreba. Pozeram, ze vsetko som dala len zhora. Dam aj nizsie.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pon 03.02.2025 4:46

A odkial.ste sli? Normal po tej cervenej od vleku, ci co to tsm.je?
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pon 03.02.2025 5:16

Nieee, odtial sli vsetci ostatni. :heh: Vecer mi povedal chlap, ze jeden bol ten isty clovek, co siel tam a spat, takze technicky traja ludia su ti ostatni :heh: my sme sli od zimneho parkoviska pre bodenhutte od Wasserleithu. Pred nami slo auto (chlap ich cestou pustal pred seba, nech si zenu a dobehli sme ich na parkovisku :heh: ), to sli na snezniciach smer zinken a potom sme tam boli uz len my. Ked sme sa vratili, stalo tam uz len nase auto :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Ostatné