Nie, tentokrat nebolo. Stretli sme 4 a aj to az poslednu hodinu pod vrcholom. Ale zas chceli so mnou sprechovat

Ale okolo chaty sa ktosi motal a aj lesnici boli, aj auto... A normalne si ma prinutila zamysliet

Ono vlastne neviem, ci ju odporucam apriori vsetkym. Asi nie. Pre teba to asi by bolo v pohode... Ja sa nad tym zamyslim, mam dvoch. Bola som s Fryom, ten pes nemal problem a ani ja s nim vlastne, Lya som ale bola rada, ze som nechala doma. Ak by neumrel na teplo (hoc rano som lutovala, kosa bola, zatiahnute, chudak Lyusko, zostal doma, mohol ist, o par hodin som si blahozelala za to, ze som ho doma nechala

), tak ja by som to s nim nedosla, bala by som sa, ze si ublizi, uz by bol unaveny v tom teple a na tych kamenoch by som sa s nim bezpecne nepremotala. Je to take uz moc kamenove, vsade na mna moc kamenov uz v koncovom useku

A aj ten maly pes mi hybal kamenmi, spustal ich dolu, takze cestou naspat to muselo byt kontrolovane na jednom useku, inak sutre lietali nadol spod jeho noh a brali vacsie a vacsie... Ale fyzicky pre zdatneho psa by to nemal byt problem, len musi byt obratny teda po tych kamenoch a tych ploch tam zase nie je vela, su to take policka. Skusim pohladat fotky, kde by bolo vidno viac. Aj cesta kameninova, tu Lyo rad nema a ta bola hadam pol cesty

Takze ja som rada, ze Lyo nesiel. Ja som sa spiekla neuveritelne, nie som zvyknuta takto chodit, hoc opalovak v batohu... Chlap tiez

Ten teda ani hore nevysiel, to by sme tam boli do vecera. Som si ho vyzdvihla cestou spat, som vedela, ze na neho to bude privelke susto, ale zas, cele to bolo divne. Mapy ukazovali parkovisko kdesi smerom hore na ceste (aj som nasla, ze ktosi pisal na nete, ze tam parkovali), realita taka, ze dole zakaz a rampa, hoc otvorena, takze sa to dost predlzil ten vylet

Malo fotiek som odtial nasla po nete, ale vyhlad bol paradny, to na foto som nebola schopna dat, lebo mi akurat odtial svietilo slnko, kde to bolo najkrajsie. A hlavne, kriz nie je ciel, treba ist tam, kde je vrcholova kniha! Keby ste niekto sli, co je na opacnom konci vrchu. TAM je krajsie

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.