Tipy na výlety a turistiku

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Re: Tipy na výlety a turistiku

Poslaťod wer » Štv 02.01.2025 13:13

Ha, ozaj. Rovnaky pohlad :heh:
A to ste sli z niederalp ort..? Ci ako si sa tam dostala za 1 hod? :oo:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 02.01.2025 13:20

Prve parkovisko pre niederalpl a odtial. Hodina a stvrt ja ku chate a chlap 2 hodiny. Som ho tam cakala. Cesta aj pre vozickara ( s nadsazkou, kocik by som tam ja vytlacila urcite v snehu. Cesta nahor neodhrnuta, ale utlacena autom. Ideal :heh:
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 02.01.2025 13:28

Inak ludi sme stretli 6 po ceste spat az. 2 skialpinisti a 4 na snezniciach. My jak exoti bez nicoho :heh: Inak ta cesta je na mapy.cz neznacena. V reali znacena je :ach:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 02.01.2025 13:43

Toto je parkplatz. Z neho priamo cesta hore za mojim chrbtom.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Štv 02.01.2025 14:01

A to nie je odtial, co je tam ta lanovka a vleky dake dole..? Lebo.ja nevidim neznacenu s parkoviskom...

A odtial by sme to zjavne dali aj na ten Großer Konigskogel :heh:
Akurat, ze ja len tie okruhy vyberam, plus tam by som.cakala ludi.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 02.01.2025 14:07

Jj. Sak to bol moj kompromis. Som vedela, ze ludi stretneme, len som dufala, ze nie moc :haha: Ale s chlapom by som si netrufla ist inokadial.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Štv 02.01.2025 14:16

Aha, uz vidim na google maps parkovisko. Tak super, na motaci vylet za snehom ideal :jop:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 02.01.2025 14:27

Uplny. Asi som nebola posledny krat tam. Dieta tam vezmem. Len teda ta musim upozornit, skratka cervena smerom na ten tvoj smer z tej luky… To sa nedalo. Dole to das. Hore som nevedela vyliezt so psom z druhej strany. Ja som sa prepadla, normalne tak hlboko, ze som sa zlakla, ze som spadla do trhliny. Som bola nie po rozkrok, ale po prsia zrazu v snehu, kapsa… noha na nejakom kameni podtym prazdno… psa to udrzalo, mna nie. Strasne strme to je a sneh je na tej strane naviaty. Ja som sa realne skoro postala strachom. A druhy strach dosiel ako cez to dostat psa, ktory bol podomnou a ja som to nemienila riskovat a chcela som sa vratit, som myslela, ze tych par 100m aj chlap da. Utopia. Ten razne povedal nie. On nadomnou, ja v snehu po prsia, podo mnou vo svahu pes. Ja styrnozky som sa hrabala odtial. Vyhrabala, pozrela som dole, tam puklina, no a co so psom teraz… nebolo mi vsetko jedno. Mal problemy velke aj on bo aj ked som ho poslala oblukom, ho tam zviezlo :ua: Stal mi na zadnych v diere a nevedel sa dostat von, len hlava a lakte trcali zo snehu. Som sa bala ze si v tej strbine nohu zadnu zlomi. Nakoniec dal do toho vsetko a vytiahol sa, ale ja som mala srdce v gatoch druhy krat. Reku ziadne prechadzanie cez hrebienok na lucku vedla :haha: Ale inak fakt prijemna prechadzka :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Štv 02.01.2025 14:48

Viem si predstavit. Takto to bolo miestami v tom lese smerom hore - ale tam bolo menej snehu o nieco a nie skaly, ale zapadane spadnute kmene, ktore nebolo vobec vidno, az ked sa clovek prepadol... Tiez som sa bala o psa, ze zrazu sa niekde prepadne a nohu zlomi...
A odtial sli ti skialpinisti vcera. :lol:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 02.01.2025 15:03

Hej, sme sli zvesela, lebo sak presli. No na lyzoch nasiroko hej. Ja som tam drbla v strede ich stromcekovej stopy :hah
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 02.01.2025 15:32

A este vlastne. Zazila som peckove rano. Lebo slnko vychadzalo, ked sme boli uz pod alpami. A to bolo carovne vidiet prve slnkom osvietene tie vrcholky do ruzova. To bolo mega. Fotku nemam, lebo sme boli v aute a bola tma este, mi to rozmazavalo, ale dychberuci zazitok :aaa:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pia 03.01.2025 7:47

Este jeden takyto lajblavy sneho vylet by som potrebovala. Aj pre dieta :heh: Normalne ma to stve, lebo hore by to dal s prstom v nose a dole by mohol ist tou snehovou kolobezkou, nemate tip? :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pia 03.01.2025 8:34

Pozeram tie batohy male a to kedy sme sa dostali k tomu, ze za maly batoh, ktory sa mi paci, na jednodnovy vylet mam dat vyse 100 eur? :haha: Viem uz presne co chcem a potrebujem a nepacia sa mi tie ceny :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pon 06.01.2025 15:03

Sme sa dostali kdesi pod Barenkogerl. Veselo bolo :heh: ja uz radsej nikam nejdem :heh: A kym nebude mrznut sa ani neoplati. Ale dieta na tento vylet nezabudne do konca zivota. celu dobu sa vyslovene brodime v snehu, ktory sa topi ani nohy tou trasou nepreslo hodne dlho a cestou spat nestretneme skupinu 6 ludi a 2 psov, tam kde uz ludska noha vkrocila? Aj so sankami :heh: Vegetili uprostred krizovatky, dosli inou cestou ako my :heh: Mne nie je sudene nikoho nestretnut. :heh: Ja uz tam v zime nejdem. Vzdy dojdeme do isteho miesta, kade neprejdeme :haha: Nech ideme sprava, ci zlava.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pon 06.01.2025 15:08

Ale pekne bolo. Ja tie ich pasienky mozem.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Ostatné