Tipy na výlety a turistiku

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Re: Tipy na výlety a turistiku

Poslaťod Priscilla » Uto 16.07.2024 10:22

My sme boli na Jánošíkových dierach 3.7., vyrážali sme čosi po ôsmej a prázdne to samozrejme nebolo ale ani zďalaka nie niečo také ako na videu, normálne priechodné, občas pársekundové zdržaniena dákom náročnejšom úseku keď sa pred nami objavavil niekto menej zdatný. Úplne v pohode, čakala som horšie a to som človek čo neznáša veľa ľudí. Ale možno sme mali šťastie aj na počasie, ráno to chvíľu vyzeralo, že bude neskôr pršať, ešte som pršiplášte balila ale potom sa našťastie vyčasilo.
Priscilla
V.I.P.
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Str 17.07.2024 9:42

wer. a Domica sa za tých 16€ oplatí?
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Str 17.07.2024 9:58

Mne sa pacilo... ale hej, 7 eur za foto som uz ozelela, to mi prislo prehnane :pac: ale teda tu plavbu rataj, ze to je ozaj smiesnych par metrov... to som cakala viac.
A skoda, ze som.nebola aj v tej madarskej Baradla, aby som vedela porovnat. Ale ked budem mat cestu, pojdem aj tam. V tej jednej sale sa vraj konavaju koncerty a aj pocas prehliadky tam je svetelna sou, ci co.. Tam je to take turisticky rozvinutejsie cele a pritom je to.2 km od seba..
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Uto 30.07.2024 18:26

Wer, ďakujem, Domica bola fakt nádherná. Za mňa asi jedna z naj jaskýň kde som zatiaľ bola. Až som ľutovala že sme si nezaplatili aj fotenie.
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Uto 30.07.2024 18:30

Tak super, to som rada :hi: v tej madarskej ste nahodou neboli?
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Str 31.07.2024 8:56

Nechystáme sa, chceme ísť ešte do Ochrinskej aragonitovej a potom do Opalovych bani.
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Str 31.07.2024 9:39

V opalovych som bola pred rokmi, ešte keď len začínali, sotva sme to tam vtedy našli, ešte aj navigácia sa stratila :heh: Ale už vtedy to bolo pekne a odvtedy sa rozbehli co som videla celkom slušne
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Str 07.08.2024 17:30

Lucim sa s vami. Chlap ma zajtra isto zabije. Keby bol toho schopny, isto by to urobil uz dnes.
Hochstadl 1919mnm, 22km, krasne prevysenie 1111m :heh: Same krasne ciselka :heh:
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Str 07.08.2024 18:31

Krasne. Bolo vela ludi...? :ha: ci to mozem brat ako.tip..? :heh: a nebolo moc teplo..? Velky pes v pohode?
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Str 07.08.2024 21:12

