Uplny. Asi som nebola posledny krat tam. Dieta tam vezmem. Len teda ta musim upozornit, skratka cervena smerom na ten tvoj smer z tej luky… To sa nedalo. Dole to das. Hore som nevedela vyliezt so psom z druhej strany. Ja som sa prepadla, normalne tak hlboko, ze som sa zlakla, ze som spadla do trhliny. Som bola nie po rozkrok, ale po prsia zrazu v snehu, kapsa… noha na nejakom kameni podtym prazdno… psa to udrzalo, mna nie. Strasne strme to je a sneh je na tej strane naviaty. Ja som sa realne skoro postala strachom. A druhy strach dosiel ako cez to dostat psa, ktory bol podomnou a ja som to nemienila riskovat a chcela som sa vratit, som myslela, ze tych par 100m aj chlap da. Utopia. Ten razne povedal nie. On nadomnou, ja v snehu po prsia, podo mnou vo svahu pes. Ja styrnozky som sa hrabala odtial. Vyhrabala, pozrela som dole, tam puklina, no a co so psom teraz… nebolo mi vsetko jedno. Mal problemy velke aj on bo aj ked som ho poslala oblukom, ho tam zviezlo
Stal mi na zadnych v diere a nevedel sa dostat von, len hlava a lakte trcali zo snehu. Som sa bala ze si v tej strbine nohu zadnu zlomi. Nakoniec dal do toho vsetko a vytiahol sa, ale ja som mala srdce v gatoch druhy krat. Reku ziadne prechadzanie cez hrebienok na lucku vedla
Ale inak fakt prijemna prechadzka