Ruksak na psa

Sem píšte ohľadne psích potrieb(kefy,šampóny,hrebene...).

Re: Ruksak na psa

Poslaťod Zenei » Pia 05.05.2017 22:34

Ahojte, tak Fany je v Prahe, batoh je odskúšaný, je úplne v pohode, pekný, kvalitný, ale mne osobne to nevyhovuje. Kúpim radšej tašku na psa s takými dlhými ramienkami a bočným vreckom na moje veci. Takže batoh chcem predať.

Nemali by ste oň niekto záujem? Alebo nepoznáte niekoho, kto by mal záujem? Je to tento batoh:
https://abc-zoo.sk/12867-batoh-pre-psa- ... 37-cm.html
Má aj pracku na pripnutie okolo pása. Je úplne nový, 1x použitý. Aj s poštovným ma vyšiel na necelých 33 eur. Predám ho za 20 eur. Najlepšie osobný odber v Bratislave alebo Prahe.
Zenei
Junior
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Ned 15.02.2026 18:02

Nemáte tip v čom nosiť 12 kg psa? Ideálne niečo lacné, pozerala som aj Aliexpress ale to bolo všetko do 10 kg. Je vôbec také to nosenie kde psovi visia labky pohodlné pre psa? Zapáčilo sa nám Taliansko so psom, plánujem ho aj na Veľkú noc a chcela by som navštíviť jednu jaskyňu, kde ale píšu "The cave can be visited with small dogs only, these must be transported in a carrier or similar and cannot touch the bottom of the cave for hygienic and safety reasons." V aute ju nechcem nechávať určite.
wer, nevymyslela si niečo pre Bajku? :heh:
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Ned 15.02.2026 18:28

Nie, ale pripinam sa :heh:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod bibika » Ned 15.02.2026 18:33

Nemam lacne tipy, ale Ruffwear a K9 sport sack. Mám druhý menovaný z druhej ruky a je mega. Priedušný materiál a ma to zaistenie na psa aby za žiadnych okolnosti nevypadol, plus na spodku to ma miesto na extra veci aby si nemusela nosiť 2 batohy.
bibika
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Pon 16.02.2026 7:56

Ďakujem bibika, pozerala som, ale absolútne sa mi do toho nechce dávať toľko peňazí keď nevieme ako to budeme využívať :ua: či si vôbec Darka zvykne.
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Pon 16.02.2026 8:58

tak sa na to zlozte a budete si poziciavat. a ked nebude dobry, predate dalej.
ja teda konkretny tip nemam, ale pozerala by som bazarove stranky a vinted radsej nez ali.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Pon 16.02.2026 12:53

Ja by som na takéto jednorazovky a obcasniky kúpila nejaký starší ruksak a dno niečím vystlala. Ona vyzerá ze keď posklada nohy tak z nej veľa nezostane a tu chvíľku v tom vydrží keď si zvykne
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Potreby pre psy