Bremstein a Mitterkogel, cca 6,5 hodiny, cca 13km nenarocny zimny vylet. Celodenna inverzia.
Snehu tak akurat, wer

nebola suvisla snehova vrstva, ale potom, cim sme chodili predtym, toto bola prave kvoli tomu selanka

Sneh najma dole. Preslapane 2 parmi noh. Vcera. Dosnezeny novy sneh asi 5cm, celkovo tak 20-30cm bezne. Clovek obcas hukol aj mimo, ale chodnik drzal pomerne pekne. Ziaden masaker, dokonca ani pre mojho chlapa. Ludisme pri aute videli 3 odchadzat priamo od auta v snezniciach, tie svahy,kde sme sa chystali vypadali bez snehu… oni mierili na seckauer zinken, tam by som bez sneznic nesla, tam bol suvisly sneh. Ale nepodcenovat. Sneh je a v akuratnej vyske a tvrdosti, aby clovek mal radost a nenadaval. Hore vyfukane s obr prevismi cez hreben niekde… Dolu sme sli radsej po trave. Bola som rada, ze som nedala topanky, ale snehule. Aj dieta. Chlap nemal a bol najviac mokry. Pocasie super. Priamo od auta bola pod nami inverzia. Slnko presvitalo. Cim vyssie, tym teplejsie. Na psa az moc… Ale aspon krpaty pes nezmrzol
Odmenujuca tura. Cim clovek vyssie siel, tym viac videl

napriek tomu, ze v danej oblasti nenapadne kopce.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.