Vynimocne sme sa vybrali v sobotu - ale tak zratala som si,ze v piatok sviatok, v nedelu zavrete obchody, tak hadam Rakusaci pojdu v sobotu nakupovat..
a zas mi to vyslo..
plus uz viem odhadnut ich spravanie, ktore trasy volia a kedy... a to sme sli zo seewiesenu, coz je fakt centrum turisticke hochswabu... Na uvod sme sli ale mimo znacky cez les, prijemna cesta, mierne stupanie, siroka lesna cesta, potom sme sli uzkou lesnou traverzou, az sa napojili na nefrekventovanu znackovu - tam som mala psa na voditku, bolo to cez les, nebolo vidno daleko, tak pre istotu. Teplo strasne, som ho odpalila ako tahal.
tam sme stretli 1 cloveka. potom sme vysli na planinu, kde sa pripajala frekventovana znackova - tam.sme stretli 3 skupinky po sebe - ale bolo kde sa vyhnut a bolo vidno dodaleka. Vysli sme hore a uz aaabsoluuutne nik. Oni sa na obed zvacsa uz vracaju spat.. takze po 13 uz nik.. Cela ta krasna planina len pre nas. Tak dako asi vyzera moj raj..
by som tade dokazala kracat donekonecna.. makka trava, krasne vyhlady, mierne hore-dolu.
20241102_141146.jpg
20241102_134029.jpg
Inak skoro 19,5 km a 1150m prevysenie a dali sme to do tmy
Konecne mam.dusu na mieste..
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.