Nie, tentokrat nebolo. Stretli sme 4 a aj to az poslednu hodinu pod vrcholom. Ale zas chceli so mnou sprechovat :pac: Ale okolo chaty sa ktosi motal a aj lesnici boli, aj auto... A normalne si ma prinutila zamysliet :heh: Ono vlastne neviem, ci ju odporucam apriori vsetkym. Asi nie. Pre teba to asi by bolo v pohode... Ja sa nad tym zamyslim, mam dvoch. Bola som s Fryom, ten pes nemal problem a ani ja s nim vlastne, Lya som ale bola rada, ze som nechala doma. Ak by neumrel na teplo (hoc rano som lutovala, kosa bola, zatiahnute, chudak Lyusko, zostal doma, mohol ist, o par hodin som si blahozelala za to, ze som ho doma nechala :haha: ), tak ja by som to s nim nedosla, bala by som sa, ze si ublizi, uz by bol unaveny v tom teple a na tych kamenoch by som sa s nim bezpecne nepremotala. Je to take uz moc kamenove, vsade na mna moc kamenov uz v koncovom useku :heh: A aj ten maly pes mi hybal kamenmi, spustal ich dolu, takze cestou naspat to muselo byt kontrolovane na jednom useku, inak sutre lietali nadol spod jeho noh a brali vacsie a vacsie... Ale fyzicky pre zdatneho psa by to nemal byt problem, len musi byt obratny teda po tych kamenoch a tych ploch tam zase nie je vela, su to take policka. Skusim pohladat fotky, kde by bolo vidno viac. Aj cesta kameninova, tu Lyo rad nema a ta bola hadam pol cesty :heh: Takze ja som rada, ze Lyo nesiel. Ja som sa spiekla neuveritelne, nie som zvyknuta takto chodit, hoc opalovak v batohu... Chlap tiez :haha: Ten teda ani hore nevysiel, to by sme tam boli do vecera. Som si ho vyzdvihla cestou spat, som vedela, ze na neho to bude privelke susto, ale zas, cele to bolo divne. Mapy ukazovali parkovisko kdesi smerom hore na ceste (aj som nasla, ze ktosi pisal na nete, ze tam parkovali), realita taka, ze dole zakaz a rampa, hoc otvorena, takze sa to dost predlzil ten vylet :pac: Malo fotiek som odtial nasla po nete, ale vyhlad bol paradny, to na foto som nebola schopna dat, lebo mi akurat odtial svietilo slnko, kde to bolo najkrajsie. A hlavne, kriz nie je ciel, treba ist tam, kde je vrcholova kniha! Keby ste niekto sli, co je na opacnom konci vrchu. TAM je krajsie :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Str 07.08.2024 21:22

Este par
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Str 07.08.2024 23:09

Dik. Tak nemozem ist v lete so psom, uvarila by som ho. Su moc velke horucavy, ani hore to nie je o moc lepsie, najma, ak sa stverame. Takze nic. Ale chyba mi to uz.
A hentie kamene vyzeraju schodne, ak su to obrovske balvany a medzi nimi celke diery - tak to sa bojim o psa...
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 08.08.2024 3:23

No a prave take tam boli… aj ked to nevyzera. Ja som si obcas rukami pomahala. Ale nebolo toho vela. Par takych usekov. Preto som bola rada, ze som psa nechala doma. On by uz mal problem, lebo by bol unaveny, nedaval by pozor a problem na svete… Fry prebehol jak malina… Pre neho ziaden problem.
Posledna seria fotiek, druha foto. To je ten vrchol. Ak ho priblizis, to je proste samy kamen. Tazko sa mi to “odporuca” . Bol to taky tatransky teren. Isto nie vhodny na prvu turu so psom. Ja som sa popravde bala aj o chlapa…
Inak som sa modlila, nech nikoho nestretnem, ja som to vyslapala v tych plazovych topanockach :haha: Ale obuv normalnu som mala v batohu, keby som mala pocit, prezuvam… Ale pre mna to nebolo nic nejak brutal narocne. Citila som sa jak cech v tatrach. Ale oni tie topanky v batohu asi nenosia :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 08.08.2024 4:08

Ked si chce byt znackar isty, ze trafite…
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 08.08.2024 4:10

Ked som si nie ista, kto ma prednost. Inak ja sa tych krav s Fryom strasne bojim. Teraz dve za nami sli celkom dlho. Velmi ivh ten pes zaujimal. Akoze skor zvedave boli, nie agresivne. Len nikdy neviem co cakat… Vyse 100m sli za nami. Nebyt Stana, tak som po :kak: Z tychto na foto ta prva nas prenasledovala a Stano jej nedovolil obehnut ho. Ale skusala to. Normalne ju zahanal a nedala sa. Pre mna toto vacsi stres 10000x nez macko, ktoreho ani nestretnem :heh: Tu je to na tutovku, ze kravy v istom obdobi stretnem. S Lyom by to bolo asi este horsie si myslim. Potom som ho uz brala na ruky. Vtedy nereagovali.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Ostatné