S tym apoquelom som ratala na 2 mesiace, davala som tak nepravidelne - kazde 2-4 dni? Ale zacinam podozrievat Naturis - dominam zasoby a uvidim.
Clorexyderm mam aj sprej, aj penu. Okupat, fu, to bude narocnejsie - jednak uplne neviem, ako ho vpracem do vane a za dalsie sa bojim, ze je zima a do rana on nevyschne. A fenovat ho 4 hodiny sa mi uplne nechce

skusim mu to nababrat len lokalne. Ale mam pocit, ze aj to vycesanie - resp vytrimovanie skor - pomohlo. Este ho musim vysklbat na bedrach a zadku, ale to je tiez na pol dna..
A ten ocot je na co? By som povedala, ze na kvasinky, ale to memyslim, ze ma... oktem toho octovy smrad z duse nenavidim a doma mam max vinny a balzamiko ocot

Edit: som si pozrela dake clanky o kvasinkach a ono je jednym z priznakov aj mastna srst

som netusila. Akurat teda ten smrad nie je vobec kvasinkovy, to je uuplne daco ine - skor taka blee psacina a nema ani zacervenanu kozu, ani tie chlpy nemaju taky hrdzavy nadych. Ale ktozvie, mozno to je daky specificky druh kvasiniek. Kazdopadne clorexyderm neublizi.