Tipy na výlety a turistiku

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Re: Tipy na výlety a turistiku

Poslaťod wer » Str 30.10.2024 22:00

Hej, take biele kamene. Vela. Z dialky sme vtedy mysleli, ze sneh, este sa aj leskli :heh:
A ja mam rada taketo travnate planiny, take prijemne, plus pekne vyhlady..
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 31.10.2024 8:06

Ja som dala sancu este po treti krat hohe veitsch a uz nedam. Idem inde :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Sob 02.11.2024 21:40

Vynimocne sme sa vybrali v sobotu - ale tak zratala som si,ze v piatok sviatok, v nedelu zavrete obchody, tak hadam Rakusaci pojdu v sobotu nakupovat.. :ha: a zas mi to vyslo.. :aaa: plus uz viem odhadnut ich spravanie, ktore trasy volia a kedy... a to sme sli zo seewiesenu, coz je fakt centrum turisticke hochswabu... Na uvod sme sli ale mimo znacky cez les, prijemna cesta, mierne stupanie, siroka lesna cesta, potom sme sli uzkou lesnou traverzou, az sa napojili na nefrekventovanu znackovu - tam som mala psa na voditku, bolo to cez les, nebolo vidno daleko, tak pre istotu. Teplo strasne, som ho odpalila ako tahal. :pac: tam sme stretli 1 cloveka. potom sme vysli na planinu, kde sa pripajala frekventovana znackova - tam.sme stretli 3 skupinky po sebe - ale bolo kde sa vyhnut a bolo vidno dodaleka. Vysli sme hore a uz aaabsoluuutne nik. Oni sa na obed zvacsa uz vracaju spat.. takze po 13 uz nik.. Cela ta krasna planina len pre nas. Tak dako asi vyzera moj raj.. :heh: by som tade dokazala kracat donekonecna.. makka trava, krasne vyhlady, mierne hore-dolu.
20241102_141146.jpg

20241102_134029.jpg

Inak skoro 19,5 km a 1150m prevysenie a dali sme to do tmy :heh:
Konecne mam.dusu na mieste..
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 03.11.2024 5:34

U mna take nehrozi :haha: Ja by som stretla aj vcera kohosi. Inak teda s detmi tam nechodia vobec. My sme 4x boli s dietatom a bol jediny za cele dni… Sme sa zhodli, ze vsetci chodia do alp vtedy, ked ja, bo ma musia stretnut :haha: Asi to maju ako narodny sport :heh: Ja sa uz desim uzkych cesticiek, ja by som tie skupinky stretla tam :haha: Ja stretnem aj cez pracovny tyzden fakt xy ludi a odhad nemam zjavne vobec. :heh: Ale ani chlap, ten sa tiez vzdy divi :haha: Sak preto mame tu teoriu :heh:
Ale krasne. Ja este by som rada ist. Mam vela dovolenky, setrila som na rumunsko, ktore zjavne nebude, tak miniem na alpy… :ua: V tom rumunsku verim, zeby som stretla naozaj menej ludi :heh:
Ale ak ste boli na tej cesticke, co vedie nad aflenzom, tam aj ja mam stastie. Tam nestretame nikoho. Ma to fascinuje :heh: tam az po foltzsattel vzdy prazdno :heh: a to s kludom z windgrube :haha: Proste, ja to mam opacne :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Ned 03.11.2024 6:26

Ty to davas asi vzdy opacnym smerom. :lol:
Na windgrube vsetci smerovali - oni odtial chodia a casto tou istou aj spat. My sme stretli ludi len okolo Zlackensattel, sa uz vracali. Dalej nik.

Inak tonion si bola? To bolo take nenarocne, velmi pekne. Tam sme boli sami tiez, tak uplne nepamatam, ci tam bola uzka lesna cesta..
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 03.11.2024 7:18

No ved ja idem z windgrube, aj sa tam vraciam. A fakt to je jedno z par miest, ze do 5 ludi :heh: A to tych 2x co sme tam boli bolo dokopy 5 :haha: aj si pamatam kde som ich stretla :haha: A tam som ich cakala vela :heh: Proste tam kde necakam nikoho kopa a kde som psychicky pripravena stretnut vela, tam nik :haha:
Tonion je jeden z tych, kde sme sli a sli inde, bo uz na zaciatku sme stretli vela :haha: Ale raz sa tam dostanem :heh: Inak sme skoncili potom kdesi inde a tam to nebolo o moc lepsie vtedy :haha: My sme tak velakrat zmenili trasu uz kvoli mnozstvu ludi. Nam sa velakrat stava, ze vyrazime prvi a potom nas obiehaju mraky :haha: Ale ked uz sme na ceste, uz doktacam. Ked ale prichadzaju auta a este vidim auto, tak proste naspat a ina destinacia, resp aspon zmenim smerovanie :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Ned 03.11.2024 8:21

My chodime medzi poslednymi, tak aj tym to asi bude :ha: a hore ideme cestami, ktorymi urcite nik nechodi a kym dojdeme hore,vsetci sa uz vravacaju, ze ich ani nestretneme.. aj teraz sme vyrazali o 9, ale stihli do tmy, ani som celovku neotestovala v terene :heh:

Inak vcera akurat z parkoviska vychadzali 4 so psom, boli asi 50 metrov od nas,ked sme dorazili, ale 1 sa vracal do auta vedla nas a neviem, ci kvoli nam,ci preco, ako sa k nim vratil, tak sa zrazu otocili, vratili k autu a odisli :lol:

A tonion, neviem, kedy ste boli, je tam chata, takze tam len ked uz je zavreta...
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 03.11.2024 8:51

Uz neviem, musela by som hladat. Ja sa s velkym psom bojim chodit velmi po neznacenych, len ked nie su strme sa odvazim. Ja ked vhcem klud, pokoj a nikoho, strazovske to istia. Po tom rakuskom… akoze nestretnut nikoho, je pre mna fakt to najviac :hi: Takze ja mam po tomto vikende tiez dusu namieste :heh: A videla som farby! Tie mi v alpach chybali.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Naposledy upravil pigie dňa Ned 03.11.2024 8:58, celkovo upravené 1
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Ned 03.11.2024 8:56

Ja odmietam ist uz na slovensku niekam kvoli medvedom :heh:
V rakusku kolkokrat prechadzame cez take uzemie, ze no, u nas by sme uz tlieskali, piskali.. :ach: tu by som sa neodvazila driapat cez cucoriedcie, ist mimo chodnika, podvecer zostupovat do doliny.. nie, diky.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 03.11.2024 8:58

Mas to tazke. Ja pocitujem, ze kvoli medvedom sa to vyprazdnuje. Dakujem Vam :heh:
Ja robim inak to iste pri aute, ked vidim psa urcite. Sa mi to neoplati. Nechcem s nikym vyrazat :haha: Mne ti ludia zjavne vadia viac ako tebe :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Ostatné