Raz som Vukáča vyfénovala do takej kefy na komíny, to bolo mega vtipné jaký bol škaredý ježatý gulatý

a smradlavý celý. Potom viem že toto leto a minulé leto som to využila u našich vo vani
a ešte raz sme ho kúpali tu v Brne. Pri pĺznutí to pomože kvalitne. A keď sa použije dobrý šampon a kondicionér tak je to benefit aj pre kožu a srsť raz az pár mesiacov okúpať
u mňa je problém aj ten, že mám strašne slabý fén (ja ho nepoužívam, je to starina) a nechať ho mokrého neexist...tak to trvá potom raz tak dlho. A nový fén sa mi nechce kupovať keď ešte tento funguje, ale možno by som mala keď sa tak zamyslím 

ľahko vyliezla prebytočná podsada, bezproblému a rýchlo som ho učesala a srsť má krásnu, takú uhladenú, lesklú a hydratovanú...a ešte aj pekne vonia (a to už je tretí deň po kúpaní) za mňa super
jediné čo som mala problém bolo, že sa strašne ťažko vymýval - ale to môže byť aj problém toho, že u našich má sprcha slabý prúd, v Brne by som to vymyla jednoduchšie asi
.

Prestava byt normalne… Mam normalne mozol a druha strana caka… mozol z cesania som este nemala teda 

nema ziadnu podsadu... si inak aj myslim, ze jej zle tipli vek, podla mna mala max rok, ked sme ju brali, mala na stehnach este taku stenaciu srst, plus ta posahanost stenacia..

wer píše:Ale teda co na tu suchu srst okrem olejov?

Na dotyk sú úplne drsné a ani jeden z nich jej vypadol.
U zmesky nevieš nikdy. U feny to ešte môže byt aj s kastraciou spojené, proste spay coat ktorý na krátkej srsti vyzerá inak ako na dlhej, kde by z toho vznikol taky vatovitý koberček. + ešte po štenatach.