Tipy na výlety a turistiku

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Re: Tipy na výlety a turistiku

Poslaťod kives » Uto 14.05.2024 10:40

njn, opýtam sa tretíkrát. Ako bookujete ubytko? Nejaká overená stránka?
kives
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Uto 14.05.2024 10:48

airbnb
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Uto 14.05.2024 11:00

ja vzdy napriamo
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Uto 14.05.2024 12:13

kives, ja vždy pozerám booking/airbnb/na priamo a booknem cez najlacnejšie. Väčšinou mi airbnb vychádza najdrahšie a booking najlacnejšie, hlavne ked je človek už Genius 2/3 a natrafí na booking kód.
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod kives » Uto 14.05.2024 12:34

Ďakujem :jop:.
kives
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Sob 15.06.2024 12:32

Pridam sem. Fotilo dieta. Par fotiek a asi im zavidim. Vraj na vecer vyliezli vsetci von, aj 4 clenna posadka, ze takych vecerov byva malo. A ranajky im prerusili milo a oznamili, ze hmla sa potrhala, ci sa chcu pozriet. Nechali ranajky ranajkami a sli sa kochat :heh: inak vacsinu hmla teda.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod kives » Pon 17.06.2024 10:45

Nádhera, vďaka za fotky :jop: . Ja sa odhodlávam, ale zakaždým cuknem, lebo keď mám dať za lístok toľko a uvidím hmlu, tak a asi klepne. A stále sa to objednáva pár dní dopredu...
kives
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pon 17.06.2024 10:47

Vsetci, co sli tam den ked nastupovali pred nimi mali hmlu a aj ten dalsi den, ked zostupovali mali hmlu :joint: Oni nieco videli len a len preto, ze tam spali :haha: Ze tam sa to meni z minuty na minutu to pocasie. Hovorim, ze z ranajok leteli vsetci sa pozerat von, lebo proste sa to potrhalo. Inak tam boli oni traja + dvaja hostia v inej izbe a 4 pracovnici.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pia 05.07.2024 15:27

Ak by ste niekto sli z ba do viedne lodou a mali cestu z pristavu do pratra. Odlozte tak o rok. Vsetko rozkopane. Robia cyklochodniky, zavlahy. Vsetko rozkopane, oplotene :prd: radsej autom :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Pon 08.07.2024 20:40

Baby, máte niektorá prejdený juh stredného a východného Slovenska? Máme v lete dva týždne na blúdenie a toto mi vychádza, že by tam mohlo byť máličko ľudí. Len či sa oplatí, pripadne nejaké tipy čo tam vidieť. Chceme prejsť z Kysúc až do Novej Sedlice.
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pon 08.07.2024 20:52

Okolie lucenec - rimavska sobota - roznava - to je fajn, tam sa da aj cosi vidiet.. slovensky kras je moj oblubeny. Tych malo ludi je lakave pre mna, tam by som si to kludne aj zopakovala, aj sa je sa kde motkat... a juh vychodu, tak to nie.. :ha: ja som cosi pobehala, ale tam je ozaj rovina, dedina na dedine, chudoba a nic. Ked aj v dakej dedine daco (napr Oborin - vodna zazitkova cesta), tak ides vela km len a len kvoli 1 veci.. vseobecne si nemozem pomoct, ale pre mna je ten nas vychod niecim desivy, alebo ako to nazvat. Sa tam necitim uplne dobre. Nieco ma aj fascinuje - to, ako zastal cas tam, ale niecim ma odradza
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Uto 09.07.2024 5:35

Aj som si myslela, že tam to bude bieda. Asi to teda na východe struhneme opäť severnejšie. Do Sedlice chceme ísť skrz hviezdy. Viem čo myslíš, snáď nikoho neurazim ale tie dedinky na východe ďaleko od väčších miest, tam to už vyzerá ako v Rumunsku.
Wow, pozerám to okolie Soboty a spol. tam je tooolko krásnych miest. Nemala som ani tušenie, že je tam tak pekne. Len by som sa rada skontaktovala s niekym kto tam spal na divoko či je to bezpečne. V raji sme strávili niekoľko noci na Ďurkovci (je to povolené majiteľmi) a veru nám tam každú chvíľu niekto chodil okolo auta.
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Uto 09.07.2024 5:41

Je tam vela, vela, vela ciganov..
Zuzka:) tam zije, tak skus sa jej opytat, co si mysli..

A k tomu vychodu vychodu. Ono to ani s tou ludoprazdnostou nie je uz az tak pravda.. ono totizto ani prirodne tam nic moc nie je a ked uz je cosi zaujimave, tak je tam ludi ako vo fatre.. :heh: internet urobil svoje.... sninsky kamen, morske oko, lom benatina, poloniny - aj mimo sezony kopa ludi. Mozno keby prsalo, tak sa to da.. :lol: Este ten vihorlat, tam sme nestretli nikoho, ale to tiez nie je az tak atraktivne..

No a tak vseobecne, ospravedlnujem sa tym, kto tam zije, ale pre mna je synonymum vychodu spina, nemozem si pomoct. Schatrale budovy, cigani. Absencia akychkolvek sluzieb - obchod len vo velkych mestach, uz len pumpu zohnat je problem (pokial nechce clovek cerpat z nejakej no name). Toto mi inak robilo najvacsie starosti, takze odporucam tankovat, ked je moznost.. :haha:
A strasne tam citit tie priepastne rozdiely - chatrce a stare auta vs palace a luxusne auta. Luxusny rezort vedla ooobrovskeho opusteneho hotela z 80tych rokov...
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Uto 09.07.2024 6:40

Ja mam východ rada. Síce som obehla skôr sever východu ale pre mňa to ma dačo do seba.

Na Gemeri tie klasiky alo Betliar, teply vrch, ochtinska aragonitová (bože tam som bola davno)
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Uto 09.07.2024 6:51

Ja som tam uz bola 4x, presla hore-dolu niekolkokrat,po tretom raze som si povedala never ever :haha: a nakoniec som sla este na ten pretek a este by som mala ist na tu jachtu po Sirave :lol: ale to uz asi vynecham...

Ja odporucam si viac casu vyhradit prave na ten Gemer. Tam je toho ovela viac a ovela menej ludi. Ten kras ma nieco do seba, ta priroda je taka zaujimava a hej, kopa jaskyn k tomu.
Ale z vychodnych miest (aj ked asi nejdete primarne po.mestach) by som nevynechala Bardejov (ak si tam este nebola..). Je to sice len 1 namestie, ale je to ozaj pekne :lol: Ale to mas zase kopu km a to mi na tom vychode tak vadi - ze prejazdi clovek vela km,pokial chce vidiet daco zaujimave.. :haha:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Ostatné