Tipy na výlety a turistiku

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Re: Tipy na výlety a turistiku

Poslaťod wer » Ned 29.09.2024 8:29

Tam je pekne, tam to mam rada
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 29.09.2024 8:37

Ulf píše:To sú čo za lúky, tie pri ceste z Perneka do Malaciek?

Hej, presne tie... Sme odtial doniesli kopu kliestov, ani som ich neporatala nakoniec, cez 100 ich aj so psom bolo. Chodime tam roky a nikdy sa nic podobne nestalo. Mam fobiu tam vobec este niekedy ist :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Ned 29.09.2024 9:05

Tam to bolo zaplavene. Sa okotili.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 29.09.2024 9:15

Klieste sa kotia po zaplaveni? By som skor cakala, ze tam nebudu, bo boli zaplavene :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Ned 29.09.2024 9:20

Hej, maju radi mokro. Na zaplavovych lukach je ich vzdy najviac. Teda to su moje skusenosti, ziadne vedecke vyskumy :heh:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 29.09.2024 9:25

Sak take skusenosti su najlepsie. Ja do zaplavovych uzemi nechodim... Ma to dost vcera sokovalo teda... Kam pojdem dnes teda? :plac:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Ulf » Ned 29.09.2024 13:17

Super nesklamalo. Šli sme nakoniec od pieskovne, áno, skoro sme nezaparkovali :heh: , ale v lese sme reálne stretli troch ľudí. Super, určite sa vrátime.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
They say good-bye to their family, to supply the needs for your. Show some respect and thank to truck drivers.
Ulf
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 29.09.2024 14:56

My sme to neriskovali, bo som brala oboch psov. Vyvencili sme v klude, pozreli z kamenolomu, nabrali bedle a sli domov. Ziadna slava, radsej by som v tych horach bola :heh: Ale teda cez pezinsku tam aj spat a aut velaaaaaaa. Vsetci hriby hladali, s kosikmi sa vracali, ale nepretekalo z nich teda. Nic sme nevideli :heh: Ale bola som rada, ze nesedim doma :angel: A teda ani nohy. Tak to lubim :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Ulf » Ned 29.09.2024 18:15

Vieš čo úplná pohoda, na odbocke zo 10 áut, ale v tom lese sa to rozloží. A väčšina sla od pieskovne napravo, lebo však potoky a huby, ale nás huby nezaujímali, tak smerom na Malacky ani noha široko ďaleko. :jop:
They say good-bye to their family, to supply the needs for your. Show some respect and thank to truck drivers.
Ulf
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 29.09.2024 19:57

jj, rozlozi. Preto tam boli cez koronu hadam vsetci :heh: Na to si zivo pamatam. Tolko ludi tam nebolo ani pocas najlepsej hribovej sezony :haha: My sme vcera vecer zaparkovali k 3 autam a stretli sme vsetky 3 posadky. Ja mam proste stastie :haha: Dnes sa mi to lubilo viac :heh:
Ja prosim DF, nech sa chlap da dokopy, aby som si horsky vikend mohla posunut na buduci vikend :plac: S rodicmi som si dieta vybavila, postrazia aj buduci vikend. Neviem co by som robila bez nich :heh: Asi by som utrhla dietatu tu slezinu ci pecen :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod hriva » Ned 29.09.2024 22:32

Ja som na hríby ani nešla a same sa mi zjavovali. Mala som len ruksak tak to tak aj vyzerá. Ale keď idem ozaj že na hríby, odchádzam smutná s troma hríbikmi
Those we love don't go away, they walk beside us every day.
Unseen, unheard, but always near; still loved, still missed and very dear.
hriva
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pon 30.09.2024 18:19

My sme ani do lesa nezasli. Vsetko sme odtrhli priamo z cesticky :haha: A nechali tam x hribov, vzali sme len to, co sme zjedli vcera na obed :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Ostatné